G
Guest
Host
chcel by som sa spytat ci je mozne v MSTS urobit tak aby sa zdvihli pantografy v smere jazdy cize ked date revers tak aby vam zdvihlo zadny??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
mirek napsal:Ahoj, měl bych jeden dotaz na odborníky, kdysi jsem stáhnul někde z internetu modrou jednotku 460 a teď nedávno jsem stáhnul novou jednotku 460 (asi ve čtyřech barevných provedeních) a ty dvě verze pantografů se od sebe výkonově hodně liší...
Nečinné lokomotívy nemajú eng, ale wag ...Kebarko napsal:Pri nečinných lokomotívach - označených písmenkom w (stiahnuté zo Šemorových stránok) - sa nezdvihnú pantografy. Ako je to vytvorené, že pri stlačení písmena P sa tieto pantografy nezdvihnú? Vytvoril som si svoje nečinné lokomotívy ale animácia pantografov zostala zachovaná z originálnej lokomotívy. A to sa mi nelúbi. Chcel by som aby som mal taktiež pantografy nečinné. Viete mi poradiť?
No ale ako som pochopil, ty si len jednoducho premenoval eng na wag ... so všetkým, čo ten eng obsahuje, a teda aj s definíciou animácie pantografu. Vezmi si wag nejakej nečinnej loko od Zb. Šemoru a porovnaj to s tvojím ... vo wordpadeKebarko napsal:Tax: To premenovanie koncovky eng na wag samozrejme mám spravené (aj klávesou F9 mám potvrdené že je to vozeň). Problém nie je s ťažnou silou, ale s tým - ako som už písal - že dvíha pantograf, a to potrebujem odstrániť.