Zvuky 843, 830, 742 v 3.5 (vše by Jacek)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
G

Guest

Host
Mám dotaz, když si v MSTS vezmu jakékoliv vozidlo z trojice 843, 830/1, 742 (vše zvuky od Jacka), tak když vylezu ven, pak zas do kabiny a ven, většinou pak už nejsou slyšet zvuky (jsou slyšet jen zvuky trati)... Nevíte co by s tím mohlo být ? Kvalitu zvuků mám vše na high quality...

Moc děkuji za odpovědi...

Perner napsal:
Mám dotaz, když si v MSTS vezmu jakékoliv vozidlo z trojice 843, 830/1, 742 (vše zvuky od Jacka), tak když vylezu ven, pak zas do kabiny a ven, většinou pak už nejsou slyšet zvuky (jsou slyšet jen zvuky trati)... Nevíte co by s tím mohlo být ? Kvalitu zvuků mám vše na high quality...

Mě to dělá taky,hlavně u 830.

Perner napsal:

A co máte za zvukové karty?. Někde jsem četl (bohužel si nevzpomenu kde), že v MSTS platí známé přísloví, které určuje velikost brambor jako veličinu nepřímo úměrnou chytrosti sedláka (čím blbější sedlák, tím větší brambory). Podle tohoto pojednání, nemusí MSTS pracovat s nejnovějšími (a zejména s integrovanýní) zvukovýmí kartami korektně. Čili nějaký starý SB udělá v tomto případě větší službu, než nadupané integrované karty na mainboardech.

To dělají jenom některé modely včetně zahraničních a to většinou, když je PC hodně zatížen např při velkém trafficu. Mělo by trochu pomoct ubrat kvalitu v nastavení. Dále jsem se s tím setkal ještě v případě některých
integrovaných zvukovek. Tady pomohlo nahrazení SB Live a byl pokoj.
Já bych si zvukovku ale nejdřív půjčil a odzkoušel to a potom bych investoval.

Perner napsal:

S tím asi moc nepomůžu. S těmito vozidly jsem při tvorbě jejich zvuků najezdil desítky km a nikdy se mi nic podobného nestalo. Ovšem stalo se mi v misi Náročná služba, že při startu traffic vlaku se mi vyply zvuky v kabině, což bylo provázeno neustálým škubáním, dokud jsem druhý vlak neminul. Prostě to chce lepší procesor. Víc asi neporadím.

Perner napsal:

Mně se to stává taky. Řekl bych, že je to nastavením hlasitosti ve streamech. Pokud je hlasitost menší nebo rovna 1.0, jeví se vše OK. Pokud však hlasitost nastavím na hodnotu vyšší než 1.0, nastane výše popsaný problém. Stává se mi to u všech zvuků, tj i u traťových. Zvuky se taky občas utnou při uložení v misi.

Vy, co máte stejný problém, zkuste si hlasitosti nastavit na max 1.0, mohlo by to pomoct.

Jacek: mohl bys pls napsat přesný typ zvukovky a základovky? (měl jsem možnost si to odzkoušet na 2 různých kompech se 2 různými externími + 2 integrovanými zvukovkami a tento problém se pořád vyskytoval)

Anonymous napsal:
Perner napsal:

Mně se to stává taky. Řekl bych, že je to nastavením hlasitosti ve streamech. Pokud je hlasitost menší nebo rovna 1.0, jeví se vše OK. Pokud však hlasitost nastavím na hodnotu vyšší než 1.0, nastane výše popsaný problém. Stává se mi to u všech zvuků, tj i u traťových. Zvuky se taky občas utnou při uložení v misi.

Vy, co máte stejný problém, zkuste si hlasitosti nastavit na max 1.0, mohlo by to pomoct.

Jacek: mohl bys pls napsat přesný typ zvukovky a základovky? (měl jsem možnost si to odzkoušet na 2 různých kompech se 2 různými externími + 2 integrovanými zvukovkami a tento problém se pořád vyskytoval)

Zakopanej pes by mohl být tady, hodnota hlasitosti zvuků v sms souboru by skutečně měla být v rozsahu 0.0 až 1.0. Pokud by ti hlasitost nestačila, musel bys v nějakém wav editoru zvuk upravit (zpravida funkcí Amplify)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře