Ešus 471

Taky jsem to měřil mobilem, trať i počet FPS také souhlasí. Konkrétně na trati Test track (nebo jaxe to jmenuje) - jen holá kolej a sem tam návěstidlo, ideální na nastavování vlastností vozidel - rychle se načítá a člověka neotravují žádné objekty. A to jsem dnes ani moc nepil... :eek:

Naposled editoval moderátor:
Jak jinak než NÁDHERA.
Ještě nedávno jsem si říkal. Praha - Pardubice, klídek, stejně tam není čím jezdit. A vono už se jezdí. Sice chvilka času ještě je, než vznikne několik skinů, aby mohl nastat ten správný traffic, ale v každém případě bych si měl trochu pohnout. Ale shodou okolností ještě včera jsem uvažoval zda nezařadit alespoň jako traffic ten skin na německý model. A v ten okamžik na mne vyjuklo, že už je originál model 471.
Přes noc se mi to stáhlo a ráno jsem se svezl. Cestou z Masaryčky jsem v Hrabovce objevil špatný styk ve vyhýbce, který jsem už opravil. Jinak dojmy z první jízdy jsou perfektní. Supr je pohled na zadní stanoviště, který bude potřeba pro šibování a přistavování soupravy. Sice jsem se v této jednotce v reálu ještě nesvezl (musím si to co nejdříve vynahradit), ale ovládání v MSTS je perfektní.

No to máte pravdu - asi si budete musieť s krajinou Praha - Pardubice trochu pohnúť, lebo už je načom jazdiť, takže aktivity sa budú určite len tak sypať.... :D
To Dejv:Vynikajúci model na nezaplatenie.... :D :D :D Ďakujem za všetkých aktivitárov, ktorím táto jednotka určite chýbala pri aktivitách Praha - Pardubice.

Mirec: Snažil jsem se dnes pohnout, ale víc než z Kolína někam k Nové Vsi jsem toho nezvládl. Kolíňáci doufám přivřou oči, ale snaha byla.
Krásná 471 nepřesnosti zaretušuje.
471_0.jpg 471_1.jpg 471_2.jpg 471_3.jpg471_4.jpg

Naposled editoval moderátor:
471

Ohromná gratulace a díky Dejve! Už jsem si začínal říkat, že to nikdy nikdo neudělá a nebudeme mít čím jezdit. Model je super. Díky moc

Zbyněk Šemora napsal:
Mirec: Snažil jsem se dnes pohnout, ale víc než z Kolína někam k Nové Vsi jsem toho nezvládl. Kolíňáci doufám přivřou oči, ale snaha byla.
Krásná 471 nepřesnosti zaretušuje.

Tak, tak.Tá 471-ka tie nepresnosti zaretušuje.Podľa mňa realita Kolínska spolu s 471 je 99,9%

Včera jsem se konečně dostal k vyzkoušení 471. Dejve, klobouk dolů. Fakt parádní práce. Splnil jsi můj dávný sen...

Chci se jen zeptat, ten ešus je ke stažení i se zvukama a cabview?? A je někde k dispozici noční cabview motoráčku 810?
Díky za odpověď.

Anonymous napsal:
Chci se jen zeptat, ten ešus je ke stažení i se zvukama a cabview?? A je někde k dispozici noční cabview motoráčku 810?
Díky za odpověď.

1 Klikni na odkaz :lol:
2 Ne.

Martens: Nikde sem necet, ze kdyz zprava neobsahuje vyrazy "Semora je mistr" nebo "Praha - Kuty je nejlepsi na svete", ze takova zprava bude smazana i s reakcema. Pokud tu nekdo neunese konstruktivni kritiku, tak to je patrne nekde neco spatne...

VZ

měl bych takovej malej dotaz
jak by se dalo předělat VZ aby odpovídalo skutečnosti tj. na jakou koli pomalou MEZIKRUŽÍ.
Dik Martin

Vitek napsal:
Martens: Nikde sem necet, ze kdyz zprava neobsahuje vyrazy "Semora je mistr" nebo "Praha - Kuty je nejlepsi na svete", ze takova zprava bude smazana i s reakcema. Pokud tu nekdo neunese konstruktivni kritiku, tak to je patrne nekde neco spatne...

Myslím, že v Tvém případě, šlo spíše o způsob, jakým jsi kritiku vyjádřil. Nejsem z Kolína, proto nemůžu posoudit její objektivitu, ale i kdyby byla objektivní, tak je sto jiných způsobů, jak na případné nepřesnosti upozornit. A panu Šemorovi přeji hodně úspěchů v dalši tvorbě.

Stanley napsal:
Vitek napsal:

Myslím, že v Tvém případě, šlo spíše o způsob, jakým jsi kritiku vyjádřil. Nejsem z Kolína, proto nemůžu posoudit její objektivitu, ale i kdyby byla objektivní, tak je sto jiných způsobů, jak na případné nepřesnosti upozornit. A panu Šemorovi přeji hodně úspěchů v dalši tvorbě.

Moja reč Stanley,

Vitek:Tu nejde čo si povedal, ale ako si to povedal.Myslíš že ja som si nevšimol že v perónoch sú zapustené stĺpy TV a že je to "kapánek" nezmysel?Ale takýto "detail" by si naozaj mohol prehliadnúť.Napr. ja som tiež p.Šemoru upozornil nato že má za stanicou Ústí nad Orlicí zle položený stĺp TV, ale povedal som mu to normálne a počkám si až to opraví.Zatiaľ okolo neho prechádzam a jednoducho si ho nevšimnem... A čo sa ešte týka otázky či je trať BP najlepšia.Je!Ale najlepšia z toho čo je zatiaľ na trhu.Možno už v blízkej budúcnosti sem dofrčí nejaký iný "mistr" a jeho trať bude lepšia...

Mirec napsal:
Stanley napsal:
Vitek napsal:

Moja reč Stanley,

Vitek:Tu nejde čo si povedal, ale ako si to povedal.Myslíš že ja som si nevšimol že v perónoch sú zapustené stĺpy TV a že je to "kapánek" nezmysel?Ale takýto "detail" by si naozaj mohol prehliadnúť.Napr. ja som tiež p.Šemoru upozornil nato že má za stanicou Ústí nad Orlicí zle položený stĺp TV, ale povedal som mu to normálne a počkám si až to opraví.Zatiaľ okolo neho prechádzam a jednoducho si ho nevšimnem... A čo sa ešte týka otázky či je trať BP najlepšia.Je!Ale najlepšia z toho čo je zatiaľ na trhu.Možno už v blízkej budúcnosti sem dofrčí nejaký iný "mistr" a jeho trať bude lepšia...

Já jsem se sám divil, že má Z. Šemora vůbec chuť na takové příspěvky reagovat, protože jestli existuje v českém MSTS nějaký standart, tak je to, a myslím, že nejen pro mě, právě jeho trať.

Ohledně mezikruží na ešusu jsem Dejva poprosil. Mám ho a dám jej ven, ale opravdu nestíhám. Nejprve aktualizace...nebo to dám rovnou do aktualizace trati, ušetří mi to práci, stejně tato jednotka jinde nejezdí. Vlastně ještě u Vlastíka. Raději to dám zvlášť.
Vítek: Už jsi vyrobil ty sloupy s prodlouženými výložníky, aby Tvá kritika byla konstruktivní? Čekám. Budou potřeba do zastávky Nová Ves u Kolína.

To Dejv:Ak dovolíš mal by som jednu otázku - plánuješ vyrobiť túto jednotku aj so svietiacími oknami v noci?Podobne ako u vozňov Ampz, Bpee...

Stanley napsal:
Mirec napsal:
Stanley napsal:
Vitek napsal:

Moja reč Stanley,

Já jsem se sám divil, že má Z. Šemora vůbec chuť na takové příspěvky reagovat, protože jestli existuje v českém MSTS nějaký standart, tak je to, a myslím, že nejen pro mě, právě jeho trať.

Tak tak Vitku ....nejde o kritiku,ale o to,jakym zpusobem to podas a jak tak koukam,tak arogance ti rozhodne neni cizi.

Dale Tve prispevky smazany nebyly,ale byly presunuty do Hyde Parku,kam patri....ostatni viz vyse, co napsali jako reakci lidi pred Tebou.

A jen tak mimochodem,az se dostanu k PC a nebudu tohle psat z PDA,tak v Hyde parku skonci i tohle vlakno.....

Martens napsal:
Tak tak Vitku ....nejde o kritiku,ale o to,jakym zpusobem to podas a jak tak koukam,tak arogance ti rozhodne neni cizi.

Dale Tve prispevky smazany nebyly,ale byly presunuty do Hyde Parku,kam patri....ostatni viz vyse, co napsali jako reakci lidi pred Tebou.

A jen tak mimochodem,az se dostanu k PC a nebudu tohle psat z PDA,tak v Hyde parku skonci i tohle vlakno.....

O aroganci mluvi ten pravej. Ale to sou osobni putky, kterym sem se chtel vzdycky vyvarovat.
Nebyt Zbynkovy histericky reakce, at si to vsechno co se mi nelibi, predelam sam tak sem mozna odpovedel trochu jinak, slusnejc. Ale ono je to taky trochu o tom jak to kdo chce pochopit. Od vas (nekterych jako otcu od rodin) bych ocekaval jisty nadhled nad veci a slusna odpoved typu "spravne sloupy zatim v msts nejsou, cekaj na autora" by urcite nebyla od veci, ne reakce jako nejakych netykavek, ktere vybouchnou, jen se na ne clovek trochu zamraci :?

Vitek napsal:
Martens napsal:

O aroganci mluvi ten pravej. Ale to sou osobni putky, kterym sem se chtel vzdycky vyvarovat.
Nebyt Zbynkovy histericky reakce, at si to vsechno co se mi nelibi, predelam sam tak sem mozna odpovedel trochu jinak, slusnejc. Ale ono je to taky trochu o tom jak to kdo chce pochopit. Od vas (nekterych jako otcu od rodin) bych ocekaval jisty nadhled nad veci a slusna odpoved typu "spravne sloupy zatim v msts nejsou, cekaj na autora" by urcite nebyla od veci, ne reakce jako nejakych netykavek, ktere vybouchnou, jen se na ne clovek trochu zamraci :?

Tak čekám Vítku, na Tvoji superreálnou trať o minimální délce 1000km. Že by konečně ten Vladivostok? Ale mám obavy, že než se jí dočkám, tak opravdu budu tím otcem rodiny, které tady nadhazuješ. Pro příště prosím dvakrát měř a jednou kritizuj. A konec s tím a šup do Hyde Parku!

Back
Nahoře