Odkazy na sloupy trakčního vedení

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna AirDanke
  • Datum začátku Datum začátku
A

AirDanke

Host
Potřeboval bych trakci..

Nevíte, kde bych mohl sehnat dlouhé sloupy pro koridorové koleje? Stožáry mám a sloupy pro staré koleje mám všelijaké taky. Chybí mi jen ty dlouhé a taky by se mi hodil jeden objekt, kde by byl jeden sloup krátký a druhý dlouhý. Ulehčilo by to spoustu práce. Dělám trakci pro 270-tku... tak písněte :eek:

Naposled editoval moderátor:
KaMat napsal:
Pise se vnejsi a vnitrni a mezi tema obektama od mexe jech je dost pak ti je ukazu.

Ptal jsem se Zbyňka a v té Tomiho sade, co je ke stažení jsou i koridorové sloupy...

Re: ...

Beatlesák napsal:
prosííííím může mi taky někdo poslat nějaké dobré sloupy nebo mi dát adresu na stáhnutí?

Stáhni si Tomiho sloupy ze stránek Zbyňka Šemory.....

Nazdar všetci !

Chcel by som sa spýtať či náhodou niekto neviete kde sa dá stiahnuť model odpojovacieho stĺpu TV, nakoľko na dostupných tratiach som to ešte nevidel.
Vďaka

KaMat napsal:
No ja jeste poradny balik poradnych sloupu jeste nikde nevidel.

Nic proti, ale co chceš vidět? Tomi vydal nadstandartní balík, který se později doplnil o lanové brány a sloupy s prodlouženým výložníkem do zastávek. Já nemám čas to nějak dávat do balíku pro ostatní, ale domluv se s Tomim, nebo si je vytáhni z mé tratě. Takový problém, to zase není. Pak je další možnost, pokud Vám dalším toto nestačí, prosím, můžete někdo modelovat. Ale mě už to stačí, jen postrádám něco pro víc než 7 kolejí.

O tomiho sloupech vim ale jsou mi na nic.
za 1. protoze sloupy mi nepasujou na draty ktere v trati pouzivam
a za 2 brany nepasujou presne mezi koleje tzn kdyz dam 9 koleji vedle sebe a dam treba 2x branu na 4 koleje tak na 9 koleji je sloup uprostred koleje.
Semora:Nemas nahodou kontakt na tomiho ? nejlepe icq

KaMat napsal:
a za 2 brany nepasujou presne mezi koleje tzn kdyz dam 9 koleji vedle sebe a dam treba 2x branu na 4 koleje tak na 9 koleji je sloup uprostred koleje.
Pak už je jenom jedna rada, udělej si je sám. Víš jaký je problém, aby Ti nekdo cokoli vymodeloval? Tomi má také svůj život a já jsem rád, že mi současně alespoň něco udělá. Aby Ti ale vše přestavěl na míru, tak to silně pochybuji. Mě to Tomi vyrobil jen proto, že chytil slinu a chtěl On. Pak mu někdo napsal, jestli by nešly napínáky. Nadšenej jsem z toho nebyl, ale na 260tce jsem to dosadil přesně dle reálu. Jinde už nebyl čas. Ohledně stanic, vždy jsem to nějak nakombinoval. Na dráty se vykašli. V rozlišení MSTS/ měřitko průřezu troleje by jsi je viděl stejně jako vypnuté TV.
Jinak Tomi je registrovaný zde, tak mu pošli zprávu.

Zbyněk Šemora napsal:
KaMat napsal:
Pak už je jenom jedna rada, udělej si je sám. Víš jaký je problém, aby Ti nekdo cokoli vymodeloval? Tomi má také svůj život a já jsem rád, že mi současně alespoň něco udělá. Aby Ti ale vše přestavěl na míru, tak to silně pochybuji. Mě to Tomi vyrobil jen proto, že chytil slinu a chtěl On. Pak mu někdo napsal, jestli by nešly napínáky. Nadšenej jsem z toho nebyl, ale na 260tce jsem to dosadil přesně dle reálu. Jinde už nebyl čas. Ohledně stanic, vždy jsem to nějak nakombinoval. Na dráty se vykašli. V rozlišení MSTS/ měřitko průřezu troleje by jsi je viděl stejně jako vypnuté TV.
Jinak Tomi je registrovaný zde, tak mu pošli zprávu.
Ja chtel po tomim jestli by neposkytl zdrojaky zebych si to upravil sam.
Dneska rano jsem poprve uzpesne vymodeloval prvni prkotinu takze to by nemel byt problem.
Jake pouzivas na svem kompu rozliseni mi je nekde ale pri mem 1280x1024 jdou ty draty vydet krasne takze na ne kaslat nebudu.
Kdyby jak ty rikas nebyly videt tak je tam samozrejme nedavam.

Automatické TV

Chtěl bych se zeptat, co mám udělat, aby se mi automaticky osazovalo TV ALE SPRÁVNĚ! Z tratě p. Šemory jsem si vytáhnul sloupy TV a když si dám auto osadit, tak se na dvoukolejnou trat dají sloupy jako kdyby to byly 2 samostatné koleje (viz obr.:http://msts.kvalitne.cz/TV.jpg). Poraďte prosím, jak udělat, aby se mi TV auto osazovalo dobře (jako v trati p. Šemory). Dík za rady...

Re: Automatické TV

Petr napsal:
Chtěl bych se zeptat, co mám udělat, aby se mi automaticky osazovalo TV ALE SPRÁVNĚ! Z tratě p. Šemory jsem si vytáhnul sloupy TV a když si dám auto osadit, tak se na dvoukolejnou trat dají sloupy jako kdyby to byly 2 samostatné koleje (viz obr.:http://msts.kvalitne.cz/TV.jpg). Poraďte prosím, jak udělat, aby se mi TV auto osazovalo dobře (jako v trati p. Šemory). Dík za rady...

Mel jsem stejny problem, kdyz si otevres soubor "gantry.dat", tak je tam polozka STYLE a tim se ridi osazovani sloupu. Uz presne nevim jaka hodnota tam ma byt, ale uplne dole je napoveda.

Back
Nahoře