Trať ČD 072 Lysá nad Labem - Ústí nad Labem západ

Vitas napsal:
Kuba napsal:
Ono všechny hrbaté mají jít do Carga, matka nebude mít žádné a všechny mají jít do Ostravy.
Co se týče těch 460, tak ty by měly podle nového být zřejmě DKV Olomouc - PJ Bohumín, protože DKV Ostrava jako takové nebude mít vůbec žádnou osobní vozbu. Ale neberte mě ze slovo, je to čistě můj osobní názor.

A co bude jezdit náklady v okolí Pardubic, Chocně a tam?? Vždyť většinu všech nákladů v těhlech místech vozí 130.
Hrbaté ale teď budou v DKV Ostrava :wink:

Ondra.H napsal:
Vitas napsal:
Kuba napsal:
Ono všechny hrbaté mají jít do Carga, matka nebude mít žádné a všechny mají jít do Ostravy.
Co se týče těch 460, tak ty by měly podle nového být zřejmě DKV Olomouc - PJ Bohumín, protože DKV Ostrava jako takové nebude mít vůbec žádnou osobní vozbu. Ale neberte mě ze slovo, je to čistě můj osobní názor.

A co bude jezdit náklady v okolí Pardubic, Chocně a tam?? Vždyť většinu všech nákladů v těhlech místech vozí 130.
Asi tak, neznamená, že když jsou DKV Ostrava budou jezdit jenom v okolí Ostravy. Pokud vím tak CARGO bude mít jenom tři depa ( Ostrava, Ústí a Břeclav ), takže u Vás budou jezdit, ale budou DKV Ostrava - PJ Česká Třebová nebo něco jiného podle kde bude mít CARGO základnu. :wink:

Kuba napsal:
Ondra.H napsal:
Vitas napsal:
Kuba napsal:

Asi tak, neznamená, že když jsou DKV Ostrava budou jezdit jenom v okolí Ostravy. Pokud vím tak CARGO bude mít jenom tři depa ( Ostrava, Ústí a Břeclav ), takže u Vás budou jezdit, ale budou DKV Ostrava - PJ Česká Třebová nebo něco jiného podle kde bude mít CARGO základnu. :wink:
¨

Uff, už jsem se lek, 130 by bylo škoda.

Kuba napsal:
Ondra.H napsal:
Vitas napsal:
Kuba napsal:

Dovolil bych si Tě opravit Kubo, Břeclav ne, ale České Budějovice... dále pak Ústí nad Labem a Ostrava

klimi napsal:
Pawlik napsal:
Co se týká 460tek pro Ostravu, schvaluju! Osobně je vůbec nemám rád a na klasické soupravy osobáků s bzučími Peršinky se budu těšit.
Svého času tady jezdly i Bdmtee, nutno uznat, že v podstatě stále prázdné a tak se jejich využití našlo jinde. Teď tu máme B z roku 1968 s komfortním místem pro natažené nohy pod sedačku spolucestujícího.
To vše zabaleno do světlého umakartu a tmavě zelené koženky...i montérek je do vlaku škoda.
Mě se též líbí klasiky.Například pod tímto jízdním řádem jezdí na osobákách Chomutov-Klášterec nad Ohří 810 :eek: .Od nového GVD tu budou jezdit 363 ( ) s klasikou.Mám hroznou radost.

jo a plecháče půjdou kam??? do Plzně???
nebo budou jezdit do Chebu??? Když tam má jezdit jenom 363?

Naposled editoval moderátor:
plukas napsal:
klimi napsal:
Pawlik napsal:
Co se týká 460tek pro Ostravu, schvaluju! Osobně je vůbec nemám rád a na klasické soupravy osobáků s bzučími Peršinky se budu těšit.
Svého času tady jezdly i Bdmtee, nutno uznat, že v podstatě stále prázdné a tak se jejich využití našlo jinde. Teď tu máme B z roku 1968 s komfortním místem pro natažené nohy pod sedačku spolucestujícího.
To vše zabaleno do světlého umakartu a tmavě zelené koženky...i montérek je do vlaku škoda.
Mě se též líbí klasiky.Například pod tímto jízdním řádem jezdí na osobákách Chomutov-Klášterec nad Ohří 810 :eek: .Od nového GVD tu budou jezdit 363 ( ) s klasikou.Mám hroznou radost.

Jako na 072 budou jezdit 363?? Že by? :D

Nebo jsem to spíš pochopil jinak. Že v úseku CV - Klášterec budou jezdit 363 a na 072 vše při starym 163, 460.

KJ ROSS:
Nebudou.Přečti si předchozí příspěvky.
Plukas:
Plecháče zůstanou na Os KnO-Cheb.A na Os Cv-KnO budou jezdit 363.
I na rychlíky se vrátí "pomalé" Esa,ale řekl bych,že rychlá esa (362) jezdila na rychlících jenom kvůli výluce na Hlaváku v Ústí.
Jinak,od 1.12 by měly jít všechny Ústecké 460 do Ostravy.Od nového JŘ by zde měli jezdit klasiky s 163 v čele.

klimi napsal:
KJ ROSS:
Nebudou.Přečti si předchozí příspěvky.
Plukas:
Plecháče zůstanou na Os KnO-Cheb.A na Os Cv-KnO budou jezdit 363.
I na rychlíky se vrátí "pomalé" Esa,ale řekl bych,že rychlá esa (362) jezdila na rychlících jenom kvůli výluce na Hlaváku v Ústí.
Jinak,od 1.12 by měly jít všechny Ústecké 460 do Ostravy.Od nového JŘ by zde měli jezdit klasiky s 163 v čele.

pomalá ESA :-) na trat z Ústí do Chebu to stačí... a rychlíky do Chebu budou tahat 162 z Prahy do UL a pak 363, protože to stačí ... maximalku těch 120 stejně pojedou jen ze Západu do CHabařovic... jinak je to pomalá trat, ale o to krásnější .... hlavně od Klášterce do Chebu

Přesně tak.Za Kláštercem je to trať nádherná.Oblouky kolem Ohře jsou nezapomenutelné.363 tu v pohodě stačí.Ale hlavně jsem rád za návrat klasik na Os Cv-Klášterec.Kapacitně tu 810 nepostačovala.Ale nechápu,proč jezdí ty
Os zmateně do Mostu. :roll:

Pawlik napsal:
Co máš proti hrbaté?
Oproti 121/122/123 je to naprosto luxusní mašinka.
Tichá s měkkým vypružením, trvale zatižitelnými odpory, pro nexáky má optimální rychlost...
"Pohodlíčko" jako na 150ce.
Prostě jak říká jeden můj kámoš fíra, je to takovej peršink strčenej do dřevěný

KJ_Ross napsal:
plukas napsal:
klimi napsal:
Pawlik napsal:

Jako na 072 budou jezdit 363?? Že by? :D

Možná se budeš divit, ale již nejednou jsem během služby viděl 363 na nákladu do děčína a zpět. Povětšinou to bylo DKV Brno, což bychmohl doložit i nějakou fotkou. Je ale pravda, že je to spíš náhoda, stejně jako když se jeden čas na nákladech vyskytovala 751ka, když nebyly tramvaje. Viz třeba titulní foto na http://www.072.wz.cz/ 8)

Taky bych se spíše přikláněl k tomu, že to byla náhoda. Takže zatím je změna v 460, které už tedy jezdit do Lysé a zpět nebudou a bude to klasika 163 +3x Bdt na Os se domnívám. Nebo ještě něco mě může překvapit? prozatím...

KJ_Ross napsal:
Taky bych se spíše přikláněl k tomu, že to byla náhoda. Takže zatím je změna v 460, které už tedy jezdit do Lysé a zpět nebudou a bude to klasika 163 +3x Bdt na Os se domnívám. Nebo ještě něco mě může překvapit? prozatím...
Zatím nevím, pomůcky nového GVD jsem ještě nestudoval

Pánové, nerad se mezi vás pletu, ale tohle není téma o tom, kam půjdou 460 a odku přijdeo 163 či s čím budou jezdit fírové od Carga. Tohle je téma, od trati 072, tak to nezaplňujte prosím věcmi, co sem nepatří. Díky

Dnešním dnem obnoveno napojení tratě 090 v úseku UL jih - Lovosice a tratě 087 v úseku Lovosice - Žalhostice, včetně spojky Žalhostice - Velké Žernoseky.

Ikdyž dost neuměle, ale přesto nějaké scr na http://www.072.wz.cz/
Omluvte prosím způsob tvorby www, ale nikdo mě to neučil a já na to nemám moc času. Jsou dělaný ve Wordu, tak to berte s rezervou, díky Karlos

Karlos: Musím říct, dobrá práce :wink: Už se to rýsuje k lepšímu jen tak dál. Jen škoda, že screney jsou tak v malé velikosti. Jinak fakt, good job 8)

dave01 napsal:
Mimochodem, na stránkách u Matese http://mates-msts.ic.cz/ je v sekci trať 072 model Litoměřice město. Snad by Matesovi nevadilo, kdybys ho použil v tvé trati :D .
Vím a již ho mám nějakou dobu. Musím se přiznat, že tento scr je staršího data :eek:

Back
Nahoře