Zvuky pro nove balicky EC vozu DB a OBB

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
G

Guest

Host
V posledni dobe jsme si stahnul dva balicky ECvozu OBB a DB (mimochodem velmi slusnych) z thetrain.de a z trainsimaustria, ale nejsem schopen k nim sehnat zvuk. Ve wag souborech je definovan pro common.snd a slozku MEW, tusi nekdo kde se tyto soundy daji ziskat ? Dik moc :-)

No sice netuším, kde se dají sehnat,ale nejdřív se podívej přímo na tom The-trainu do položky SOUND. Tam je celkem velké množství zvuků pro různá vozidla. Jinak pokud by si nic nesehnal,tak jsem si stáhnul (nevím už ale kde) celkem slušný zvuky pro různé vagóny. Mohl bych Ti je poslat buď e-mailem,ale asi jenom přes seznam.cz, nebo přes ICQ (pokud máš), protože to má asi 9,5 MB.

AlesB napsal:
No sice netuším, kde se dají sehnat,ale nejdřív se podívej přímo na tom The-trainu do položky SOUND. Tam je celkem velké množství zvuků pro různá vozidla. Jinak pokud by si nic nesehnal,tak jsem si stáhnul (nevím už ale kde) celkem slušný zvuky pro různé vagóny. Mohl bych Ti je poslat buď e-mailem,ale asi jenom přes seznam.cz, nebo přes ICQ (pokud máš), protože to má asi 9,5 MB.

Prave tam jsem se dival, ale to co jsem hledal (aspon myslim) jsem nenasel. On neni problem tam dat zvuky treba nasich RIC 200 (nebo jine mam jich v compu dost), ale mne se nechce prepisovat ty desitky sms odkazu v souborech (tipl bych ze pres sto jich bude krat dva :-)) Navic podle toho, ze je to udelano celkem slusne jsem prave zvedavej i na ty zvuky :-)

já se zkusím večer podívat po netu,snad něco najdu.Kdyby si byl rychlejší,tak dej vědět kde to je :)

AlesB napsal:
já se zkusím večer podívat po netu,snad něco najdu.Kdyby si byl rychlejší,tak dej vědět kde to je :)

Ok, mmch mas ty vozy ? musim priznat, ze jsem je jeste nevidel ve hre, ale pres sview jsou velmi dobre a urcite je pouziju nejen pro Vindobonu a Dvoraka :-)

AlesB napsal:
netuším o jaké vozy jde,napiš mi jejich označení. Já toho natahal z těhlech serverů hodně

Jsou to dva baliky (jeden DB, druhy OBB) EC vozu, baliky maji oznaceni Eurofima cars DB (OBB) (snad uz druha verze podle oznaceni), ja je stahoval z trainsimaustria. Jinak podrobneji je to strasna spousta vozu EC (vetsinou Ampz, Avmz, Amz, ABmz atd.) v ruznych provedenich (u OBB svetlecervene, tmavecervene, oranzove, sede, navic jsou tam i stejne vozy tusim z ruznymi podvozky atd.) V realu uz jsem si to ted ozkousel, no priserne to brzi (v Pardubicich jsem jel jak s ceskou soupravou a zastavil jsem daleko za semaforem :-)), grafika neni uplne nejlepsi, ale je to bliz realite nez preskinovene EC vozy DB z nasich Bmz a Ampz.

vozy PKP

Nevíte prosim Vás jestli jsou někde ke stažení vozy PKP řazené naPolonii a Sobieskim v nynější barevné kombinaci? Díky

PS: nedivte se ze se ptam tady, nechtel sem kvuli jednomu dotazu zakladat nove tema....

Divíme sa, lebo je to úplne z cesty ... a ono sa stačilo do tej burzy poriadne pozrieť ... link ti tu naschváľ nenapíšem, aby si sa tam pozrel ...

JOHNZ napsal:
Divíme sa, lebo je to úplne z cesty ... a ono sa stačilo do tej burzy poriadne pozrieť ... link ti tu naschváľ nenapíšem, aby si sa tam pozrel ...

Johnz díky, mě to v první chvíli vůbec nenapadlo se tam podívat, už sem to našel :-)

Back
Nahoře