Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je sice hezký, ale já si to chci pokusit postavit sám a to hlavně z důvodu uvedené lokálky do Lovosic...mikulda napsal:Ústí nad Labem západ - Řetenice už je postaveno v jiné trati![]()
Po přestavbě určo nebude, mě osobně se líbí staré. Nehledě na to, že pro mne je přednější trať 072 + 073. Proto se nehodlám 090kou zabývat nějak do detailů. Na to máme Tyggyho trať, který se vzhledem k datování tratě také nebude přestavbou zabývat, což mu schvaluji.Edie napsal:Chtěl bych se zeptat, jestli bude hlavní vypadat jako starý či po přestavbě???
Tak tak, trať je nádherná a moc se mi líbila, obzvlášť nemělo chybu, když jsem projížděl skrz Ústecký mostKarlos napsal:Ti z Vás, kteří dorazili na malé setkání MSTS do UL, tak se mohli přesvědčit o aktuálním stavu 072, kdy byla celá stavba prezentována a projeta. ...
Naprosto souhlasím,až to bude časem hotové,to bude pro Ústečáky něco...Edie napsal:Tak tak, trať je nádherná a moc se mi líbila, obzvlášť nemělo chybu, když jsem projížděl skrz Ústecký mostKarlos napsal:Ti z Vás, kteří dorazili na malé setkání MSTS do UL, tak se mohli přesvědčit o aktuálním stavu 072, kdy byla celá stavba prezentována a projeta. ....
Tak já ho tedy kousek posunuEdie napsal:Tak tak, trať je nádherná a moc se mi líbila, obzvlášť nemělo chybu, když jsem projížděl skrz Ústecký mostKarlos napsal:Ti z Vás, kteří dorazili na malé setkání MSTS do UL, tak se mohli přesvědčit o aktuálním stavu 072, kdy byla celá stavba prezentována a projeta. ....
To budeš tedy pěkně hodný.....jinak když jsem to nakopíroval do PC, tak MSTS zamrzá.......kdybych to nedával osobně do Péťovo noťasu, tak bych si myslel, žes mi dal nějakou blbou verzi....Karlos napsal:Tak já ho tedy kousek posunuEdie napsal:Tak tak, trať je nádherná a moc se mi líbila, obzvlášť nemělo chybu, když jsem projížděl skrz Ústecký mostKarlos napsal:Ti z Vás, kteří dorazili na malé setkání MSTS do UL, tak se mohli přesvědčit o aktuálním stavu 072, kdy byla celá stavba prezentována a projeta. ....
![]()