Rozmazané textury v editoru

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna heme
  • Datum začátku Datum začátku

heme

Posunovač
Zdravím. Po několika dnech práce na kompletu stanice strov nad Oslavou mi kolega nahlásil chybu. Chyba, která se vyskytuje jen v editoru hry. Shape Vieweru se to netýká, tam je vše v pohodě, ale po osazení v editoru se textury na budově rozmažou. Absolutně nevím, co s tím. Přikládám screen. Předem díky všem za rady!
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img147.imageshack.us/img147/272/scrgrb0vm0.jpg

Něco podobného měl Fabio s jeho modelem v Dlouhé Třebové. První verze OK. Pak mu někdo vytknul velikost textur a od té doby to vypadalo úplně stejně jak Ostrov. V prohlížeči správně v MSTS mazanice. Po výměně textur za původní se model v MSTS už zobrazuje správně. Fabio to dál neřešil a napsal, že s pracemi končí. Takže kde byla chyba by mohl vědět některý z modelářů, pokud se s tímto už někdy setkal.

Zbyňku, teď jsem zkontroloval velikosti textur. Jsou buď 1024x1024 nebo 512x512 nebo 256x256 nebo 128x128 nebo 64x64. V tom chyba být nemůže a navíc jsem si vypůjčil i některé textury z BP, které se také správně nezobrazují. A všechna práce je v

Naposled editoval moderátor:
heme napsal:
Zbyňku, teď jsem zkontroloval velikosti textur. Jsou buď 1024x1024 nebo 512x512 nebo 256x256 nebo 128x128 nebo 64x64. V tom chyba být nemůže a navíc jsem si vypůjčil i některé textury z BP, které se také správně nezobrazují. A všechna práce je v
Nebude problém v grafické kartě ? Přiřazuje asi nižší lod, zatímco prohlížeč ukazuje nejvyšší. Zkus to po výměně ovladačů za jiné.

Naposled editoval moderátor:
Je to zkoušený jak na integrované grafice v notebooku (SiS M760GX), tak na druhým počítači, kde je grafika Nvidia GeForce 8600 GT. Na obou počítačích stejný výsledek. :roll:

Tak to zkusíme odjinud. Ve hře pravděpodobně spouštíš simulátor s rozšiřujícími parametry. Zkusil jsi stejné parametry při spouštění editoru ?

train.msts napsal:
Problém vyřešen.
Stačilo v *.s přepsat jedno číslo: texture ( 0 0 -3 ff000000 )
Psal jsi ale, že chyba se vyskytuje jen v editoru a ne i ve hře.
Takže zbývá jedno: dát k downloadu opravený model a popis co kam nakopírovat. Každý si to sám opravit nedokáže.

Back
Nahoře