Trať ČD 072 Lysá nad Labem - Ústí nad Labem západ

Tak po roce...

Opět zdravím, jak se tak dívám, už je to víc, než rok, co jsem sem psal. Má stavba se moc nepohla a koleje leží od Mělníka (včetně) až na Střekov (včetně). Na rozdíl od kolegy, který je se stavbou dál díky času, který mohl věnovat, a screenům z jeho stavby mohu říci, že ač jde o jednu trať, tak když dva dělají totéž, nemusí to být vždy totéž, zde platí dokonale. A proto: Vzhůru na trať :-)) P.S. Co bych dal za to, mít ty nádherný objekty budov...

Nevím které objekty máš přesně na mysli,ale zkus navštívit moje stránky a pokud to bude některý z nich,není problém ti je poslat

Re: Tak po roce...

Karlos napsal:
Opět zdravím, jak se tak dívám, už je to víc, než rok, co jsem sem psal. Má stavba se moc nepohla a koleje leží od Mělníka (včetně) až na Střekov (včetně). Na rozdíl od kolegy, který je se stavbou dál díky času, který mohl věnovat, a screenům z jeho stavby mohu říci, že ač jde o jednu trať, tak když dva dělají totéž, nemusí to být vždy totéž, zde platí dokonale. A proto: Vzhůru na trať :-)) P.S. Co bych dal za to, mít ty nádherný objekty budov...
Tak to máme koleje položené skoro stejně. Já je mám z Malého Újezdu do Ústí nad Labem západ, ale západ zdaleka není dokončený. Už teď tam je moc objektů :( a počítač nestíhá. A to tam nemám sloupy TV, téměř žádné okolí atd. Bohužel teď moje stavba stojí kvůli času. Ale snad se zase rozběhne :) . Třeba to potom dostavíme stejně a vydáme oba stejné tratě. :D :D

Odpověď na nabídku zaslání objektů

Jasně, jsou to Tvoje objekty a je jich tam stádo. Vlastně všecky z 072-ky od Střekova po Mělník. Tyggy mi ukázal, který to stránky jsou, ale k mému překvapení nebyly ke stažení, ale pokud říkáš, že by to nebyl problém, tak bych toto samozřejmě uvítal... A proto děkuji i za nabídku. Tvé objekty znám od Tyggyho a moc se mi líbí. Třeba se nějak dohodnem. S pozdravem Karlos

Odpověď na nabídku zaslání objektů

Mates napsal:
Nevím které objekty máš přesně na mysli,ale zkus navštívit moje stránky a pokud to bude některý z nich,není problém ti je poslat
Jasně, jsou to Tvoje objekty a je jich tam stádo. Vlastně všecky z 072-ky od Střekova po Mělník. Tyggy mi ukázal, který to stránky jsou, ale k mému překvapení nebyly ke stažení, ale pokud říkáš, že by to nebyl problém, tak bych toto samozřejmě uvítal... A proto děkuji i za nabídku. Tvé objekty znám od Tyggyho a moc se mi líbí. Třeba se nějak dohodnem. S pozdravem Karlos

Pod mým příspěvkem je odkaz na stránky,v těch stránkách na záložce seznam objektů je hned nahoře upozornění,že z důvodů malého webového prostoru tam nejsou včechny objekty ke stažení a úplně nahoře jsou tři druhy spojení na mě + jedno spojení je zde na SZ.Takže dál už to můžeme řešit na některém znich a napiš co potřebuješ poslat.

Stavba se pohnula

Dobrá zpráva, alespoň pro mě. Má stavba 072ky se opět rošku pohnula. Položeny další kilometry kolejí z Mělníka až k vjezdovému návěstidlu do Všetat. Na Všetatech práce zatím nepokračují, protože si z hlavy nevybavuji, jak je konfigurované zhlaví, ale až to budu vědět, Všetaty se postaví, bohužel ne sami. Dále jsou vztyčena všechna návěstidla oddílová, vjezdová, odjezdová, cestová a seřaďovací. Někde i výhybková. S pozdravem Karlos :salut:

No Všetaty jsou kousek odsud tak pár fotek nebude problém ale nevím kdy budu mít přes ně cestu. Ale jinak se těším na Všetatský depo a jestli ti nějaká ta kolej zbyde tak 070 aspoň do Nera :lol: , mám kdyžtak plánek Spolanský vlečky a spolanskou bangli ve starym nátěru :lol:

Re: Stavba se pohnula

Karlos napsal:
Dobrá zpráva, alespoň pro mě. Má stavba 072ky se opět rošku pohnula. Položeny další kilometry kolejí z Mělníka až k vjezdovému návěstidlu do Všetat. Na Všetatech práce zatím nepokračují, protože si z hlavy nevybavuji, jak je konfigurované zhlaví, ale až to budu vědět, Všetaty se postaví, bohužel ne sami. Dále jsou vztyčena všechna návěstidla oddílová, vjezdová, odjezdová, cestová a seřaďovací. Někde i výhybková. S pozdravem Karlos :salut:
Tak to se brzy potkáme. Stavět po paměti, to není šťastné řešení. Bez videa a sklonových poměrů a nějakých plánků bych si netroufal. Ale jedno máme společné. Do Všetat se mi také zatím nechce. :lol:

Odpověď

Beatlesák napsal:
No Všetaty jsou kousek odsud tak pár fotek nebude problém ale nevím kdy budu mít přes ně cestu. Ale jinak se těším na Všetatský depo a jestli ti nějaká ta kolej zbyde tak 070 aspoň do Nera :lol: , mám kdyžtak plánek Spolanský vlečky a spolanskou bangli ve starym nátěru :lol:
Díky za nabídku, zatím je dost práce na úseku, co mám, proto na Všetaty zatím pospíchat nebudu, ikdyž mým plánem je dorazit v budoucnu do Lysý, už jen proto, že zde jezdí osobáčky Lysá - UL západ. Co se týká Neratovic, tak bych se klidně do toho pustil, ale bez plánů ani ránu. Proto bych uvítal Pasport tratě, pak by se o tom dalo uvažovat. Co se týká plánků stanic, tak ty mám všechny z celé republiky, v těch problém není.

Re: Stavba se pohnula

Zbyněk Šemora napsal:
Karlos napsal:
Tak to se brzy potkáme. Stavět po paměti, to není šťastné řešení. Bez videa a sklonových poměrů a nějakých plánků bych si netroufal. Ale jedno máme společné. Do Všetat se mi také zatím nechce. :lol:
Tak ne, že by se mi do nich nechtělo, klidně bych je spáchal, ale chybí znalost místních poměrů. A z plánku stanice nepoznám, jestli je něco v oblouku, nebo v rovině, bohužel...

072 + 081

Zdravím všecky lidičky. Mám opět malou a nevýznamnou zprávičku. Podařilo se mi navázat kontakt a získat jistý pasport tratě. Z toho plyne, že jak bude chvíle času, tak se ze Střekova dostanu až do Děčína východu. To však není vše. Pro milovníky jednokolejek a strojů M 262, budu pokračovat z Děčína východu do vrcholové stanice na trati do Rumburka, kde tyto krásné stroje najezdily tisíce kilometrů. Bohužel nevím, jak uložit nějaké screeny na net a tak Vám zůstává pouze víra v to, že nekecám. S pozdravem Karlos

Víra je ošemetná věc!
Proč nám neukážeš nějaké screeny? Ta trať je velmi pěkná a z dopravního hlediska i zajímavá.

Pawlik napsal:
Víra je ošemetná věc!
Proč nám neukážeš nějaké screeny? Ta trať je velmi pěkná a z dopravního hlediska i zajímavá.
Pokus se ještě jednou přečíst můj příspěvek, pak snad nepřeskočíš tu pasáž o tom, že netuším, jak je někam dát...

bob57_cz napsal:
Karlos napsal:
Pawlik napsal:
Víra je ošemetná věc!
Pokus se ještě jednou přečíst můj příspěvek, pak snad nepřeskočíš tu pasáž o tom, že netuším, jak je někam dát...
Přečti si pár větiček v FAQ a budeš to umět za chviličku.
Faq mi fakt zrovna moc nepomohl, asi jsem línej číst... :-) Proto jsem se pral z jedním serverem, či co to je a spáchal jsem toto http://www.072.wz.cz/ Snad se tím ukojí touha... :-)) a já se alespoň něco naučil ;o)

Naposled editoval moderátor:
bob57_cz napsal:
Karlos napsal:
.. a já se alespoň něco naučil ;o)
A máš ho i tu
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.072.wz.cz/072_soubory/image001.jpg
Když tady klikneš na tlačítko "CITOVAT", tak uvidíš, jak jednoduše se tu vložil.
Ty obrovské sem ale nedáváme, tak je dobře, že jsi je dal na tu stránku.
Sem leda jako odkaz.
Člověk se pořád učí. Ty velký jistě alespoň trochu zmenším, neb i tam se mi zdají být dost velký. Bylo to spáchaný tak nějak na rychlo, tak jsem se velikostí nezabýval.

Karlos, když jsi psal. že nemáš ponětí o tom jak dát obrázek na web, myslel jsem , že nemáš webový prostor.
Ale to je jedno.
Díky za screeny, vypadají moc pěkně.

Pawlik napsal:
Karlos, když jsi psal. že nemáš ponětí o tom jak dát obrázek na web, myslel jsem , že nemáš webový prostor.
Ale to je jedno.
Díky za screeny, vypadají moc pěkně.
Neměl jsem žádné stránky, prostě nic, na čem bych mohl něco ukázat a tak mi to nedalo a tak jsem si s tím hrál, až se mi http://www.072.wz.cz/ tohle povedlo. Nikdy jsem nic takovýho nedělal. A teď to budu snad jen zlepšovat, když už vím jak .-)

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře