fix pro MSTS update 2

Dandys

Začátečník
Původní verze MSTS striktně vyžadovala při spuštění simulátoru CD v mechanice ( a bylo jedno, jestli je to CD č.1 nebo CD č.2). Na tomto odkaze http://www.microsoft.com/games/trainsimulator/downloads.asp#tsupdate je ke stažení update na verzi 1.2, která toto už nevyžaduje. Přesto je tam bug, který pak opravuje fix, který lze stáhnout u JOHNZe tady http://j0hnz.tyk0kso.sk/download.php?id=cdfix.zip.. Soubor si uložíš a spustíš...

kde se da stahnout ten fix ? adresa uvedena v citaci nejde.Dekuji

Naposled editoval moderátor:
Pokud myslíš fix, který opravuje chybu při rozbalování *.apk, tak ten najdeš například na stránkách trati Luhačovice, odkaz bugfix na tsunpack :wink:
P.S.: Příště zkus lépe prohledat fórum, určitě to tu někde je :wink: (stříbrný podnos není příliš oblíbený :D )

Kdybys koukal do sekce faq jako dneska já určitě bys tam našel Martensův odkaz na registr fix.

P.S. dnes jsem přeinstalovával PC a tak se dostalo i na sim. Všecko šlape jak má jenom u 151 mi loko neraguje na shift+P shift+H funguje. nebude chyba v binu?

Čouda napsal:
Kdybys koukal do sekce faq jako dneska já určitě bys tam našel Martensův odkaz na registr fix.

P.S. dnes jsem přeinstalovával PC a tak se dostalo i na sim. Všecko šlape jak má jenom u 151 mi loko neraguje na shift+P shift+H funguje. nebude chyba v binu?
A máš odpovídající Bin? Nebo sis přes MSTS upravoval iomy?

Martens napsal:
Čouda napsal:
Vůbec je nemusí upravovat. Naprosto stačí, když vleze do obrazovky nastavení simulátoru jen třeba pro změnu rozlišení a při uložení se iomy přepíšou podle default. Není-li uložena záloha .iomů, musí znovu nainstalovat "bin" nebo provést ruční kompilaci ( což není pro lamy :lol: ) .

bob57_cz napsal:
Martens napsal:
Čouda napsal:
Vůbec je nemusí upravovat. Naprosto stačí, když vleze do obrazovky nastavení simulátoru jen třeba pro změnu rozlišení a při uložení se iomy přepíšou podle default. Není-li uložena záloha .iomů, musí znovu nainstalovat "bin" nebo provést ruční kompilaci ( což není pro lamy :lol: ) .

Bobe, tak pak nevím, ale tento postup (změnu rozlišení, grafiky či zvuků) několikrát a stále se mi to chová podle Binu....asi mám jiné MSTS.

P.S.: Školácká chyba - bo ten elektrický iom je read only, tak proto s tím problém nemám....stupidní přehlídnutí...Bobe, máš pravdu....a to se tu o tom i psalo. :eek:

Pánové,
původní dotaz zněl na něco úplně jiného. Problémy tazatele jsem nikdy neměl, tudíž na otázku nedovedu odpovědět. Ostaním bych doporučil si znovu přečíst původní dotaz a až potom reagovat.....

Miran napsal:
Pánové,
původní dotaz zněl na něco úplně jiného. Problémy tazatele jsem nikdy neměl, tudíž na otázku nedovedu odpovědět. Ostaním bych doporučil si znovu přečíst původní dotaz a až potom reagovat.....
Mirane, Martens a já jsme odpovídali na Čoudův stesk o nefunkčnosti ovládání, jako sekundární problém.
Čouda napsal:
P.S. dnes jsem přeinstalovával PC a tak se dostalo i na sim. Všecko šlape jak má jenom u 151 mi loko neraguje na shift+P ... nebude chyba v binu?

Dandys napsal:
kde se da stahnout ten fix ? adresa uvedena v citaci nejde.Dekuji
radekedar napsal:
Pokud myslíš fix, který opravuje chybu při rozbalování *.apk, tak ten najdeš například na stránkách trati Luhačovice, odkaz bugfix na tsunpack...
Miran napsal:
Pánové,

Mirane sorry ale nedalo mi to. Odpověď na původní dotaz je hned ve druhém příspěvku.

A já jsem si sice posteskl, lae dodal jsem že danný program je k dostání u martense a že v sekci FAQ je odkaz. Stačilo jenom kouknout.

Čouda napsal:
.... u martense ...
U Martensa sa píše meno s veľkým M na začiatku, ak už nie zo slušnosti, alebo preto, že meno alebo prezývku píšeme s veľkým písmenom, tak preto, že Martens na rozdiel od čoudu niečo zmysluplné dokázal. Ale tebe niečo vysvetľovať, to je hádzanie hrachu na stenu :lol: :lol: :lol:
Dúfam, že prídeš na slezinu ... nech vidíme, čo si zač

PS: malé č som u tvojho nicku napísal preto, lebo v poslednej dobe si ukázal čo v tebe tróni ... :lol: :!:

Tax napsal:
Čouda napsal:
.... u martense ...
U Martensa sa píše meno s veľkým M na začiatku, ak už nie zo slušnosti, alebo preto, že meno alebo prezývku píšeme s veľkým písmenom, tak preto, že Martens na rozdiel od čoudu niečo zmysluplné dokázal. Ale tebe niečo vysvetľovať, to je hádzanie hrachu na stenu :lol: :lol: :lol:
Dúfam, že prídeš na slezinu ... nech vidíme, čo si zač

PS: malé č som u tvojho nicku napísal preto, lebo v poslednej dobe si ukázal čo v tebe tróni ... :lol: :!:

...aneb: Kdyz uz k tomu nemame co rict, budeme rejpat...

Kosac napsal:
...aneb: Kdyz uz k tomu nemame co rict, budeme rejpat...
Do Čoudu a Jonáša budem rýpať a vrtať vždy, stále a furt dovtedy, kým sa dostatočne neospravedlnia za to, že si nemiestnym spôsobom obtreli svoje huby o modelárov. Keby len o mňa, kašlem na nich, nestoja mi za reč. Tie svoje papule si obtreli aj o ľudí, ktorí im nijako neublížili, akurát si dovolili robiť niečo podľa vlastnej vôle a nie podľa príkazu tých dvoch exotov.

PS: Viete o tom, že furt je jednotkou dočasnosti, teda je to časová miera ? Dokonca má aj svoj presný časový rozmer - 1 furt = 22 rokov - tí starší, rozumnejší a inteligentnejší budú vedieť prečo je to práve takto. :lol:

Tax napsal:
Čouda napsal:
.... u martense ...
U Martensa sa píše meno s veľkým M na začiatku, ak už nie zo slušnosti, alebo preto, že meno alebo prezývku píšeme s veľkým písmenom ...
Nick se píše správně tak, jak si jej majitel zvolil ! Bez ohledu na pravidla pravopisu ( není to vlastní jméno a neplatí velké písmeno ani na začátku věty, pokud věta začíná nickem, který je malými písmeny ) Kdo mi v mém nicku napíše velké b (B), dopouští se stejné hrubky, jakoby napsal vlastní jméno malým písmenem a obráceně. Martens a martens není totéž, psát tak, jak si to autor zadal, není to vlastní jméno, je to nick.
Nepíšu to sem poprvé ...

Re: Nejdou rozbalit aktivity

Zdravím všechny a mám prosbu... :study: Pročetl jsem toho snad dost a myslím že mám odpověď na můjproblém. Jen se chci ujistit abych nedělal něco špatně anebo zbytečně... :roll: Nefunguje mi registr fix pro robalování aktivit... přitom mi nedávnou vše šlapalo OK. Mám více instalací komplet MSTS (jinak pojmenovaných) a do Microsoft games/.. přesunuji vždy jen tu -s tratěmi- kterou chci jet.. Potud vše OK. Jenže jsem zjistil že mi nejdou rozbalovat akt... Vím že je v registerch zápis o první instalaci MSTS a podle toho se chvá i fix. Jenže už nevím která instalace byla tou první a nevím tudíž kam dát aktuální trať pro rozbalení.. Pomůže mi pokud všechny MSTS hodím někam úplně bokem/ s přejm enováním, odinstaluji MSTS, vymažu registry a znovu nainstaluji MSTS orig a pak opět budu jen přesouvat do této nové instalace tu trať pro kterou chci rozbalovat ???? :eek: Myslím že by to mělo šlapat, ale 100% si jist nejsem takže jestli máte někdo zkušenosti prosím o radu.. a děkujiiiiii

Back
Nahoře