451, 452

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Sa potom narubem a vyhlasim, ze som jednal pod vplyvom alkoholu a moze ma bozat v ... aj s celym sudom ...

Ppoollll napsal:
Takže na tomto odkazu je info o tom jak to vypadá s modelem 451, 452. V tomto okamžiku se já osobně zdržuji veškerých komentářů neboť by musely být vypípány.

http://www.train-sim.cz/info/info451.htm

Takže Vlastíku,

nějak se nepamatuju, že bych tobě a specielně tobě cokoliv posílal. Takže tady budeš muset zveřejnit tem mail kterým ti to přišlo, abych taky mohl tomu druhému autorovi poděkovat za skvělý model, který je jakoby náhodou uplně stejný jako ten můj!!!

Naposled editoval moderátor:
Re: AndrewM

Martens napsal:
No minimálně budeš jezdit s "takymodelem" ala Vlastik.......protože ten se totiž opravdu nezastaví ani před tou největší sviňárnou......vsadil bych se, že se uvede i jako autor.....

A pak tady pláče, že mu lidi nadávají - no asi mají důvod,proč mu nadávat.....když připravil tuhle komunitu o 2 skvělé modely......

IMHO ty Vlastíkem popisované detaily jsou celkem dost podstatné vlastnosti chování 451 oproti jiným modelům.....

Nebudu jezdit s necim takto pochybne ziskanym, sice s dost velkym smutkem v dusi, ale pricilo by se mi to udelat.

AndrewM

Martens napsal:
JOHNZ napsal:
Zopar ludi malo k dispozicii Vlastikovu genialnu trat ... ti by mali mat jeho fyzicku adresu ... 2 upamatavacie po papuli mu urcite pomozu ...
Ten hajzl by Tě pak mohl žalovat a za to mi to nestojí, ale šiklo by se upravit pár jeho modelů z trati a používat je jinde......tohle chování mu totiž vůbec není cizí a tak mu to ani nebude vadit.......a autorství? Vždyť je to jedno ne?

Udelat to same znamena klesnout na jeho uroven a to za to nestoji. Ten clovek je ubozak a ten za zadne spineni si rukou jeho praktikami nestoji.

Jinak Vlastíku, ten model má i špičkové zvuky a kabinu, což je právě to, co dělá žabotlamu žabotlamou....její zcela specifické chování......no pokud někdo bude akceptovat to, že bude jezdit na žabě s pravostranným řízením jako u 141, nebo s pultem od 371 a zvuky třeba z gorily, tak proč ne....je to jenom a jenom Tvoje vizitka.....IMHO dělej co chceš, Tvoje image už to nevylepší......

AndrewM napsal:
Martens napsal:
JOHNZ napsal:
Zopar ludi malo k dispozicii Vlastikovu genialnu trat ... ti by mali mat jeho fyzicku adresu ... 2 upamatavacie po papuli mu urcite pomozu ...
Ten hajzl by Tě pak mohl žalovat a za to mi to nestojí, ale šiklo by se upravit pár jeho modelů z trati a používat je jinde......tohle chování mu totiž vůbec není cizí a tak mu to ani nebude vadit.......a autorství? Vždyť je to jedno ne?

Udelat to same znamena klesnout na jeho uroven a to za to nestoji. Ten clovek je ubozak a ten za zadne spineni si rukou jeho praktikami nestoji.
Máš recht, nemá cenu klesat tak hluboko, abychom dělali to samé, co bezpáteřník Vlastík

Miran napsal:
Takže Vlastíku,

nějak se nepamatuju, že bych tobě a specielně tobě cokoliv posílal. Takže tady budeš muset zveřejnit tem mail kterým ti to přišlo, abych taky mohl tomu druhému autorovi poděkovat za skvělý model, který je jakoby náhodou uplně stejný jako ten můj!!!
Vidím, že podobne ako v prípade bobiny, aj v prípade lochnessky sa objavuje ten veliký, záhadný neznámy, ktorý vlastovi jakožto naslovovzatému odborníkovi dáva nehotové modely k testovaniu bez súhlasu autorov ...
Z toho dôvodu nebudem nikomu posielať nehotové modely k "neverejnému" testovaniu na známej "testovacej" stránke, kam má zrejme prístup kdekdo vrátane figúry s menom Vlasta

Což takhle ukrást Vlastíkovi nějaké objekty z jeho "supertrati"? Když nám tu pořád něco tuneluje tak jak mu to teda vrátit??

To bude problém ... on tam má totiž dokopy veľké, hnedé, mazľavé, neforemné, lepkavé, smradľavé, ...

Tax napsal:
Z toho dôvodu nebudem nikomu posielať nehotové modely k "neverejnému" testovaniu na známej "testovacej" stránke, kam má zrejme prístup kdekdo vrátane figúry s menom Vlasta

udelej to jako ja, posilej to jen tomu komu veris na 100% a je bez problemu

Myslím si že nejlepší řešení by bylo kdyby všechny stránky kde se nelegálně objeví tento model byly shozeny. Jinak si myslím že pokud model zůstane neveřejný tak v podstatě toto individuu vyhraje. Na druhou stranu chápu autora že se nemůže nechat sprostě vydírat. :mad:
P.S. A to sem si myslel že mě už nic nepřekvapí. :(

Hmm hořké Vánoce....sem zvědavej kdy se v ní projedu :cry:, tohle se vážne nedělá....

Roman Plch napsal:
Myslím si že nejlepší řešení by bylo kdyby všechny stránky kde se nelegálně objeví tento model byly shozeny. Jinak si myslím že pokud model zůstane neveřejný tak v podstatě toto individuu vyhraje. Na druhou stranu chápu autora že se nemůže nechat sprostě vydírat. :mad:
P.S. A to sem si myslel že mě už nic nepřekvapí. :(

Jde o to, že se ozval. A jak, to jen jeho vizitka. Tak jak jsem psal výše, ode mne tem mail na který se odvolává není, a pokud to nezveřejní má máslo na hlavě on. Stejně je tady známej jak falešná pětka.

Strašne je mi to lúto. Tešil som sa Miran,že si váš perfektný model stiahnem a zajazdím si po Prahe.Žial volakto to to zas pohnojil. Škoda len,že na to doplatia poctiví modelári ,skinári a stavitelia tratí, čo pre MSTS niečo robia.Dúfam len ,že to Vlastík napraví čo najskôr a že sa vám autorom prizná a ospravedlní. A to čo som čítal po kliknutí na download u ppooollla ma fakt naštvalo.Ešte si on kladie podmienky!!!! Nikdy si taký model nestiahnem z úcty k autorom. Radšej budem čakať kým sa nad nami nezlutujú autori a nepustia to von.
P.S: Vlastík to ťa fakt natolko teší,že niekomu môžeš pokaziť radosť???
Tebe to nevadí,že na teba všetci nadávajú????? Ja tomu naozaj nerozumiem.

Doslova s otevřenou hubou jsem si přečetl reakci Vlastíka, no nejvíc jsem se pozastavil nad větou:

kdy nevidím jiné řešení než pokud autor svůj model nedá jako finální verzi ke stažení,udělám to sám

Vlastíku, tys evidentně nikdy nic originálního nevytvořil, jinak bys takovou kravinu v životě nenapsal... Pojmy "duševní vlastnictví" a "autorská práva" Ti taky nic neříkají, a už vůbec nechápu, jak můžeš o vydání modelu rozhodovat za autora, když víš, že je dávno plnoletý....

A věta

udělám to na nátlak modelářů

je úplně, ale úplně mimo. Oni snad modeláři dělají na někoho nátlak? Boha, já snad špatně čtu!

Víš Vlastíku, kdybych byl jen uživatel, tak jsem možná bonzák, ale když byť malým bezvýznamným plus se podílím na vývoji dříve 140 jako tester, nyní i trochu aktivněji na 451 a dostane se mi do rukou obrázek s ukradeným modelem, tak to dokáže pořádně nadzvednout ze židle. Co to muselo udělat s Miranem si raději nechci představovat. Vám ostatním může být útěchou že model stále není k dispozici ve finální podobě a než se vše dokončí, doufám že se tato aféra vyřeší.

Ako mnohí iný, tiež som si prečítal Vlastíkovú "prejav". Pravdu povediac, je mi z toho zle až by som použil vedro a Vlastíkovi vylial na hlavu.

Vlastík, väčšie hov*do a blbca ako si ty, som ešte nevidel. A podľa tvojich posledných viet usudzujem, že trpíš nejakou nevyliečiteľnou chorobou. Žeby porucha osobnosti alebo zákal na mozgu, ktovie.

Ja stále nerozumiem jednej veci. Odkiaľ on berie tieto informácie ? Žeby sa niekto nepoučil z minulosti v prípade Vlastík & bobina 140 ?

Tak se mi zdá že jsou největší problémy kolem vlaků na které se nejvíc těšim :( . Vlastíku to se nedělá ty do těch lidí budeš tak dlouho šťouchat až dostaneš větví přes prdel Vběhnou na tebe lidi ze Star Wars rozstřílej tě - - -

Back
Nahoře