Trať 030 ???

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
To David Kodet a Pawlik:
hoši, kdyby jste se raději naučili něco pro MSTS udělat, místo těchto blbejch keců, jó to by bylo žúžo....

Víš co, Mirane, sedni na mašinu a koukni se do Nymburka, Velkého Oseka, Libice nad Cidlinou, na odbočku Babín.
Pravda, ty domečky jsou určené pro jiný úsek, ale už to nebude mít dlouhého trvání a dočkají se svého důstojného místa. :D :salut:

Pawlik napsal:
Víš co, Mirane, sedni na mašinu a koukni se do Nymburka, Velkého Oseka, Libice nad Cidlinou, na odbočku Babín.
Pravda, ty domečky jsou určené pro jiný úsek, ale už to nebude mít dlouhého trvání a dočkají se svého důstojného místa. :D :salut:

Tak tobě se musím omluvit, při čtení jsem si pod tvým nickem představil někoho jiného... :eek: :eek: :eek: A ruka na klávesnici byla rychlá....

Naposled editoval moderátor:
Re: jo jo

Tomas Lee napsal:
Kdysi jezdil z Liberce rychlik do Brna a pokud si dobře pamatuju tak až do Bratislavy. Ale nevim přesně, byl jsem poněkud mlád :lol:
To je pravda, ale taky tudy ještě jezdil Istropolitan z Bratislavy do Drážďan

No jo Martens má zase pravdu.Zrovna jsem si říkal,že bych mohl přepsat,jak tady někdo chtěl ty znalosti strojvedoucích nebo co.Jenomže já toho moc nepřečtu,ale možná se do toho pustím.Sem neschopnej a furt po někom něco chci,ale tu 030 moc ani ne.To spíše cab 820,854 :lol: :lol:

Back
Nahoře