Trať ČD Ústí nad Labem Střekov - Poděbrady- Kolín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna OFICES
  • Datum začátku Datum začátku
O

OFICES

Host
Asi před 3 dny jsem začal ze stavbou trati z Ústí nad Labem Střekov - Poděbrady- Kolín chtěl bych zažádat modeláře o poc při stavě potřeboval bych model hradu Střekova a mostu přes labe v Ústí nad labem (Doktora Edverda Beneše a Mariánský) a podrobné plany tratě. Předem děkuji.
PS: Vše posílejte na na můj mail honza@vhr.cz

Naposled editoval moderátor:
Přesunul jsem to ze sekce Stavba tratí, neboť nejde o obecný problém se stavbou, ale o konkrétní trať.

Co takhle spojit síly s Laborcem, pracuje na stejném projektu. A je jasné,
že pokud to oba dotáhnete někam dál, tak jedna z těch tratí dopadne jako ta Vlastíkova - půjde do šuplíku

Neratovice-Všetaty ( část 070)

Stavěl jsem úsek trati 070 Neratovice-(Tišice)-Všetaty a chtěl jsem pokračovat dál do Prahy a Turnova ale zastavil jsem to protože jsem si všim že se staví 072 a Všetaty tam na ní jsou tak že bych moch udějat ramen do Prahy a Turnova ( asi moc fantazíruju... :eek: :D )

Naposled editoval moderátor:
Pawlik napsal:
že pokud to oba dotáhnete někam dál, tak jedna z těch tratí dopadne jako ta Vlastíkova - půjde do šuplíku
Já bych se klidně spojil, ale kdo z nás se teď vzdá té rozdělané práce. Kdyby tak šly tratě spojovat. Já bych postavil kousek a Ofices by postavil další kousek a pěkně by se to spojilo a byla by z toho dlouhá trať :lol: !
Ale stejně nechápu, proč Valstíkova trať je v šuplíku. Vždyť je úplně jiná, než Zbyňkova. Zase je tam hezčí okolí, více objektů atd. Tak by jí klidně mohl vydat :) !

MSTS

Já jse tý trati nevzdám vložil jsem do toho všechno :cry:

Re: MSTS

OFICES napsal:
Já jse tý trati nevzdám vložil jsem do toho všechno :cry:
Nebuďte takoví hrr,výměna zkušeností a spolupráce dokáže divy,podívejte se na p.Šemoru,taky začínal od nuly a jakou pak vytvořil trať!Sám píše,že bez spolupráce s ostatními modeláři by nebyla trať taková,jaká je dnes.Zachovejte chladnou hlavu a nebuďte dva kohouti na jednom smetišti,nikomu to neprospěje... :wink:

Ofices: V pohodě. Já budu stavět stejně ještě jiné úseky na této trati. Nějaké odbočné trati (trať na Českou Lípu a Lovosice, trať na Zubrnice atd.) a chci jí táhnout až do Děčína přes Velké Březno. A nic na tom není, že budou tratě dvě :) ! A třeba to jeden z nás nedokončí, takže to je jedno :lol: !

Spíš to budu já kdo ji nedokončí nemám žadné plány tratě tak možná bude trať trochu fiktivní :D

OFICES: Ty si trochu zmatenej, bych řekla ne! Jak si mohl dát do tý trati všechno, když si jí začal stavět asi před 3 dny a ještě bez plánů! Tak to fakt nechápu! :?:

Anonymous napsal:
OFICES: Ty si trochu zmatenej, bych řekla ne! Jak si mohl dát do tý trati všechno, když si jí začal stavět asi před 3 dny a ještě bez plánů! Tak to fakt nechápu! :?:
Ono začít stavět trať není zase problém,ani v těch plánech. Něco si pamatuji a zbytek si zajistím,je doba internetu a co se toho dá stihnout. Takže pane Anonyme, laskavě nekritizujte a zkuste si sám něco postavit. Třeba byste příště neměl takové názory.

Anonymous napsal:
Tohle svědčí na ženu,když se napíše:Bych řekla ne!Že by nová kolegyně mezi námi :?: :lol:

OFICES, když udáváš, že bydlíš v Kvasicích, tak proč stavíš trať až někde v... a ne blízko tvého bydliště a ještě bez plánů. Nemyslíš, že by se ti stavělo líp tam, kde už to znáš?

Laborec425 napsal:
Pawlik napsal:
Já bych se klidně spojil, ale kdo z nás se teď vzdá té rozdělané práce. Kdyby tak šly tratě spojovat. Já bych postavil kousek a Ofices by postavil další kousek a pěkně by se to spojilo a byla by z toho dlouhá trať :lol: !
Ale stejně nechápu, proč Valstíkova trať je v šuplíku. Vždyť je úplně jiná, než Zbyňkova. Zase je tam hezčí okolí, více objektů atd. Tak by jí klidně mohl vydat :) !
Dva mužete stavět jednu trať tak, že si postavíte turnus, kdy jeden bude sbírat materiály a podklady, druhý stavět. Pak si pošlete update a zatímco druhý od stavby odpočívá, pokračuje se stavbou první. Přece jen každý stavitel si potřebuje občas nabít baterky.
Mě tak například posílá osazené objekty Roman. Já jen musím vědět do kterého čtverce a kolikrát objekt osadit, jednoduše jej tam naplácám a pak podle souřadnic od Romana opravím souřadnice mé a po otevření editoru mám objekt přesně osazený, jak to vyměřil autor. Ale takto lze jen u statických objektů. Koleje a návěstidla nikoli. Ty se zapisují ještě jinam.
Laborec: Ty jsi Vlastíkovu trať viděl? Je pravda, že to co má na screenech má zastavěné víc než já, ale mám pocit, že psal do info, že trať do Pardubic má hotovou, už mu jen zbývá dodělat okolní terén. A to taková sranda není. To je asi důvod, proč trať ještě nevydal. Já ji vydal rozestavěnou, protože je to malé procento z již hotové trati. Také jsem chtěl dát náskok tvůrcům aktivit.
Chce to jen trpělivost. A ke stavbě Tvé trati budeš potřebovat trpělivosti 100x více než pasivně čekat až dostavím okolí z Prahy do Pardubic.
Jinak po třech dnech práce se to ještě dá smazat a začít znovu. Mě se můj první úsek Břeclav - Vranovice také nelíbil. Později jsem sehnal plánky a zjistil, že to mám úplně špatně, tak nebylo co řešit. A takových míst už bylo. Brno jsem přestavoval třikrát a výhledově budu počtvrté (nové kolejivo)

Zbyněk Šemora: Já jsem Vlastíkovu trať viděl samozřejmě jenom na screenech. Tím příspěvkem jsem nechtěl nějak kritizovat Vaší trať. Jenom se mi ta Vlastíkova líbí na těch obrázcích.
Myslím, že to spojení dvou stavitelů trati stejně nevyjde. Mě to takhle docela vyhovuje a hlavně mě to moc baví. Čím dál mi to jde líp, každý den se naučím něco nového, plány a podklady také mám, takže pohoda. Už mám postaveno asi 26 km trati :D !

Výpravčí napsal:
Anonymous napsal:
Ono začít stavět trať není zase problém,ani v těch plánech. Něco si pamatuji a zbytek si zajistím,je doba internetu a co se toho dá stihnout. Takže pane Anonyme, laskavě nekritizujte a zkuste si sám něco postavit. Třeba byste příště neměl takové názory.
To nebyla kritika, jenom mě zajímalo, jak si mohl dát do té trati úplně všechno, když jí stavíš takovou chvilku,... nic víc....

Ústí nad Labem

Trať už má hotové skoro celé Ústí ale pořád chibý most Edvarda Beneše a Mariánský. Stanice Střekov a hlavní nadraží jsou hotové budovy také Hrad Střekov není uplně do detajlu trať bude mít prodlužení z Hlavního nádraží až do Vyzovic takže traˇse muže jmenovat Ustí nad Labem - Poděbrady - Kolín/Ustí nad Labem Hl. n. - Vyzovice. Plánuji potom, ale jenom zřídka nic neslybuji Ústí nad Labem Hl. n. - Bad Šandau - Drážďany, ale to opravdu nevím. Trochu jsem počítal kapacitu tratě a vyšlo mi že trať bude mít asi 932MB, ale budou dvě možnosti na stažení s texturami nebo bez, bez bude jen pro ty co vlastní trať Břeclav-Praha a ty co nemají tak to pude domluvou přes CD že mi třeba to CD pošlou já jim to tam nahraji a pošlu zpět. Trať Breclav-Praha musím pochválit je to zatím nejhezčí trať pro MSTS kterou jsem kdy vyděl má hezké zpracování, jsem docela zvědavý na Trať Bohumín-Přerov na orázcích vypadá skvěle zatím ce trati Breclav-Praha nevyrovnala

:D To je nějaká sranda? Ústí nad Labem hl. n. - Vyzovice? :D A máš docela dobrou češtinu :D . Ty chyby děláš naschvál nebo ze srandy? :D

Re: Ústí nad Labem

OFICES napsal:
Trať už má hotové skoro celé Ústí ale pořád chibý most Edvarda Beneše a Mariánský. Stanice Střekov a hlavní nadraží jsou hotové budovy také Hrad Střekov není uplně do detajlu trať bude mít prodlužení z Hlavního nádraží až do Vyzovic takže traˇse muže jmenovat Ustí nad Labem - Poděbrady - Kolín/Ustí nad Labem Hl. n. - Vyzovice. Plánuji potom, ale jenom zřídka nic neslybuji Ústí nad Labem Hl. n. - Bad Šandau - Drážďany, ale to opravdu nevím. Trochu jsem počítal kapacitu tratě a vyšlo mi že trať bude mít asi 932MB, ale budou dvě možnosti na stažení s texturami nebo bez, bez bude jen pro ty co vlastní trať Břeclav-Praha a ty co nemají tak to pude domluvou přes CD že mi třeba to CD pošlou já jim to tam nahraji a pošlu zpět. Trať Breclav-Praha musím pochválit je to zatím nejhezčí trať pro MSTS kterou jsem kdy vyděl má hezké zpracování, jsem docela zvědavý na Trať Bohumín-Přerov na orázcích vypadá skvěle zatím ce trati Breclav-Praha nevyrovnala
Do který třídy chodíš? Podle toho co píšeš, bych řekl tam šestá sedmá... nebo míň? Neřikal si náhodou před nedávnem, že na tu trať nemáš vůbec žádný podklady? A to si jí stihnul tak rychle?

Back
Nahoře