Miran napsal:
Takže tak,
pokud se dobře pamatuji, tak pod mailem s repaintem byl podepsán někdo jiný, nikoliv ty. S autorem komunikuji, mám na stole opravený repaint a zatím ho posuzuiji. A rozhodně si nech zajít chuť na nějaské nátlakové akce a raději si přečti licenční podmínky modelu. Ono by se taky mohlo stát, že vydání repaintu zamítnu. Ne snad proto že by byl tak špatný, (i když se mi tyhle graffitti na sktutečných strojích vůbec nelíbí ale taková je realita), ale klidně proto že pod nějakým nátlakem jednat nebudu. OK?
Můžete mi prosím alespoň přes SZ poslat kdo se tam podepsal? Nevím proč by někdo z těch 4 dobrých známých, kterým jsem ten repaint na čumendu pod pultem poskytl, ho vydával za vlastní. A co se týče toho přitlačení na pilu, neberte to zle, myslel jsem to tak, že když už je hotovo a vy se stále neozýváte tak proč bych neukázal nějaký ten obrázek s tím, že na fórum určitě odepíšete? Zveřejňovat screeny pokud vím zakázané není. A licenční podmínky jsem četl nebojte, v balíčku s repaintem který jsem vám posílal jsou také přiloženy.
Edit: Koukám že jste editoval takže doplním: Nevím, co máte tedy od koho za repaint, ale po Vašem doplění si nejsem zcela jist, zda-li myslíte ten repaint odemě co je na screenech o pár příspěvků výše a posílal jsem Vám na mail (mihor1@seznam.cz) z adresy cmad@seznam.cz, uložen na extra stránce, nebo repaint od někoho jiného. Můžete si být jist že toto není MS Painting ale Gimp. Ono na těch malých obrázcích možná trochu zalézají "detaily" ale ne na tolik aby to vypadalo jako z malování... Troufnu si tvrdit a neberte to nijak zle, že jako z malování vypadala původní čistá textura se zelenými dveřmi především ultračistou střechou...
Edit2: A ještě jednou opakuji, že mi bohužel od Vás nepřišla ani čárka.