Jak projet červné návěstidlo v Aktivitách ?

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Jochen napsal:
Pre istotu som vyskúšal na zastávke Bánov (sú tam len dve koľaje) obehnúť súpravu, ale s rovnakým výsledkom. Používam trať 150 update3 od www.railman.motorhorse.net.
Vedeli by ste mi niekto poradiť? Ďakujem.

Ja som včera narazil na podobný problém. Rada znela, aby som vyskúšal posunúť reverzný bod dalej od vyhybky. Takže večer to skúsim. Snáď to pomôže aj tebe :)

Pokud máte trať BP, tak se podívejte jak je to dělané v aktivitě Test Lysá, kde je použit podobný princip (přijedu do stanice ve které "předjedu" stojící vozy, vyjedu až za odjezdová návěstidla na trať, najedu zpět na vozy, svěsím se a pokračuji dál ve stejném směru v němř jsem do stanice přijel). Tohle je tam použité hned na začátku aktivity.

Petert díky za radu, zajtra vyskúšam.
Miran toto čo popisuješ som skúšal dnes ráno. Nefungovalo to. Akonáhle som vyšiel za nejaké návestidlo, už ma to späť nepustilo. A neviem , ale podľa mňa by sa počas posunu vychádzať na hlavnú trať nemalo. Teda aspoň minimálne. Aspoň sa mi zdá, že je to tak v reále. No možno je chyba niekde v mojej trati. Vlakové cesty mám postavené nabetón dobre.

Jochen napsal:
.... A neviem , ale podľa mňa by sa počas posunu vychádzať na hlavnú trať nemalo. Teda aspoň minimálne. Aspoň sa mi zdá, že je to tak v reále. ...
V reále se v takových případech dává rozkaz "Posun za označník" Pak se smí posunovat až kam ? a vjezdové návěstidlo co? :D Smí se jet až k nejbližší dopravně (oddíl, vjezd do vedlejší stanice). Při návratu z trati vjezdové návěstidko neplatí.
Jestli jsem to napsal špatně, opravte mne. Už téměř 20 let jsem si tyto věci z předpisů k přezkouškám neopakoval. :D

Back
Nahoře