Laborec425 napsal:
Pawlik napsal:
Co takhle spojit síly s Laborcem, pracuje na stejném projektu. A je jasné,
že pokud to oba dotáhnete někam dál, tak jedna z těch tratí dopadne jako ta Vlastíkova - půjde do šuplíku
Já bych se klidně spojil, ale kdo z nás se teď vzdá té rozdělané práce. Kdyby tak šly tratě spojovat. Já bych postavil kousek a Ofices by postavil další kousek a pěkně by se to spojilo a byla by z toho dlouhá trať

!
Ale stejně nechápu, proč Valstíkova trať je v šuplíku. Vždyť je úplně jiná, než Zbyňkova. Zase je tam hezčí okolí, více objektů atd. Tak by jí klidně mohl vydat

!
Dva mužete stavět jednu trať tak, že si postavíte turnus, kdy jeden bude sbírat materiály a podklady, druhý stavět. Pak si pošlete update a zatímco druhý od stavby odpočívá, pokračuje se stavbou první. Přece jen každý stavitel si potřebuje občas nabít baterky.
Mě tak například posílá osazené objekty Roman. Já jen musím vědět do kterého čtverce a kolikrát objekt osadit, jednoduše jej tam naplácám a pak podle souřadnic od Romana opravím souřadnice mé a po otevření editoru mám objekt přesně osazený, jak to vyměřil autor. Ale takto lze jen u statických objektů. Koleje a návěstidla nikoli. Ty se zapisují ještě jinam.
Laborec: Ty jsi Vlastíkovu trať viděl? Je pravda, že to co má na screenech má zastavěné víc než já, ale mám pocit, že psal do info, že trať do Pardubic má hotovou, už mu jen zbývá dodělat okolní terén. A to taková sranda není. To je asi důvod, proč trať ještě nevydal. Já ji vydal rozestavěnou, protože je to malé procento z již hotové trati. Také jsem chtěl dát náskok tvůrcům aktivit.
Chce to jen trpělivost. A ke stavbě Tvé trati budeš potřebovat trpělivosti 100x více než pasivně čekat až dostavím okolí z Prahy do Pardubic.
Jinak po třech dnech práce se to ještě dá smazat a začít znovu. Mě se můj první úsek Břeclav - Vranovice také nelíbil. Později jsem sehnal plánky a zjistil, že to mám úplně špatně, tak nebylo co řešit. A takových míst už bylo. Brno jsem přestavoval třikrát a výhledově budu počtvrté (nové kolejivo)