Aktivita TN_5001

Amazon

Posunovač
Po odladění všech nesrovnalostí s consistama a lose consistama jsem se pustil na trať. Cesta a vše ubíhá celkem v pohodě až do Chocně kde čekám na zpožděný rychlík. Ten přijíždí a zastavuje u peronu vedle mojí soupravy, v té době FPS 14, pohled z kabiny. Po projetí asi 6-7 vagonu rychlíku (nepočítal jsem to přesně) mi náhle MSTS bez udání důvodu zkolabuje..setkal se s tim někdo?

TN_5001

V Chocni je celkem problém, nesmíš se vyklánět z vlaku (používat jiné pohledy). Projel jsem to několikrát a jednou mi to taky spadlo při přepnutí na jiný pohled, poté jsem před Č.T., Ústím, Chocní a Pardubicemi ukládal.

Naštěstí jsem to měl uložený, po nahrání uložený pozice už to šlo, on se tam totiž zjevil ještě náklad a to už pc nepobral...takže už pohoda

No, me dostalo to, ze po zaprazeni nakladnich vozu jsem jel do Usti maximalne 60, do Letohradu maximalne 42. A to jsem nabral brutus zpozdeni. Original asi nebyl koncipovan na tak nalozene vozy, jak je ma pan Semora:-) ve svem trainsetu. Ale jinak super

TN_5001

Mně to fungovalo v pohodě, jenom je škoda, že se aktivita odehrává v noci. Jinak perfektní práce.

Mne sa skor zda ze tie vagony maju problem s brzdami- nejdu odbrzdit uplne, vsimnite si ako dlho sa suprava odbrzduje a pri jazde na volnobeh dost rapidne spomaluje. Tiez som tam nabral meskanie a to som isiel na 100% vykonu a Vmax bola 50-60km/h

Zdravím

Tak jsem vyzkoušel tuhle aktivitu a mám jiný problém. Nějak jsem na začátku (při připřahání na poštovní vlak) nabral zpoždění a z Ústí jsem vyjížděl o cca 1:40 min později. Jel jsem co to dalo (v mezích traťové rychlosti) a před Chocní jsem zezadu narazil do nějakého osobáku (spíš rychlíku) který se přede mnou ve vzdálenosti cca 10 metrů najednou nečekaně zjevil v čase 03:56 hod. a tak se ptám, stalo se to taky někomu?

Blackwolf

Back
Nahoře