ČD 680 Pendolino

Zdravím,
Nemáte náhodou upravený ENG o větším výkonu. Ono totiž ten současný Eng je hrozně lenivej, nedá se s tím skoro jezdit.
Děkuji moc,

Nechápu jak jsi na to přišel. Výkon je jaký je,ale jestli to náhodou není rukama?

Edie: Necitujte POSLEDNÍ příspěvky:!:

No myslím, že to rukama není. Zrychlení do 100 Km/h je velmi dobré, ale pak to nechce jet. Opravdu vytlačit stoho 160 Km/h je na hodně dlouhou jízdu. Možná mame jinší verzi ENGu, ale myslím si , že ten eng je opravdu hodně lenivý. Na pendolinu jsem jel i několikrát v reálu a opravdu mi přišlo o hodně svižnější než v MSTS.

Porovnávať pocitovo zrýchlenie v MSTS s reálom je nemožné, pretože chýba fyzická odozva. Iba ak so stopkami v ruke ...

Ja súhlasím so Zbyndom. Keď som s tým išiel prvýkrát v MSTS tak prvá reakcia bola, že je to pendolino hrozne slabé. Ale v reále som sa ešte neviezol tak neviem posúdiť, ale ak to má takú hroznú akceleráciu aj v reále, tak by so sa s tým ani previezť nechcel.

Pendolino ladil člověk, který na pendolinech pracuje a jezdí na zkušební jízdy, tak předpokládám, že to naladil kompromisně dobře. Však s nástupem Leo expres, přece jednotky porovnávali s pendolíny a právě se poukazovalo, že v reálu má pendolino malou akceleraci, proto jednotky Leoexpresu s mnohem rychlejšími rozjezdy budou pendolinům konkurovat, i když nemají naklápění.

Někde jsem četl, že Pendolina si vypočítávají akceleraci s ohledem na pohodlí cestujících. Ono když je to moc rychlý tak to pro cestující není nic příjemnýho... aspoň ne pro mě

Je pravda ze jsem jel pokazde s nim jako Sv vlak. Takze na pohodli se nedbalo. Jinak ale pokud ma i tak nejaky upraveny eng urcite bych nim nepohrnul.

no nevím jak vy.. ale u nás v TRSku se pomalu rodí toto:

mělo by se jednat o soupravu 680 003,s tím že 681 mám zatím v 005 ale to je detajl kterej se lehce napraví a ještě se trochu přetexturuje čumák.
No je na tom dosti práce....

Vy gumy! Laskavě si přečtěte první stránku vlákna než začnete mít blbý dotazy a nebo kecy..

nevím zda v tomhle vlákně ale ve vlákně kde se nabízejí fotky na textury to bude určitě, tam jsem se ozval s PROSBOU! zda by někdo z Vás neměl fotky na tuhle jednotku. z Důvodu že jej stavím nejen pro TRSko! ale i PRO MSTS!
Mario: když se zadaří tak bude veřejný jak pro MSTS tak TRS, RW4? nemám a ani nevím jaký jsou podmínky exportu do téhle hry.

VojtikJ: Máš představu, jak uděláš smetáky na pendolino do MSTS? Na jednotce jsou 4 a msts podporuje jen 2.

A to je akože problém? Hore má stále len jedno. AKo na klasickej mašine. Jedným smerom jeden zberač druhým smerom druhý zberač....... ???

Tam je tuším co systém to sběrač. Jeden na 3kV, jeden na 15kV a dva na 25kV.

Back
Nahoře