Aktivita Ex 278 Jaroslav Hašek

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Re: Nelze vjet do Břeclavi!

Pavlík napsal:
Však já bych si to v editoru taky dokázal sám upravit, ale mám pomalejší PC a tak tam neudělám vůbec nic :cry:
Pavlíku, nič si z toho nerob. Ja mám P4/2400 s 512 MB DDR a keď si chcem natrasovať vlastnú path/trasu v BP, tak mi pri tom riadne tečú nervy ... je to doslova skúška trpezlivosti ... nuž ale je to daň za rozsiahlosť trate!

Nezvláda váš PC Activity editor? Ručne odpracte všetky aktivity servisy traffiky a najme PATHS, ktoré nepotrebujete a po štarte MsTS vypnite zobrazovanie všetkých názvov a návestidiel ... uvidíte POODSTATNÝ ROZDIEL ...

Tak jsem si stahl aktivitu EX279 Jaroslav Hašek a při odjezdu z České Třebové, mě to hodí k Billovi. Co s tím ?

Hamix napsal:
Tak jsem si stahl aktivitu EX279 Jaroslav Hašek a při odjezdu z České Třebové, mě to hodí k Billovi. Co s tím ?

Zkus jinou verzi. Verze 1.2 má od mirece upravený traffic a static objekty. Ta by neměla dělat problémy.

A je tato upravená aktivita od Mirece kompatibilni s trainsety Z.Semory ?
A kde je tato upravená verze ke stažení? Na stránkách Mirece jsem ji nenašel.

Hamix napsal:
A je tato upravená aktivita od Mirece kompatibilni s trainsety Z.Semory ?
A kde je tato upravená verze ke stažení? Na stránkách Mirece jsem ji nenašel.

Ale je tam. Stačí se pořadně podívat. Trainset je totožný se Zbyňkovým.

Na stránkách Mirece je EX 278 (Směr Břeclav-Praha). Já ale mám na mysli EX 279 (Směr Praha-Břeclav). Tato aktivita Ex 279 je od http://www.msts-aktivity.wz.cz/

Tak kdybyste měl někdo tuto aktivitu uloženou těsně za Českou Třebovou tak mě jí zkuste poslat. Už si tuto aktivitu ani nemůžu naloadovat. Hází mi to chybu a pak mě to vykopne do Woken.

Naposled editoval moderátor:
Hamix napsal:
Na stránkách Mirece je EX 278 (Směr Břeclav-Praha). Já ale mám na mysli EX 279 (Směr Praha-Břeclav). Tato aktivita Ex 279 je od http://www.msts-aktivity.wz.cz/

Tak kdybyste měl někdo tuto aktivitu uloženou těsně za Českou Třebovou tak mě jí zkuste poslat. Už si tuto aktivitu ani nemůžu naloadovat. Hází mi to chybu a pak mě to vykopne do Woken.

Omlouvám se. Přehlédl jsem číslo. Jinak díky za kvalitní odkaz.

Hamix napsal:

Aha, tak já si myslel že si poplet číslo, když to píšeš do Ex278. 279 jsem ještě netestoval, ale chystám se na ni.

dotaz na Mireca:Hašek je dobrá aktivita,ale ve velkých stanicích dělat tolik protijedoucích vlaků???Vždyt slabší počítače tohle neutáhnou...Každý nemá Pentium 4 HT!!Nejde to předělat(konkrétně v Břeclavi je to záhul jako prase)

Anonymous napsal:
dotaz na Mireca:Hašek je dobrá aktivita,ale ve velkých stanicích dělat tolik protijedoucích vlaků???Vždyt slabší počítače tohle neutáhnou...Každý nemá Pentium 4 HT!!Nejde to předělat(konkrétně v Břeclavi je to záhul jako prase)

Viem že traffic v Břeclavi je dosť "pestrý", ale na druhú stranu musím povedať že je podľa reálu.Ale k veci - takmer celú traffic dopravu do aktivity robil Poison.Počnúc verziou 1.1 - tam bola dodaná traffic v Břeclavi.Potom som túto v. 1.1 upravil - boli doladené paths a tiež jeden consists.Súčastne som musel upraviť počet fixných objektov, nakoľko práve tie! spôsobovali pád do Windows.Táto verzia dostala číslo 1.2 .A konečná v. 1.3 - tam je už komplet traffic až do Prahy, ale nemal som čas ju ešte otestovať.Zatiaľ mi neprišli žiadne postrehy od iných užívateľov.Všetko je to na mojom webe, len stačí čítať.A ešte jedna vec - ja mám 1,6 Ghz , 512 MB RAM a 128 MB grafiku a šlape mi to celkom uspokojivo.Ako bonus uvediem že som testoval aktivitu "První jízda" a na Masaryčke som mal minimálne 5 fps, a to sú tam 3 traffic vlaky + vlak hráča a ešte fixné objekty v DKV!!!

Mirec já jsem trochu snížil detaily,ale před Brnem těsně u peronu následoval pád do Windows..

Já jsem dělal traffic podle JD s tím,že jsem se vyvaroval mnoha dopravy v Brně,protože vím,že je to Billův kraj.I tak v Brně je jen jeden vlak na příjezdu a originál vlak na odjezdu,který byl již dodán autorem aktivity.V tomto případě smažte všechny trf.vlaky v Brně a pak snad to půjde.Momentálně pracuji na aktivitě přes Prahu hl.n. a padne mi to vždy při odjezdu,ale když uložím tak to jede.Je třeba jak říkal MR.ŠEMORA SAVE SAVE a nic než SAVE! :!:
Apropó pokud chcete jezdit aktivity z P.hl.n. tak si pořiďte min.P4 :eek:

Roztržení vlaku

Nevím si rady v této aktivitě. V posledním tunelu před Blanskem od Adamova když jedu po levé koleji se mi vždycky utrhne vlak a zůstane mi pouze první vůz Bpee. Mám upravené spřáhla podle návodu, který byl na tomto fóru uveřejněn. Dále mám naistalovanou aktualizaci číslo 55. Zkusil jsem to i s 30 km/h a nic :roll: :roll: :roll:

trhání soupravy..

než tam pojedeš,podívej se zvenku na soupravu a stiskni CTRL a + Ty červené čáry kolem vozů jsou rozměry modelu v .sd souboru.. podívej se jestli mezi vozy jsou stejné vzdálenosti..

Re: trhání soupravy..

Anonymous napsal:
než tam pojedeš,podívej se zvenku na soupravu a stiskni CTRL a + Ty červené čáry kolem vozů jsou rozměry modelu v .sd souboru.. podívej se jestli mezi vozy jsou stejné vzdálenosti..

Nejsou tam stejné vzdálenosti. Mám řazení: ZSSK 350014, 2x CD Bpee, 3x CD Beel, Wrrm, CD Aeel, MAVAvmz a 2x CD Bc. Co s tím? :roll: :roll: :roll:

Upravoval jsem to podle tebe, ale teď se mi zase roztrhl vlak mezi Bpee a Beel. Začnu tu aktivitu asi hrát znovu s originálním consistem ex 278 jaroslav hasek a s výchozími .wag soubory. Nebo že by byla chyba v kolejišti v tunelu? Po aktualizaci se myslím přepisoval GLOBAL. Co vy na to Zbyňku?

Daj si väčšie sily u spriahadiel. Ja používam nastavenie Break ( 1.2e8N 5.2e8N ) A mám po problémoch s roztrhnutím súpravy.

Back
Nahoře