Trať ČD 072 Lysá nad Labem - Ústí nad Labem západ

No to je sice hezký, ale jak potom Hanz 610 bude vědět, že ten mail skutečně došel. No snad se autor této tratě ozve.

Já se ozývám. Žádný mail mi nedošel a to jsem si ho zkusil poslat i sám sobě. Ten mi zase došel. Takže řada je na tom člověku, co by rád něco chtěl... Já sem (myslím tím fórum) občas juknu a neustále sleduji, co mne zajímá. Ovšem na stavbu nyní není čas. Dá-li Bůh a hlavně paní Bohová mohlo by po letním semestru býti již více času na celý projekt.
Co se týká novinek tohoto projektu, tak jich moc není. V projektu mám rozdělanou jednu malebnou trať z okolí, kde jsem v polovině její kilometrické vzdálennosti.
Vše je však pouze kolejově. Krajinku se budu teprve učit - zatím mi moc nejde
O nějaké ty originální objekty se postaral nám všem známý Mates.
Jinak zatím není co bych dodal Snad jen, že projekt neumřel, pouze spí...

Naposled editoval moderátor:
Tak držím palce. Tuhle trať stavím taky společně s tratí 090 + nějaké přilehlé lokálky akorát do hry Railworks, a s tou krajinou tam to je taky na pytel.

Po dlouhé době info k tomuto projektu:
rozsah položených kolejí se blíží k zamýšlenému stavu a začínám se učit tvořit krajinku, viz zde :cool:

Vyrábět krajinku je mnohem horší, než pokládat koleje... ach joooo... :(

Svádov
baaa12e3ad82fc6663b76dfd55134b71.jpg

Olšinky
379ba6aafe7818cf380dce40b322084c.jpg

Stav kolejiště: prosinec 2012
da13043275a52253e7e39ea0cae671ab.jpg
Že je celý projekt otočený o cca 180 stupňů nevadí, otočte hlavu, nebo monitor :D

Osobně jsem si myslel že stavba této tratě byla ukončena nebo přerušena když jsem viděl poslední screeny ještě z roku 2011 a nyní se nestačím divit :) pokrok opravdu veliký...smekám a přeju mnoho úspěchů do nového roku a to jak osobních tak i ve stavbě této trati.

Kraky470 napsal:
Osobně jsem si myslel že stavba této tratě byla ukončena nebo přerušena ...

Však nevidíš ty rezavé koleje, jak se tam dlouho nejezdilo ? :D
Ale jinak také koukám na mapku jak to tam má pěkně propletené. Je to můj názor, ale právě tohle dělá celý projekt zajímavý na poježdění. Jen škoda, že to má vzhůru nohama. Což naštěstí na vlastní ježdění vliv nemá.

Jinak si nemyslím, že tvorba krajinky je ta těžší část. Já stále tvrdím, pokud mám položeny koleje s náspy a vše zapojeno, ale na holé louce, tak mám vše z 90% hotovo. Krajinka vypadá pracnější jen z důvodu, že koleje se pokládají automaticky podle nějaké předlohy a systému, ale u krajinky se už musí zapojit vlastní fantazie, jak zjednodušeně a věrně vytvořit model shodný s reálem. Zkrátka se u toho musí víc přemýšlet. Pak to ale také relativně rychle odsejpá oproti pokládce kolejí.

Mě se třeba líbí, kam jsi se to až dostal. Od 072 až po Českolipsko a Děčínsko. Ale líbí se mi, že tam jsou lokálky a je to takhle pěkně propletený. To tu ještě není. A taky v údolí Labe koleje po obou stranách, i když těžko říct, jestli v MSTS uvidím z 072 vlaky přes Labe na 090.

Mě se tam hodně moc líbí zase ta dráha z Děčína přes Telnici do Oldřichova u Duchcova. Jsem zkrátka praštěnej lokálkou. Držím palce a přeji hodně úspěchů všeho typu a druhu v roce 2013

Děkuji Vám za přání a určitě budu dle možností ve stavbě pokračovat. Ovšem nejde mi to tak ryhle jako např. Martinovi, či Zbyňkovi na jejich tratích :(

Karlosi, klobouk dolů a smeknout :D. Dílo se daří velice pěkně. Přeji Ti, aby se dílo podařilo. Je jedno kdy. Trať ZSR 130, kterou staví Duuso se svým týmem také nemá termín dokončení :D. Ať se daří !!!

Chválím a chci se zeptat na zpúsob linkování návěstidel.
Je to pomocí posunové výměny a nebo upravenýma skriptama??
Mirek

Miky945 napsal:
Chválím a chci se zeptat na zpúsob linkování návěstidel.
Je to pomocí posunové výměny a nebo upravenýma skriptama??
Mirek

Linkování je klasický a je to pomocí výhybky, kterou jsem kdysi s Tygym označil pro posun. Od té doby je pokládám a jak je vidět, je to taknějak i funkční a dá se šíbovat jako do traťový, samozřejmě nejdál k označníku :cool: Pokud je člověk šikovnej, udělá i funkční ranžírku směrem zpět do stanice (simulace např. releovky).

Back
Nahoře