451, 452

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Miran napsal:
Kodl napsal:
Plánuje někdo starší kamufláže jako celá zelená se žlutým 60cm pruhem a červenými dveřmi a potom ještě ta se zeleným spodkem a krémovým vrškem.

Už jsou hotové, ale ještě nepřišel jejich čas....

Mužete aspoň zveřejnit obrázky prosím

Naposled editoval moderátor:
VáclavS napsal:
Miran: Pěkný skin Kraslic. Mám však velkou výhradu k zadní jednotce. Byla totiž jiná. 452.003 jezdila spojená s 452.010 a ne 452.004. Vím že již neexistuje, a je to pěkný skin, ale nešel by upravit? Díky.

Už je to opraveno, sosejte. Kdo to stihnul do opravy má i fake model, kdo ne má model podle sestavy. Bohužel v našich krajích žabotlamy nežijí, a tak má člověk občas problém....

Miran napsal:
VáclavS napsal:
Miran: Pěkný skin Kraslic. Mám však velkou výhradu k zadní jednotce. Byla totiž jiná. 452.003 jezdila spojená s 452.010 a ne 452.004. Vím že již neexistuje, a je to pěkný skin, ale nešel by upravit? Díky.

Už je to opraveno, sosejte. Kdo to stihnul do opravy má i fake model, kdo ne má model podle sestavy. Bohužel v našich krajích žabotlamy nežijí, a tak má člověk občas problém....

Ahoj,pokoušel sem se jí stáhnout,ale pokaždé sleze nějaký nefungující exáč. .....kdepak udělali soudruzi z NDR chybu???

Mirane,chtěl jsem si stáhnout CD 452.003 - 8,ale po stažení a otevření,mi vyskakuje dosovské okno.Tedy ten Exáč není ani windowsovský.A když spustím cmd Install_452003.exe, tak to hlásí chybu. Takže nejede ani pod DOS ani po WIN.

Miran napsal:
VáclavS napsal:

U nás to zase žije...ty žabky... ale je to dost hezký skin těch kraslic.. :)

Ohromnou radost mi udělali žabotlamy když se konečně dostaly do MSTS a stejnou radost i jejich Update na Bin 1.6.Ale mám problem s instalací "Kraslice" pokaždé když se pokouším spustit instalační baliček tak mi to ukáže chibové okno:The setup files are corrupted.Please obtaina new copy of The program.A nepomáhá ani opakuvané stažení z webu (poslední dnes v 15:00).Přitom mi ostatní balíčky fungují normálně.Mužete mi říct jstli někde nedělám chybu děkuji.

Kodl napsal:
Ohromnou radost mi udělali žabotlamy když se konečně dostaly do MSTS a stejnou radost i jejich Update na Bin 1.6.Ale mám problem s instalací "Kraslice" pokaždé když se pokouším spustit instalační baliček tak mi to ukáže chibové okno:The setup files are corrupted.Please obtaina new copy of The program.A nepomáhá ani opakuvané stažení z webu (poslední dnes v 15:00).Přitom mi ostatní balíčky fungují normálně.Mužete mi říct jstli někde nedělám chybu děkuji.

Když se podíváš o 2 příspěvky výše, tak tam Miran psal, že byla chyba při uploadu na server. Kdy jsi to přesně stahoval?

mě se to stalo taky (i u jiných webů) - archiv se zřejmě nestáhl celý. Řešení - stáhnout nějakým download manažerem (getright, atd)

Jacek napsal:
mě se to stalo taky (i u jiných webů) - archiv se zřejmě nestáhl celý. Řešení - stáhnout nějakým download manažerem (getright, atd)
Buď a nebo ten archiv při stahování rovnou nedávat uložit, ale otevřít a pak si to už na disk uložit jako kopii.....

Skoušel jsem všešchno ale pořát ten samí problem.Navíc stáhl jsem si i jimé soubory a tenhle je jediny který nejde spustit

Kodl napsal:
Skoušel jsem všešchno ale pořát ten samí problem.Navíc stáhl jsem si i jimé soubory a tenhle je jediny který nejde spustit
Stahoval jsem to IDMan. a bez probémů jsem ho stáhnul i rozbalil.

Kodl napsal:
Přes FreeDownloadManager staženo na poprvé a kompletní, takže je soubor OK ..... a zkoušel jsi ten exe z toho webu spustit rovnou? Bude se spouštět trošku dýl.....

To spíš problém webů zdarma. Měl jsem podobné problémy se stahováním z takových webů. Řešení vidím na webu zdarma nechat jen stránky a pro downloady využívat silné servery jak nabízí Karel, který jej pro tyto potřeby MSTS platí. To samé je u mě i Mariana.

Právě jsem zkusil vše postahovat a archivy jsou vpořádku, žádná chyba při instalaci.

No nevim jak je to možné ale teď už to funguje jak má a přitom jsem to stáhnul jako předtim když to nešlo.
PS.Chci všem poděkovat za pomoc ještě jednou dík

Peta napsal:
Mirane, nechceš udělat model 451(kraslice) pro MSTS Bin 1.57?
Ne. Byl by bordel v cabu. Pokud máš a používáš Bin 1.5.7 pro ostatní žabotlamy, nic ti nebrání si ho zhotovit. Úprava se týká pouze consistu.

Zravím.
Mám problém. Stáhl jsem si nový skin na 452 (kraslice) a když si chci spustit jakýkoliv consist, kde je tento nový skin, tak skončím na hlášce, že nelze najít soubor s modelem cd_052010.s a přitom ho tam mám. Toto stejný se mi stává i s modelem CD 169 od J. Skůry. Nevíte někdo, kde je problém?

Back
Nahoře