Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha - Archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zbyňku z TRAINSETU se zřejmě vytratil vůz cd_Emv,který se používal a používá v aktivitách.Jeho poslední TRAINSET verze je ke stažení u mě na webu.Šlo by jej doplnit?Díky.Jeho schválení je zde i se značením http://mireck.ic.cz/archiv_3.html ze dne 5.10.2005.Byl u FHavla a teď není dostupný.

Naposled editoval moderátor:
Další chybku jsem našel v odkazech:
zssk_Aeer odkazuje na zssk_Amee.rar
zssk_ARpeer odkazuje na zssk_ARpeer.rar a na serveru je ale zssk_Arpeer.rar

ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_Hirrs.rar pozor, tento model musí být vždy ve dvou a druhý otočený, protože jsou spojeny tuhou spojkou, consisty si raději překontrolujte. (Podobně jako Laaes, ale tam jsou vozy natočeny vždy k sobě jak patří (A1 A2,...)
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_WLab.rar
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/zsr_Bc.rar
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/csd_T499.rar
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_Hins.rar
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_Gags.rar
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_Falls-z.rar
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_Zans.rar
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_Laaes.rar
To jsou další vozidla, která vyladil J. Ungrman

PS, pokud stahujete něco z mých downloadů vozidel, raději si zkontrolujte, co stahujete, někdy zapomenu opravit odkaz, viz příspěvek výše. Pak stačí stahovaný soubor ručně přepsat správným názvem souboru

Nemohl by se cd_WLab zaměnit za cd_WLab od Ppoolllla? Tento je se svými starými texturami a starým modelem doslova pěst na oko v soupravách...
A cd_Bpee má hlavní texturu velkou pouze 256x256, přitom podobné vozy (Apee, Aee(l), Bee(l)) mají standardní 1024x1024, takže by to chtělo opravu.

Kank napsal:
Nemohl by se cd_WLab zaměnit za cd_WLab od Ppoolllla? Tento je se svými starými texturami a starým modelem doslova pěst na oko v soupravách...
A cd_Bpee má hlavní texturu velkou pouze 256x256, přitom podobné vozy (Apee, Aee(l), Bee(l)) mají standardní 1024x1024, takže by to chtělo opravu.
Vozy cd dával dohromady Michal a u některých narazil na šílená hausnumera v názvech wagu, takže jsme to nechali jako otevřenou záležitost. cd_Wlab ale vyměním. Zatím klídek, bude nutné hausnumera zkrátit (když je to nutné tak ponechat 3 číslice) a jaksi zatím není čas.
cd_Bpee už je opraven, ale nedal jsem jej na web, už to tam kopíruji, má 5283603b, vydrž s rezervou 10 minut.

Testoval jsem vyladěné vozy a např. u cd_Res, nebo cd_Nsk se nárazníky prolínají, takže výsledek vypadá takto:
vagon-trubka nárazníku-talíř-trubka-talíř-trubka-vagon
v oblouku bych to pochopil, ale vozy stály na rovině...

Kank napsal:
Testoval jsem vyladěné vozy a např. u cd_Res, nebo cd_Nsk se nárazníky prolínají, takže výsledek vypadá takto:
vagon-trubka nárazníku-talíř-trubka-talíř-trubka-vagon
v oblouku bych to pochopil, ale vozy stály na rovině...
Na cd_Res vyšlo update, tak si stáhni od Ppoolllla jen chování a přepiš ve wagu :
Size ( 3.04m 2.54m 19.83m )
InertiaTensor ( Box (3.04m 2.54m 19.83m ))
a v SD sd:
ESD_Bounding_Box ( -1.54 0.6 -9.92 1.54 4.0 9.92 )

Tam byla chyba v délce, původně bylo 19,63
A koukám, že CDvagRes, CDvagResD a O jsem zapomněl updatovat, když tak si to opravte, komu se nechce stáhněte si zítra tento vůz nově. NSK je také vedle? Nebo jen se spojením s Res.

Koukal jsem na Nsk a ve wag by mělo být:
Size ( 3.04m 3.63m 15.94m )
InertiaTensor ( Box (3.04m 3.63m 15.94m ))

a v sd:
ESD_Bounding_Box ( -1.52 0.5 -7.97 1.52 3.63 7.97 )

Nyní tam je délka 15.82
a v sd 7.91
Když tak si to také přepište.

Co si člověk neudělá sám.......ale Ppoollll má délku 16.02...už jsem z toho jelen, asi má delší verzi.

Nsk se překrývají i ve spojení mezi sebou. Další úpravu rozměrů bude třeba provést u cd_Zaes, mezi nárazníky je značná mezera...

Kank napsal:
Nsk se překrývají i ve spojení mezi sebou. Další úpravu rozměrů bude třeba provést u cd_Zaes, mezi nárazníky je značná mezera...
cd_Zaes je spočítaný správně, zkus si originál od Ppoolllla.

Jojo, už vím čím to bylo. V archivu s vyladěným cd_Zaes zůstal nevyladěný CDdvagZaes.wag a CDdvagZaesP.wag - a ty mají původní hodnoty a právě ty byly v tom conu.

Kank napsal:
Jojo, už vím čím to bylo. V archivu s vyladěným cd_Zaes zůstal nevyladěný CDdvagZaes.wag a CDdvagZaesP.wag - a ty mají původní hodnoty a právě ty byly v tom conu.
Už jsem to objevil také, to nemá konce. Jak to, že na webu jsou tyto soubory navíc a u mě v počítači nejsou. To musí dělat nějaký šotek.
Už jsem to opravil.
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_Zaes.rar vyhozeny wag navíc
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_WLab.rar žádaná Ppoollllova složka 5 Wlab, jedna varianta je kompatibilní s původním vozem, tedy cd_Wlab smažte a nahraďte tímto, v aktivitách se nic nemění. (ve značení ponechány 3 rozlišovací číslice, zbytek odebráno)
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_Res.rar oprava ve wag a sd
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_Nsk.rar oprava ve wag a sd
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/cd_Bpee.rar model s lepšími texturami na přání uživatelů.
Ještě jsem updatoval sndelok
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/common.snd/sndelok.rar
Použil jsem úpravu ze stránek http://duuso.demmsts.sk/ autentičtější zvuky a sndelok updatoval, protože tento sndelok neobsahuje úplně vše.

Zdravím,jel tady už někdo aktivitu Chopin3???Já to nemůžu načíst..Pořád mi to čte chyba při čtení vozidla ZSSK Bpeer-006 a to ho mám aktualizovany....a pak mi to spadne.tak nevím co tam ještě bude dalšího chybného...
A není to jenom v té aktivitě..a pak pořád blbne ten Hirrs..Asi je to blbě spojeno v consistech..budu se na to muset podívat

Jen jsem se chtěl zeptat jak docílím toho abych jel z oběma sběrači??? :eek: Díky

DEJV00 napsal:
Jen jsem se chtěl zeptat jak docílím toho abych jel z oběma sběrači??? :eek: Díky
Toto je dáno modelem. Pokud to model neumožňuje, tak se Ti to nepovede.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře