Máte aktivitu nekompatibilnú s vaším trainsetom? Tu je návod

Mám menší problém, když si chci vytvořit vlastní aktivitu v Aktivity editoru a chci začít vytvářet vlakový soupravy tak se mi tam zobrazí jen pár vlaků(buď to ty vlaky, který sem měl před tím ve volné jízdě a nebo omezenej počet vlaků z nějaké jiné stáhnuté aktivity)
Takže bych potřeboval vědět jak se to dělá aby se mi tam objevily všechny vlaky co mám v trainsetu?
prostě vůbec nevim co a jak - snad sem to napsal aspon trochu srozumitelně a nekdo mi dokáže poradit díky V.

Tipuju že MSTS spouštíš přes Trainstore a po ukončení MSTS si nedal v Trainstoru NÁSTROJE - VŠE ZPĚT DO MSTS.

Zdravím, vím že to nepatří zrovna do tohoto vlákna, ale nějak nemůžu najít to správné, potřeboval bych model ZSSKC_Habbillns, bohužel stránky, ze kterých by měl jít stáhnout, nefungují. Proto Vás prosím, jestli byste mi jej mohli poslat na mail slanour@seznam.cz. Díky

Dobrý den,
mám Conbuilder a když si tu soupravu přepíšu a chci ji uložit, napíše mi to: This consist contains unit(s) not found! You must erase it from the consist before saving.
Poradal by mi prosím někdo, jak to mám uložit, co dělám špatně?
Děkuju

Provedl jsem celkové přeinstalování MSTS a teď mi nejdou otevřít vůbec žádné aktivity,mohl by mi prosím někdo poradit co s tím? Nainstaloval se i register fix a pořád mi to vypisuje:Failed open to package! Díky.

Musíš program register fix spouštět jako administrátor, a to zejména ve Vistě a ve Windows7.

Mám tady nějakou závadu,při spouštění jakékoliv aktivity mi vyhazuje při načítání hlášku:Train world initialization failed.Prosím Vás co se stím dá dělat? Díky.

Chtěl bych se zeptat, když mate jakoukoliv aktivitu a je tam počítačem řizený provoz. Jesli se vám to seká i na lepších počítačích

Protože jsem si stahl na trati 321 aktivitu R 422 širava vjedu do stanice kysak a zničeho nic se to sekne. Nebo se mi nezobrazí textury nebo zničeho nic mě vyskočí sms objekt. Poradtemi co stím. Bývá to i u jiných aktivit i tratí

To vypadá na zahlcení paměti PC. Nejlépe hru uložit a pak shodit do Windows a znovu načíst.

Ještě dívam na desatero od pana Semory a jak je tam ta kompatibilita Tak tam je Windows XP (service pack) mam to nechat i když mam 7 nebo tam dát něco jiného

Mám teraz rozohratú rovnakú aktivitu. Tiež tam kdesi na mňa vyskakovali nejaké chýbajúce sms. súbory s nejakými nočnými textúrami. Netreba to nejako riešiť, stačí len držať enter :) Na slabších zostavách to hold robí, aj vo väčších staniciach tam mám 15 - 20 FPS.

Back
Nahoře