Prechodný bod (passing path)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Mirec
  • Datum začátku Datum začátku

Mirec

Signalista
Nevie mi niekto vysvetliť načo slúži prechodný bod v editore aktivít?Viem že funguje len pri výhybkách, skúšal som ho použiť a trasa sa mi rozdelila na dve časti - silno zelená a slabo zelená.Keď som dal uložiť zmeny tak mi napísalo správu že trasa nieje kompletná.

Tohle sem viděl použitý asi před dvěma rokama u jednoho úkolu. Bylo to ale na defaultní trati s manuálníma vyhybkama a zřejmě to má umožňovat možnost volby trasy při kompletně nadefinované projížděné trase. Bohužel jsem ale na přesný význam nepřišel neboť dotyčný úkol se musel stejně projet po obou kolejích z důvodu odpojování a připojování vozů. Když jsem to zkoušel použít tak jsem pak narazil stejně jako ty a vzhledem k tomu že mám raději pevně danou trasu tak mne to ani netrápilo. Úkoly typu zajeďte tam a tam při kterých bohužel ani nevidíš na pojmenování kolejí čili ani nevíš jak postavit vyhybky a pracně se trefuješ mne nějak neberou.
Takže pokud má s tímto někdo jiný nějaké zkušenosti a dokáže se o ně podělit tak mu bude pár lidí vděčných.

Toto sa da pouzit vo vyhybniach (podmienka je ze medzitym tusim nesmia byt ziadne dalsie vyhybky) - nastavite trafficu trafficu cez vyhybnu rovno a nasledne cez prechodny bod jazdu odbockou, potom ked traffic pride pred vyhybnu tak sa MsTS pozre ci nahodou nema rovnu kolaj nieco vyblokovane a ak ano tak ho stahne do odbockya tam na protiiduci vlak pocka. Da sa s tym poexperimentovat, ale predtym radsej Save, zvykne sa to odkazovat na Billa ...

Jeden byl v Mariass Pass, kde jste odpojovali jednu masinu. Snad by to melo byt lehci pouziti nez pri reversnich bodech a nastavovani cesty.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře