Nastavení parametrů brzd

Vlado: V engu si najdi řádky "MonitoringDeviceAppliesEmergencyBrake" (jsou 3) a parametr přepiš z 1 na 0. Pak by ti už neměla zachrana brzda vyskakovat.

Vlado M. napsal:
Věděl by někdo, co kde musím přepsat nebo udělat, aby se mi neaktivovala záchranná brzda u lokomotiv řady 742 vždy, když přejdu na opačné stanoviště a rozjedu se na rychlost vyšší než 5 km/h? Díky.
Používat bin 1.70819. Tohle je známá chyba nejnovějších jednaosmiček, které jsou čistě pracovní verze. Ale vývoj je už dávno zastaven.

Tohle je sice známa chyba, ale je taky chyba některého jedince kterej vymyslel tuhletu debilitu jako je záchranná brzda. Je to hrozná blbost. Ale nebudu to dále pitvat je to problém kterej je známej už hodně dlouho.

Tohle je normální vlastnost MSTS a nevymyslel to žádný jedinec. Je to default, který si každý může vypnout. Ale jinak pokud pojedu proti srsti, kdy si všechno povypínám, tak se jen budu divit v závěrečném hodnocení aktivity, že to bude psát nesmysly. :D Ale proti gustu žádný dišputát :D
A račte se pane laskavě uklidnit a ne používat silná slova jako debilita :D Na pátý příspěvek na tomto fóru jste se nějak moc rozjel.

Vlado M : Nastavení parametrů brzd
Věděl by někdo, co kde musím přepsat nebo udělat, aby se mi neaktivovala záchranná brzda u lokomotiv řady 742 vždy, když přejdu na opačné stanoviště a rozjedu se na rychlost vyšší než 5 km/h? Díky.
Prosím pošli celou 742 na můj email : msts-tadeus@seznam.cz . Podívám se na to . Když nevím o kterou se jedná, těžko poradím. Můžeš mít starý typ ladění, apod.

Ok Zbyňo omlouvám se, po včerejšku mám zabíjecí náladu. Já si ty parametry vypínám v engu, jezdí se pák lépe. Sice je to můj 5 příspěvek ale na starém profilu jsem byl registrovaný už 4 roky takže nejsem žádnej žabař :)

Ahoj, chtěl jsem se na něco zeptat. Proč MSTS umí postupně odbržďovat přídavnou brzdu a průběžnou nikoliv? Napadlo jestli by se ta průběžná nedala nastavit taky nějak tak.. Jako že by neměla reálné polohy, jen 0-100% ale byla by postupně obržďovatelná. Zřejmě to ale asi nepůjde, jen nevím proč to nejde. Děkuju

Děkuju, tam je dost hýbání v eng souborech a to nevím, zda zrovna u mě dopadne dobře.

Nemá tu prosím vás někdo vyladěný eng soubor aspoň pro lokomotivy 750,754 s postupně odbržďovatelnou brzdou?

Děkuju moc

Ahoj, v poslední době se snažím co nejvíce vyladit brzdy v msts realitě. A chtěl jsem se zeptat, kde nastavím aby když je delší vlak byla trochu prodleva v účinku brzdění. Přijde mi, že v msts to je poměrně rychlý účinek a na délce soupravy ani nezáleží a vůbec brzda účinkuje po opětovném snížení tlaku v potrubí ihned (podle paramterů zrychlení pod F5) Děkuju za odpověď

Zdravím chlapci,
Nevíte proč mi nechce Piňďo odbrzdit. Pak se s ním nejde rozjet na 160.
http://www.q3.cz/images/30pendo_tn.jpg

To samé jsem se ptal na slezině Džordže. A závada byla banální. Při přechodu na druhé stanoviště byla zatažená brzda. U pendolina je to trochu jinak než u jiných souprav.

Všimnul jsem si, že mi u brejlovce neubývá při brždění žádný vzduch ze vzduchojemu a pořád se drží tlak 9,8 Barů.
Neví prosím někdo, co je v engu špatně nastaveno?

Back
Nahoře