Fikce Bystřice-Hustopeče

Martens

Strojvedoucí
Správce
Na http://www.ama-cb.cz/msts/Trat_Bystrice/bystrice_10.exe je ke stažení fikce - lokálka HUstopeče-Bystřice. Myslím si, že je to velmi povedená trať s tématikou lokálních tratí a chtěl bych za ni autorovi ( kterýžto je neznámý) poděkovat.

Přesto to má mouchu a to ve výhybkách....nevím proč, ale jazyky výměn jsou postaveny do odbočky, výměnové návěstidlo ukazuje přímo a jedu přímo..:-( není tam někde zrada?

Ale jinak opravdu velmi hezká lokálka....ještě jednou díky

Martens napsal:
Na http://www.ama-cb.cz/msts/Trat_Bystrice/bystrice_10.exe je ke stažení fikce - lokálka HUstopeče-Bystřice. Myslím si, že je to velmi povedená trať s tématikou lokálních tratí a chtěl bych za ni autorovi ( kterýžto je neznámý) poděkovat.

Přesto to má mouchu a to ve výhybkách....nevím proč, ale jazyky výměn jsou postaveny do odbočky, výměnové návěstidlo ukazuje přímo a jedu přímo..:-( není tam někde zrada?

Ale jinak opravdu velmi hezká lokálka....ještě jednou díky
Zajímalo by mě zda-li jde trať na global od Šemory?

emihop napsal:
Zajímalo by mě zda-li jde trať na global od Šemory?

Jede nad globalem od Zbyňka Šemory.....a tím se vysvětluje i problém z mého příspěvku....já to pustil nad Xtracks, když jsem zjistil, že to najednou instaluje i něco do global, tak jsem to nainstaloval bokem a šoupnul tam jenom trať......:-(

já radši všechny tratě nejdřív instaluju bokem.Tam jsem si přečetl v redme, že byl použit tsection.dat od Zbyňka a byl jsem doma.Stačilo dokopírovat .sms soubory do SOUND a bylo hotovo :)

Mám takový problém s tvorbou aktivit, když nechám ve stanici Hustopeče umístit vlak na vedlejší kolej a začnu v editoru zoomovat nebo posunovat stojící vlak, pošle mne to k Billovi, nevíte kde je problém, vždycky mne to vyhazuje při umístění consist vlaku.

Tak jsem vytvořil novou aktivitu pro tuto trať, ale nevím jakými kanály jí mám distribuovat ? Mám to ve WinRaru zapakované, a teď stačí jí nějak distribuovat. Je možné to nějak poslat přes ftp na http://www.ama-cb.cz/msts/ ?

Jinak ta aktivita je vyzkoušená a pojmenoval jsem tuto aktivitu jako " vykolejení na námezdníku. Původně to měla být kyvadlová doprava, a ve stanici Hustopeče jsem umístil vlak, který má 7 vagónů, jenže ten poslední vagón mi zasahuje za námezdník. A tak, když budete se na triangelu otáčet a vjíždět zpět do stanice, střetnete s posledním vagónem a vy vykolejíte, pokud ale pojedete vyšší rychlost nad 60 km/h, motoráček si lehne přímo do trávy.

Tuto samou aktivitu ještě upravuji a vytvořím z ní kyvadlovou dopravu. Jedná se o motorový vůz číslo 850 solo.

Naposled editoval moderátor:
Pošli tu aktivitu na e-mail a já ji zveřejním na webu.

Signalista napsal:
Tak jsem vytvořil novou aktivitu pro tuto trať, ale nevím jakými kanály jí mám distribuovat ? Mám to ve WinRaru zapakované, a teď stačí jí nějak distribuovat. Je možné to nějak poslat přes ftp na http://www.ama-cb.cz/msts/ ?

Naposled editoval moderátor:
Signalisto, v časové mezeře mezi první zprávou a touto jsem hledal na Inetu "okd_770". Kdepak je to k mání ?
Karel

To Zdenal26:
Musím se připojit k Martensovi, opravdu hezká trať. Jezdíval jsem jeden čas lokálku Lochovice-Zadní Třebáň (to ještě s M131.x) a tvá trať mi tyto doby připoměla. Hezké a díky.
Karel

ok1dnh napsal:
Signalisto, v časové mezeře mezi první zprávou a touto jsem hledal na Inetu "okd_770". Kdepak je to k mání ?
Karel

Ale vždyť mám celý Trainset od Z. Šemory, takže jsou tam i lokomotivy OKD.

Signalista napsal:
Ale vždyť mám celý Trainset od Z. Šemory, takže jsou tam i lokomotivy OKD.

Omyl, teď jsem se tam díval a OKD 770 není a není ani na stránkách Filipa Havla....a ani o takovém skinu nevím, že by byl......

Signalisto, Signalisto. Pokud máš program ConBuilder, tak se do něj podívej a tebou zmiňovaný .con soubor si jednoduše přepiš.Nebo si otevři Editor úkolů (orig. od MSTS) a přepiš to tam.Pokud toto nezvládneš, pak si otevři v poznámkovém bloku (NotePad) příslušný .srv soubor dané aktivity a tam hned z kraje uvidíš název toho .con, který Ti chybí.Tak ho prostě přepiš na jinej,kterej máš ve složce Consist.Měl by to být dieselový vlak (trať není elektrifikována)

Hezký večer, mám problémy s nastavováním jízdního řádu konkrétně u této tratě. V editoru úkolu si otevřu jízdní řád a uvedu konkrétně u stanice Bystřice zastávka čas příjezdu 14:02 čas odjezdu 14:02:30 když pak tuto aktivitu testuji a do zastávky přijedu cca v 14:1:50 hod. a dám enter, tak se mi zobrazí Čas nástupu : 3:02 minut. Pak se stane, že překročím čas odjezdu. Trápím se nad tím celý den a nemohu na to přijít jak to upravit. Dokonce používám i speciální utilitku Activity Changer a ani to nepomáhá, zkrátka ať přijedu do kterékoliv stanice na této trati, vždy je tam čas nástupu kolem 2 až 3 minut, a já to chci zkrátit na 25 až 40 sekund ikdyž zadám do tabulky čas příjezdu 14:20 a čas odjezdu 14:20:30.

Signalista napsal:
Hezký večer, mám problémy s nastavováním jízdního řádu konkrétně u této tratě. V editoru úkolu si otevřu jízdní řád a uvedu konkrétně u stanice Bystřice zastávka čas příjezdu 14:02 čas odjezdu 14:02:30 když pak tuto aktivitu testuji a do zastávky přijedu cca v 14:1:50 hod. a dám enter, tak se mi zobrazí Čas nástupu : 3:02 minut. Pak se stane, že překročím čas odjezdu. Trápím se nad tím celý den a nemohu na to přijít jak to upravit. Dokonce používám i speciální utilitku Activity Changer a ani to nepomáhá, zkrátka ať přijedu do kterékoliv stanice na této trati, vždy je tam čas nástupu kolem 2 až 3 minut, a já to chci zkrátit na 25 až 40 sekund ikdyž zadám do tabulky čas příjezdu 14:20 a čas odjezdu 14:20:30.

A zkoušel jsi v Editoru úkolu zvolit na názvu nástupiště Vlastnosti a snižit tam počet cestujících tak, aby to vyhovovalo??? Musíš to ale zkoušet postupně, nevím, jak se to dá, ale většinou zabere jeden cestující dvě vteřiny nástupu. :wink:

Back
Nahoře