Mirec napsal:Najskôr chcem pochváliť prácu p.Šemoru.Vlastne mi nič iné neostáva.Celá práca si totiž nič iné ako pochvalu nezaslúži.Ale k veci - dnes som (okrem Prahy Hl.n.) vyskúšal aj tankovanie naftou.Po aktualizcácii mi na mape už ukazálo ikonky pohonných hmôt, ale nech som jazdil a jazdil tak sa mi natankovať nepodarilo.Zaujímavé ešte je že v Letohrade je piktogram stojanu (ako na dopravných značkách benzíniek), ale v depe Vítkov sú tri modré pruhy nad sebou.Presne ako značka pre elektrickú trakciu - začiatok sústavy 25 kV 50 Hz, len s tým rozdielom že sú tri nad sebou.Bol by som rád keby mi tiež niekto vysvetlil aj funkciu tlačítok pohonných hmôt (viac obrázok).Dík.
K tankování: Už to vysvětloval Jacek i Ppoollll, v .eng souboru musí být položka IntakePoint ( 0.8 0.6 FuelDiesel ). První hodnota je vzdálenost tankovacího otvoru od podélné osy vozidla a druhá rozsah od středu vozidla, v kterém lze tankovat. Čím větší je druhá hodnota, tím méně přesně musíš zastavit středem vozidla u tankovačky (máš větší rozpětí).
Ta trojitá vlnovka v Libni je bohužel tankovačka na vodu, tady to asi Zbyňkovi ujelo.
Význam tlačítek v editoru mi zatím není znám, snad někdo doplní.