Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
R 203 Chopin

Hrál už někdo tuhle aktivitu od Poisona? Hned jak ji načtu při startu, tak se mi objeví hláška "Úkol ukončen, projeli jste návěst Stůj!". A nic nejde dělat. Všiml jsem si že jedu kolem 138 km/h. Postačí přesunout startovací bod?

Aktivita Os 9360

Dnes jsem jel tuto aktivitu a jaké bylo moje překvapení když jsem dojel asi 1.72 Km před Běchovice,tak na stejné koleji stál "Hliník" a než jsem stačil zastavit tak jsem do něj prásknul.Když jsem jel podruhé tak jsem si už dával pozor a pomalu jsem na něj najel a pak jsem ho před sebou tlačil až do Běchovic.Po zastavení v Běchovicíc jel "Hliník" dál až zmizel na zhlaví.Zpoždění jsem měl jen asi 7 vteřin tak tím by to nemělo být.Zajímalo by mě zda se s tím někdo taky setkal.

Naposled editoval moderátor:
To Pavlík:

Chopina jsem hrál a šlo mi to vpohodě až do Kútů. Tam mi to neustále padalo a nepomohlo ani snížení dohlednosti ani snížení detailů. Ale jinak tradičně pěkná a popisovaný problém mně nepotkal.

Pelikán napsal:
To Pavlík:

Chopina jsem hrál a šlo mi to vpohodě až do Kútů. Tam mi to neustále padalo a nepomohlo ani snížení dohlednosti ani snížení detailů. Ale jinak tradičně pěkná a popisovaný problém mně nepotkal.

Tak jo, stáhnu to znovu a pak se uvidí.

Re: Aktivita Os 9360

emihop napsal:
Dnes jsem jel tuto aktivitu a jaké bylo moje překvapení když jsem dojel asi 1.72 Km před Běchovice,tak na stejné koleji stál "Hliník" a než jsem stačil zastavit tak jsem do něj prásknul.Když jsem jel podruhé tak jsem si už dával pozor a pomalu jsem na něj najel a pak jsem ho před sebou tlačil až do Běchovic.Po zastavení v Běchovicíc jel "Hliník" dál až zmizel na zhlaví.Zpoždění jsem měl jen asi 7 vteřin tak tím by to nemělo být.Zajímalo by mě zda se s tím někdo taky setkal.
Tak jsem vyzkoušel a opravdu tam ta 471čka byla.Jel jsem ale pomalu protože jsem si o ní tady přečetl tak jsem včas zastavil a stáli jsme tam oba asi dvacet minut a nic se nedělo tak jsem to zabalil. 8) :?:

Re: Aktivita Os 9360

Matýsek napsal:
emihop napsal:
Tak jsem vyzkoušel a opravdu tam ta 471čka byla.Jel jsem ale pomalu protože jsem si o ní tady přečetl tak jsem včas zastavil a stáli jsme tam oba asi dvacet minut a nic se nedělo tak jsem to zabalil. 8) :?:
Tak jsem tu aktivitu odistaloval a naistaloval znova a už to bylo v pohodě.Ta 471čka čeká v Běchovicích.Možná je to i tím,že jsem jel rychleji a byl jsem včas.Předtím jsem to nějak šolichal a tak jsem měl zpoždění. :P :D :P

Stáhnul jsem si aktivitu OS 9360 a v ní se píše

"Dodrzujte stahovani sberacu pri prejezdech mezi tratovymi kolejemi, maximalni rychlost"

Co znamená sběrač ? To je pantograf co se aktivuje písmenem P ?

AlesB:
Viděl si někdy něco podobnýho?Asi ne viď! Já myslím,že je to k

Hrál už někdo tu aktivitu Os 2337 od Havka??
Já ji nemůžu nijak dostat do MSTS i když je to samoinstalační balík..Prostě se mi nikde nezobrazí ani když je to úspěšně nainstalováno..

Ex141Detvan napsal:
Hrál už někdo tu aktivitu Os 2337 od Havka??
Já ji nemůžu nijak dostat do MSTS i když je to samoinstalační balík..Prostě se mi nikde nezobrazí ani když je to úspěšně nainstalováno..

Ano, jel jsem ji na aktuální verzi tratě. Na současnou verzi bych ji musel zkusit.

Os 2337 od Hawka

Musíš mít MSTS nainstalovanou na disku ve znění.
c:/Program Files/Microsoft Games/Train Simulator
Pokud to máš jinak tak se ti neobjeví.Druhé řešení je naistalovat to kamkoli a pak zkopírovat příslušné soubory do složky s MSTS.

Mám takovej ješitnej dotaz. Poslal jsem Mirecovi aktivitu Os 4543 i s obrázky, ktery dal na web. Tyto se mi jako jediny na jeho stránkách nezobrazují . Máte někdo podobnou zkušenost?

Ahoj všichni,chtěl sem se zeptat zda si mohu do aktivity vyměnit mašinu? :?: :roll: chtěl bych si totiž zajet s tou novou zssk362_015 v nějaké aktivitce :lol: Díkec za odpovědi :wink:

Pavlík napsal:
DEJV00:

Už jsem to psal jinde, ale ještě jednou extra pro tebe. Tento skin jde stáhnout na http://www.trainsim.wz.cz/. Autorem je Jiří Polák.

Mno to asi stezi, u Jirky Polaka je k stahnuti ESO s reklamou na CD CARGO, skin na toto "OLYMPIJSKE" ESO pokud vim zatim neexistuje.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře