Kolikrát do roka slezina?

Jak často by jste se účastnili setkání příznivců MSTS?

• 1 x do roka

Hlasů: 12 20.3%
  • 2 x do roka

Hlasů: 37 62.7%
  • 3 x do roka

Hlasů: 0 0.0%
  • 4 x do roka

Hlasů: 2 3.4%
  • vícekrát

Hlasů: 4 6.8%
  • v případě 2x - II a IX měsíc

Hlasů: 16 27.1%
  • v případě 2x - V a XI měsíc

Hlasů: 10 16.9%
  • pouze v Praze

Hlasů: 15 25.4%
  • Praha a na Moravě

Hlasů: 23 39.0%
  • kdekoliv - je mi to jedno

Hlasů: 9 15.3%

• Hlasovalo členů
    59

Ppoollll

Signalista
Takže zazněly zde příznivé ohlasy na průběh 4 sleziny ale zároveň byl vysloven i požadavek na častější konání tohoto setkání. Za sebe mohu nabídnout zorganizování této akce i 2x do roka - termíny v řádu měsíců jsou uvedeny jako možnosti ankety.
Bez odpovídajících reakcí ale nemá význam se zde dohadovat o tom kolikrát by se kdo účastnil. Takže v první části zadejte jak často by jste se zúčastnili takovéhoto setkání. V druhé části v případě zájmu o mnou pořádané akce vyberte možné měsíce kdy by jste se chtěli setkat. A v třetí části můžete vyjádřit svůj zájem o kde by se měly takováto setkání konat.
Vím že uvedené varianty nejsou zcela vyčerpávající ale pro hrubou orientaci všech by to mohlo stačit a navíc může každý do svého příspěvku napsat další návrhy a ostatní se k tomu mohou následně vyjádřit.

Nabídl bych volbu III. a IX. měsíc. Je to akorát napříč 1/2 rokem, kus po vánocích i po prázdninách. A ještě bych nabídl v jednom z termínů specializovanou, přímo určenou slezinu pro danou věc, dle dohody. :?: :!: :?: :study:

Zdeněk Itterheim napsal:
Nabídl bych volbu III. a IX. měsíc ...
Zdeňku, napríklad mne III. mesiac nevyhovuje vôbec ( daňové povinnosti ) a v IX. dobiehajú vlakové akcie ako napríklad GP Zvolen a GP Budapešť, takže v III. mesiaci sa vzdávam účasti úplne a v IX. s veľkou pravdepodobnosťou ... :lol:
Takže Tax asi takto: II. mesiac III. mesiac , V. mesiac , IX. mesiac a XI. mesiac
Myslím, že Praha je ideálne miesto pre všetkých, vyhráva najmä kvoli priestorom, ubytovaniu a dopravnému spojeniu

Naposled editoval moderátor:
Pánové, dost se vás vyjadřuje pro místo konání Praha a Morava. Takže doufám že to nezůstane jen u příní ale že mezi vámi bude i někdo, kdo to bude schopen a ochoten zorganizovat.

Zdeněk Itterheim napsal:
A ještě bych nabídl v jednom z termínů specializovanou, přímo určenou slezinu pro danou věc, dle dohody.

Termíny jsem vyhlásil po dohodě s Taxem. A faktem je že III měsíc je kvůli daním zcela nevhodný pro velkou část komunity. A k té specializaci - na co se chceš specializovat? Aktivity, modelaření, ladění vozidel + tvorba kabin, stavba tratí? Tohle by mne (a nejen mne) dost zajímalo. A jen tak pro informaci - na 4 slezině se vytvořily skupinky které se domlouvaly právě takto specializované. Takže by se dalo říci že toto poslední 4 setkání bylo specializované ale ne jen na jednu věc. Pokud bys to chtěl úzce specializovat tak to bude jen setkání pro malou skupinku lidí. Uznávám že i takováto setkání mají určitý smysl ale ....

Tak to já se po delší odmlce opět shodnu s Taxem. Pro mě je ideální měsíc únor a začátek listopadu. V tohle období, když budu mít v obchodě zavřeno, žádná tragedie. Ale březen až konec září nebo prosinec, to už nevyhovuje.
Ohledně místa konání, ta Praha je ideální jak dopravní spojení, tak prostředí. Ostatní se hodí jen na menší akce pro omezený počet lidí.
Také by mne zajímalo, jestli každý kdo zde hlasoval na sleziny vůbec chodí. Protože ten kdo nechodí si najde výmluvu v jakýkoli termín. Proto jsem pro veřejnou volbu presidenta, pardon, sleziny a dle toho bych dělal závěry.

Zbyněk Šemora napsal:
...shodnu s Taxem. Pro mě je ideální měsíc únor a začátek listopadu....

Malinko vedle - IX není listopad. Pokud bych to ale pořádal v tomto měsíci tak by to bylo ke konci září takže bys to už možná i ty mohl skousnout. A navíc tak vychází ideální půlroční interval mezi těmi dvěma termíny konání. Jen bych to musel vyhlásit a ve stanici předjednat ještě v červnu protože během prázdnin nic v baráku nevyřídím a je nezbytné nechat nějaký ten čas i Vám všem na organizaci svého času a pracovního vytížení.

Máš Zbyňku pravdu - já koukal do historie u ICQ. A tam to je trošku jinak. :( Ale jak jsem to zrovna teď s Taxem probíral tak bere i konec toho září. Počkej - rejpnu do něj aby to potvrdil i tady.

Zbyněk + Ppoollll: ano, pôvodne som s Ppoollll-om hovoril o II. a IX. alebo V. a XI. Bohužiaľ neprišlo mi na rozum, že v IX. sú akcie ako GP Zvolen a GP Budapešť. Nuž ale ak by bola slezina ku koncu mesiaca, môžem sa účasti na GP Budapešť vzdať v prospech sleziny.

Když jsi to tedy Taxi upravil, tak to už se shodneme jen 50 na 50. :D
Obecně vzato. Slezina není setkání, kde potřebujeme pěkné počasí. Proto bych takové akce soustředil na měsíce, kdy je venku ošklivo.
Například září, to je období dovolených hlavně pro ty, kteří nejezdí s dětmi. Bývá ještě hezky a všude je méně lidí.
Pokud listopad nevyhyhovuje, tak je dobrý ještě říjen. Ale září za mou osobu nebrat. Beru i leden, ale od března do září a prosinec, to už je problémové a v tuto dobu kromě prosince, když už se utrhnu, raději pojedu s Michalama, Pawlíkama, atd na nějaké to cyklo. Jak jsem se rozhlédl po mnohých včetně mě, tak shodit pár kilo dolů by neuškodilo nikomu.

Nejprve dostanu par pohlavků a nakonec to snad i půjde . Ale to nic. Fajn chlapci, že se domlouváte tři , ještě chvilku bych počkal jestli se nějaká husa neozve. A pak bych to dal ofic. Ostatní se přizpůsobí.

Naposled editoval moderátor:
Zdeňku proč offtopic? Konečně máte příležitost ovlivnit termín konání další sleziny a ono to je offtopic? Jen tak na okraj to září bylo navrženo kvůli ideálnímu šestiměsíčnímu (teď momentálně 7 měsíčnímu) intervalu mezi slezinami. Rozvrhnout to nepravidelně je možné ale nesmí to být moc asimetrické. Souhlasím se Zbyňkem v tom že v září je ještě slušné počasí ale na každém měsící se dá něco najít pro i proti. Pokud sem ale alespoň 10 lidí napíše seznam měsíců kdy ano a kdy ne a napíší k tomu i zdůvodnění tak se z toho dá při volbě dalšího termínu i vycházet. Jestliže tato možnost nebude ostatními využita a budeme se o tom bavit jen já, Tax a ZŠ tak to udělám podle hlasování a v něm navržených termínů neboť to vyhovuje zrovna mně :D a ostatní se budou muset podřídit. :salut:
Tož tak to je a bude.

Zdeněk Itterheim napsal:
Ale vždyť jsem nic neřekl, já jsem za to září rád. A def. i s druhým termínem souhlas. 8)
A to se zase otočíš jak nyní? Kdy po mém příjezdu prvním vlakem jsi už byl na odchodu? :lol: A chtěl jsem s Tebou hodit pracovní řeč.

Jinak tohle hlasování bych bral s rezervou. Hodně lidí je natěšených z právě uplynulé sleziny, ale když dojde za půl roku na lámání chleba, tak aby to nedopadlo jako s Bohumínem. Byli pozváni snad všichni aktivní a asi 15 lidí na poslední chvíli odřeklo, že mají něco jiného a já spadl z kola :D .
Já sice hlasoval dvakrát do roka, ale myslím si, že je lepší jedna pořádná dvoudenní slezina v Praze, kde se nás sejde hodně a pak bych tomu nechal volný průběh, jak se domluví nějaká skupinka. Viz Bratislava nebo Bohumín.

Ještě mám připomínku k té hlavní slezině. Možná by stálo za to, aby při registraci každý nahlásil, kdo potřebuje místo u stolu pro notebook a zásuvku. Já přijel prvním vlakem do Prahy a už jsem měl smůlu, stoly byly obsazené. Pak se nademnou slitoval Honza Švec a na chvíli mi uvolnil místo a zásuvku. Později, až se část rozešla, tak už bylo OK.

Zbyněk Šemora napsal:
Ještě mám připomínku k té hlavní slezině. Možná by stálo za to, aby při registraci každý nahlásil, kdo potřebuje místo u stolu pro notebook a zásuvku. Já přijel prvním vlakem do Prahy a už jsem měl smůlu, stoly byly obsazené. Pak se nademnou slitoval Honza Švec a na chvíli mi uvolnil místo a zásuvku. Později, až se část rozešla, tak už bylo OK.

A žes nic neřek na slezině. Tu zásuvku bys ode mne dostal. Stačilo říct a došel bych dolu pro rozdvojku či prodlužku.

ad Zbyněk Šemora: Já jsem raději nic nesliboval a účast v Bohumíně jsem potvrdil až na poslední chvíli.
Mě by slezina vyhovovala v termínu velkých prázdnin. To je čas dovolených a nebude mě toliká mrzet, že jsem nebyl doma.
(škoda, že jsem ta potřrefená husa musel bejt já -> TAX mito vrátí :-D P.S. Doufá, že tě TAXi na slezině Kank pozdravoval, ostatně pozdravoval jsem Vás všecky, ale tebe nejvíc. Proč asi?......)

Škoda že za každý názor či úsudek musí být člověk napadán že to co napsal se musí brát jako norma.
Jak tak tady na foru pročítám tak si myslím že proti Zbyňkovi jsou nepřímé nátlaky z řad pisatelů do fora
ale asi si nikdo neuvědumí že nebýt odhodlání výše zmiňovanéhoi tak by jsme si mohli o aktivitách v režii EC,IC tak akorát zdát.

JIŘÍ GLOGOVSKÝ napsal:
Škoda že za každý názor či úsudek musí být člověk napadán že to co napsal se musí brát jako norma.

Kdo zde v tomto vláknu koho a za co napadl? Tohle bych chtěl vysvětlit. Jinak mi totiž uniká podstata tvého příspěvku v tomto vláknu. Asi jsem v mládí dostal od rodičů málo vtipné kašičky.

Back
Nahoře