Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pelikán napsal:To Pavlík:
Chopina jsem hrál a šlo mi to vpohodě až do Kútů. Tam mi to neustále padalo a nepomohlo ani snížení dohlednosti ani snížení detailů. Ale jinak tradičně pěkná a popisovaný problém mně nepotkal.
Tak jsem vyzkoušel a opravdu tam ta 471čka byla.Jel jsem ale pomalu protože jsem si o ní tady přečetl tak jsem včas zastavil a stáli jsme tam oba asi dvacet minut a nic se nedělo tak jsem to zabalil. 8) :?:emihop napsal:Dnes jsem jel tuto aktivitu a jaké bylo moje překvapení když jsem dojel asi 1.72 Km před Běchovice,tak na stejné koleji stál "Hliník" a než jsem stačil zastavit tak jsem do něj prásknul.Když jsem jel podruhé tak jsem si už dával pozor a pomalu jsem na něj najel a pak jsem ho před sebou tlačil až do Běchovic.Po zastavení v Běchovicíc jel "Hliník" dál až zmizel na zhlaví.Zpoždění jsem měl jen asi 7 vteřin tak tím by to nemělo být.Zajímalo by mě zda se s tím někdo taky setkal.
Tak jsem tu aktivitu odistaloval a naistaloval znova a už to bylo v pohodě.Ta 471čka čeká v Běchovicích.Možná je to i tím,že jsem jel rychleji a byl jsem včas.Předtím jsem to nějak šolichal a tak jsem měl zpoždění.Matýsek napsal:Tak jsem vyzkoušel a opravdu tam ta 471čka byla.Jel jsem ale pomalu protože jsem si o ní tady přečetl tak jsem včas zastavil a stáli jsme tam oba asi dvacet minut a nic se nedělo tak jsem to zabalil. 8) :?:emihop napsal:Dnes jsem jel tuto aktivitu a jaké bylo moje překvapení když jsem dojel asi 1.72 Km před Běchovice,tak na stejné koleji stál "Hliník" a než jsem stačil zastavit tak jsem do něj prásknul.Když jsem jel podruhé tak jsem si už dával pozor a pomalu jsem na něj najel a pak jsem ho před sebou tlačil až do Běchovic.Po zastavení v Běchovicíc jel "Hliník" dál až zmizel na zhlaví.Zpoždění jsem měl jen asi 7 vteřin tak tím by to nemělo být.Zajímalo by mě zda se s tím někdo taky setkal.
Ex141Detvan napsal:Hrál už někdo tu aktivitu Os 2337 od Havka??
Já ji nemůžu nijak dostat do MSTS i když je to samoinstalační balík..Prostě se mi nikde nezobrazí ani když je to úspěšně nainstalováno..
Pavlík napsal:DEJV00:
Už jsem to psal jinde, ale ještě jednou extra pro tebe. Tento skin jde stáhnout na http://www.trainsim.wz.cz/. Autorem je Jiří Polák.