Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Myslím, že po update se na značení nešahalo, takže tohle asi problémy dělat nebude (kromě strhnutí záchranné brzdy :D )

A píše mi tam chyby vozů Habillns, Sgjs, a 460 +něco a 371 015..to jsou ty věci které se objevily v těch nových aktivitách,ale kde je mám sehnat??V tom aktualizačním balíčku nesjou..ani na DVD od pana Šemory...

Ex141Detvan napsal:
A píše mi tam chyby vozů Habillns, Sgjs, a 460 +něco a 371 015..to jsou ty věci které se objevily v těch nových aktivitách,ale kde je mám sehnat??V tom aktualizačním balíčku nesjou..ani na DVD od pana Šemory...

Stáhni si od Zbyňka celé balíky vozidel. Jsou doplněné o nové vozy.

Ale ta 371 tam není,a taky mám nějaké problémy se 150..tak nevím...nějak si s tím musím pohrát..a ten TRAINSTORE mi tam ještě ukazuje i staré aktivity i když jsou už vymazané...

Ex141Detvan napsal:
Ale ta 371 tam není,a taky mám nějaké problémy se 150..tak nevím...nějak si s tím musím pohrát..a ten TRAINSTORE mi tam ještě ukazuje i staré aktivity i když jsou už vymazané...
cd_371015.eng tak je to v BP....mě chybí odkaz, ale stačilo doplnit vzoreček a není problém.
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_371.rar
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_372.rar

Musím to dopsat do odkazů.
Ale tímto můžete dopsat jakoukoli potřebnou složku .rar

Naposled editoval moderátor:
A ještě bych se chtěl zeptat proč mi to píše chybu v Servise 4 ??No a pak mi to ještě píše chyby u 151 006,Rils,Habbillns,Sgjs,Raj a 460..tak to mám taky doplnit??

Já mám tu trať od Zbyňka na DVD a všechny aktualizace jsem si stáhl,tak proto se divím, že tam ty vozy nemám,no tak si je asi fakt budu muset stáhnout..
Ale více mě štve ten servis 4...ten mi pořád dělá problémy

Ale s aktualizacemi se ti nestahují i nová vozidla!!!
Zkontroloval sis vůbec přítomnost problémových vozidel ve složce TRAINSET? Možná by ti to ušetřilo hodně bádání a hlavně času při hledání problému.

Jo ty vozy jsem si stáhnul,tam mě více zaskočila ta 151 006,protože jsem myslel že ji mám....No teď doufám, že zž bude všechno v pořádku..Pánové všem vám děkuji za pomoc....

Ahoj,v nový aktivitách mě to vyhazovalo hlášku,že mě chybí cd_151006,cd_Sqjs a některé další vozidla.Nejdříve sem tomu nevěnoval pozornost a doplnil sem vozidla které mám.Ale potom mě to nedalo a stáhl sem si od pana Šemory balík 151 a Sqjs a zjistil sem,že tam ta 151006 už je,ale je označena cd_151006.eng a ne(asi jak to má být)151006.eng.To samé u těch Sqjs.Mám dotaz-má to tak být,nebo je to nějaká chyba?(neryju,jen se ptám) :?

Tonik napsal:
Ahoj,v nový aktivitách mě to vyhazovalo hlášku,že mě chybí cd_151006,cd_Sqjs a některé další vozidla.Nejdříve sem tomu nevěnoval pozornost a doplnil sem vozidla které mám.Ale potom mě to nedalo a stáhl sem si od pana Šemory balík 151 a Sqjs a zjistil sem,že tam ta 151006 už je,ale je označena cd_151006.eng a ne(asi jak to má být)151006.eng.To samé u těch Sqjs.Mám dotaz-má to tak být,nebo je to nějaká chyba?(neryju,jen se ptám) :?
Správně je, cd_151006.eng.
CD_Sgjs.wag
cd_ mají všechna vozidla zařazená do BP po slezině, tedy od února 2005 Vyjímka je 471015.eng, tak to vytvořil Dejv, ale tady je to jedno, protože 471 nikde jinde než pod ČD nejezdí, tak jsem to dál neřešil.
Proto tvůrcům aktvit doporučuji pro tuto trať výhradně používat vozidla z BP a vyhne se těmto problémům. Na webu se vozidla snažím aktualizovat, ale nestíhám s odkazy.

poison napsal:
Detvan.
cd servis4 je po problémech se stíny upravený a je ke stažení zde
http://mireck.ic.cz/servis4.zip

A bude další úprava. Mikši mne požádal o úpravu spřáhla tak , aby bylo možno servis4 použít i ve spojení s 471 ( možná i 451 ). Momentálně úpravu testuje při tvorbě svojí nové aktivity a pokud bude vše OK tak jej Mirec zveřejní spolu s aktivitou. Potom zašlu opravu i Zbyňkovi ,aby ji mohl rozesílat na DVD s tratí.

Romane, v servisu 4 je ve wagu řádek sound s prázdnou hodnotou a řve to v conbuilderu, tak jsem řádek Sound stejně jako dříve odebral. Nemělo by to mít na nic vliv. Doufám, když tak dej vědět.

Právě jsem poslal Mirecovi slibovanou aktivitu se 471.
Tak mnoho zdaru a omlovám se za prázdnou Prahu, bohužel na mé PC je Praha tabu. Proto sem poprosil Mirece aby se podíval na úsek Libeň - Masarička.

alcapone napsal:
Právě jsem poslal Mirecovi slibovanou aktivitu se 471.
Tak mnoho zdaru a omlovám se za prázdnou Prahu, bohužel na mé PC je Praha tabu. Proto sem poprosil Mirece aby se podíval na úsek Libeň - Masarička.

E-mail som dostal, tak sa pokúsim čo v najkratšom čase uverejniť túto aktivitu.

Roman, mám návrh :

Mikši písal že potrebuje aby servis4 mal spriahadlo BAR (jednotka 471) a aby bol definovaní ako osobný vozeň, nie nákladný.Vraj by bolo viacej možností v aktivitách, napr. dal by sa zastaviť nákladný vlak na nástupišti (pomocou cestujúcich).Preto som rozmýšlal že by sa zaviedol nový "servis5", ktorý by bol osobným vozňom a spriahadlo by mal BAR.A servis4 by ostal tak ako je - teda nákladný vozeň so spriahadlami Chain.Čo ty na to ? Samozrejme uvítam aj názory ostatných ...

Mikši už ve své nové aktivitě změny servisu testuje a je spokojen. Aktivitu mi poslal , ale já zatím nemám čas ji projet. Půjde spíš o to jestli se nezmění chování servisu a nerozhodí ostatní aktivity. Myslím změnu z Freight na Carriage ( pobyty ve stanicích ) , ale já se domnívám že ne. Jinak mi příjde zbytečné vytvářet další vozidlo, když je možné přidat požadované parametry do stávajícího servisu4.

Jinak Vám všem přeji vše NEJ do Nového roku

Roman napsal:
Mikši už ve své nové aktivitě změny servisu testuje a je spokojen. Aktivitu mi poslal , ale já zatím nemám čas ji projet. Půjde spíš o to jestli se nezmění chování servisu a nerozhodí ostatní aktivity. Myslím změnu z Freight na Carriage ( pobyty ve stanicích ) , ale já se domnívám že ne. Jinak mi příjde zbytečné vytvářet další vozidlo, když je možné přidat požadované parametry do stávajícího servisu4.

Jinak Vám všem přeji vše NEJ do Nového roku

OK, beriem to ... Ak sa dajú dodať požadované parametre do servisu4 tak nieje čo riešiť ...

A ja taktiež želám Všetkým všetko naj v novom roku ... :wink:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře