Jarinovo skiny

Re: Jardovo skiny

Jaroslav Brabec napsal:
Stále diskutovaná nenáviděná Ústecká mašina na fóru 163.100 tak si jí máte možnost stáhnout v sekci Elektrické lokomotivy
Jardo, jenom dotaz, proč je nenáviděná????

Ale to sa tu už prebralo a nikde to neviedlo takže to hádam "nechme plavat".

Martensi: čerstvá Vepřová

Ad 163 100 nebo 099 už nevím: není nenáviděná. Jenom jsem tuto uváděl jako příklad pro opakování vozidel v aktivitě. byl to konkrétní příklad a a není důvods ji odnikud stahovat. Tento stroj je hezky udělanej a tak není absolutně žádný důvod. Bohužel tento stroj tu byl mnohokrát skloňován v úplně jiný souvislosti. některými bohužel tato skutečnost dote´d nebyla pochopena.

Omlouvám dříve jsem nemohl dát tento skin ke stažení bohužel práce volala.Ale již tam je kdo máte zájem můžete stahovat.

Jaroslav Brabec napsal:
Dále jednu bobinu
0.nevypustil bych něco takového bez prohlédnutí někým nezávislým na chyby ( tím nemyslím sebe, ale Pikka či někoho zkušeného ), takhle to je jak od Čoudy
1.pro nový skin bych použil i novější model se dvěma smetáky ( např. Pikkův )
2.v oknech bych nenechal ty odrazy z fotek ( použil třeba alfu )
3.opravil bych i interier ( má 141045-5)
4.výsledný archiv bych sbalil i s adresářem
Bez emocí :salut: .

bob57_cz napsal:
Jaroslav Brabec napsal:
Dále jednu bobinu
0.nevypustil bych něco takového bez prohlédnutí někým nezávislým na chyby ( tím nemyslím sebe, ale Pikka či někoho zkušeného ), takhle to je jak od Čoudy
Bohuzel na novější model se dvěma smetáky to nejde udělat protoze ho nemam ,a není zatím veřejný.

bob57_cz napsal:
Jaroslav Brabec napsal:
Dále jednu bobinu

bobe, s něčím souhlas, u jedné věci bych se Jardy zastal.

1. Jestli Ti jde o odrazy v oknech do strojovny, tak tam s tím Jarda neudělá nic - když je dáš do alfy, tak budeš mít průhlednou strojovnu.....což je ale nectnost spousty modelů.....ty 2 polys na rozmazanou, ale plastičtější texturu strojovny přidají na realitě...možná by to šlo ošetřit přes freightanim, ale nezkoušel jsem to .....je to jenom nápad.

Ale jinak ty odrazy nejsou až taková trága.....když už jsi nakous tu 141045, tak tam jsou nemlich ty stejné odrazy v okně strojovny, stejně jako odrazy na čelních sklech .....

Co jsem si ale tady všimnul, tak jsou nepřesně usazená okna v textuře bočnice...je tam vidět dvojitá spodní lišta okna.

U té 141045-5.....který interier máš na mysli? Interiér stanoviště je taky stejný.

Jakou verzi té 141 máš?

Martens napsal:
bob57_cz napsal:
Jaroslav Brabec napsal:
Dále jednu bobinu

bobe, s něčím souhlas, u jedné věci bych se Jardy zastal.

1. Jestli Ti jde o odrazy v oknech do strojovny, tak tam s tím Jarda neudělá nic - když je dáš do alfy, tak budeš mít průhlednou strojovnu.....což je ale nectnost spousty modelů.....ty 2 polys na rozmazanou, ale plastičtější texturu strojovny přidají na realitě...možná by to šlo ošetřit přes freightanim, ale nezkoušel jsem to .....je to jenom nápad.

Ale jinak ty odrazy nejsou až taková trága.....když už jsi nakous tu 141045, tak tam jsou nemlich ty stejné odrazy v okně strojovny, stejně jako odrazy na čelních sklech .....

Co jsem si ale tady všimnul, tak jsou nepřesně usazená okna v textuře bočnice...je tam vidět dvojitá spodní lišta okna.

U té 141045-5.....který interier máš na mysli? Interiér stanoviště je taky stejný.

Jakou verzi té 141 máš?

Pro velkou kritiku bobinu stahuji s webu.

No a já se tak těšil na další stroj kterej potřebujeme. Bobe děkuju ti :-(

Martens napsal:
Jakou verzi té 141 máš?
Mám tu nějakou starší csd_E469110.s z 5.12.2006, má 2 smetáky i svůj int.( nemá 141045 ). V eng má ještě předbinové nastavení, ale model má 2P.
Tahle snad veřejná byla, když ji mám s takovým starým datem.
Nové nezveřejněné modely mám na jiném místě než "muzeum".

bob57_cz napsal:
Martens napsal:
Jakou verzi té 141 máš?
Mám tu nějakou starší csd_E469110.s z 5.12.2006, má 2 smetáky i svůj int.( nemá 141045 ). V eng má ještě předbinové nastavení, ale model má 2P.
Tahle snad veřejná byla, když ji mám s takovým starým datem.
Nové nezveřejněné modely mám na jiném místě než "muzeum".

Bobe, již to neřeš bobinu, jsem stáhnul i s webu tak to již není aktuální co má, a nemá mít. :salut:

Martens napsal:

K tomuto problému by som uviedol jeden spôsob ako to robím ja napr. na modeloch 770 a 240, na samotný otvor okna si vyrobím textúru bez odleskov ale tak aby nepôsobila ako jednoliaty celok a keď sa jedná o čelné sklo tak tam dosadím samozrejme aj stierač, celé to osadím do textúry a alfakanál nechávam polopriehľadný aby bolo vidieť aj textúru okna ale zároveň aby to nevypadlo ako keby mala mašina vybité sklá, nedostatkom tohoto spôsobu je a neviem prečo /zistil Nebulus u 771 001/ že MSTS potom deformuje textúry.Nevie s tým niekto poradiť? Jardo sorry za OT.

23.03.2008 Edit by Edie: Na Jardovu žádost jsem to zde pročistil.

Back
Nahoře