Tim napsal:
J.V.: Kdybychom hodne poprosili, nebylo by mozno Vase upravene vozy dat k dispozici? Jsou uzivatele, kteri nevladnou cizim jazykem na vyhledavani souboru na netu a do uprav v MSTS si netroufaji. Diky!
PS: Kdyby si kazdy soukromnicil na svem pisecku, kde bychom dnes s MSTS byli, ze
Nechci soukromničit. Předně se ale musím omluvit za špatně udanou adresu.
Správně je to takto:
nákladní dvouosé vagóny - bstsndgw.zip Zdroj:http://www.mstrainstop.com/cgi-bin/download/download.cgi?file=446
kontejnerové vagóny - dbcont.zip Zdroj: TheTrain.de Downloadarea - Sound - Wagen Sound fuer Containerwaggon und aehnliche V2.0
nákladní čtyřosé vagóny - dbschwer.zip Zdroj: TheTrain.de Downloadarea - Sound - Wagen Sound fuer schwere Gueterwaggons V2.0
osobní vagóny - dzugsound.zip Zdroj: TheTrain.de Downloadarea - Sound - Wagen Sehr komplexer Sound fuer 4achsige Personen/Dzugwagen .V1.0
obsahuje vnější i vnitřní zvuky
osobní vagóny s klimatizací - převzal jsem "šum" klimatizace ze zvuků Acela do interních zvuků těchto vagónů.
Všechno jsem si nakopíroval do ../../trainset/common.snd/sndvag
Původní .sms soubory jsem si přejmenoval pro snažší orientaci na nakladni.sms, tezky.sms, kontejner.sms, vagon-in.sms, vagon-out.sms, pretlak.sms atd. Jsou tam i původní "speciály" jako Rybák a maďarský Gabs (ten používám pro většinu krytých čtyřosých).
Našly ba se i další spec. zvuky (např. pro cisternové vagóny apod.), ale nechtěl jsem si komplikovat život.