Hack camera

Mexicannos

Začátečník
Kdysi jsem viděl, tuším na trinsim.igames.cz program s názvem hack camera která umožňovala, volně se pohybovat po trati při aktivitách, ale dnes ať hledám jak hledám, nemůžu ten program nikde najít, porádíte mi někdo kde by se dal sehnat? :eek:

Naposled editoval moderátor:
Myslím také že ten program byl na trinsim.igames.cz.Já ho mám zálohovaný.Přesný název je camhack2, je v zipu velikost 2,507kB.Poslal jsem ho e-mailem,jestli to dojde.

Mates napsal:
Myslím také že ten program byl na trinsim.igames.cz.Já ho mám zálohovaný.Přesný název je camhack2, je v zipu velikost 2,507kB.Poslal jsem ho e-mailem,jestli to dojde.
jj, velice ti děkujuu. :-) moc mi to pomohlo pro další screeny. :-)

Mates napsal:

Prosiiim můžeš mi taky poslat Camhack2 ???

Bohužel momentálně nemohu objevit zálohu Camhack2.Pokud ti to tedy může poskytnout někdo jiný........Já budu hledat

Mates napsal:
Bohužel momentálně nemohu objevit zálohu Camhack2.Pokud ti to tedy může poskytnout někdo jiný........Já budu hledat
Našel jsem na starém CD soubor s názvem camhack2,má to necelé 3kB.V Readme se píše:
Hacked Spotter Cam view Version 2.
Check this out. I fixed the viewing system so you can "fly" the spotter cam (standing by the tracks). As the train goes by you can raise the view WAY high over the ground to get a sort of helicopter perspective. It's very cool. You can also slew the view left/right/forward and back as well.
Plus, a great discovery. I adjusted the field of view in a few of the viewpoints to give a greater sense of speed. Now it REALLY feels like you are hauling butt in the Acela's! I adjusted the Cab view for this, the spotter view, and the passenger view. Also in the spotter view you can now get ON the tracks and have the train pass through the view where you see the inside. Not very realistic but very interesting nontheless. It's pretty crazy to see. Snad je to,co hledáte. :wink:

Jinak úprava kamery, kterou lze pak "odpoutat" od vlaku, je nyní ke stažení třeba na http://www.marcus-msts.cz/train.htm, ale pokud se nepletu, je třeba pro takové fungování osadit trať body typu Yard. Jen v jejich dosahu lze totiž použít klávesu 7 a od vlaku se odpoutat. Těmito body byla např.osazena počeštěná Hisatsu Line.

Jinak podrobný popis nastavení kamery (v angličtině) je na http://msts-trains.tripod.com/cameraangles.htm, stojí za prostudování. A pokud si podle zde zveřejněných hodnot upravíte třeba "automatickou" kameru (klávesa 4), získáte zajímavý pohled a navíc možnost s "automatickou" kamerou pohybovat ...

Naposled editoval moderátor:
díky

díky za camhaky (sešly se 2). Zákon schválnosti - MSTS se zlobí a chybí nálada na opravování. Teď mám moc práce takže cokoliv MSTS za moc dlouho.

Back
Nahoře