Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Ja som inštaloval MSTS a aj Trainstore na Win 7 asi pred tromi mesiacmi, a inštalácia Trainstore prebehla úplne bez problémov. Inštaloval som Trainstore z DVD k trati BP
Mně to na ntb s W7 taky nešlo,jak píše Martens,přejmenoval jsem soubor s češtinou na eng a funguje to.Akorát při spuštění se objeví ta chybová hláška.Na ntb mi to neva,páč ho tolik nepoužívám.
mám maličký problém s Train store. Po výbere aktivity Train store odloží príslušné subory bokom, zavrie sa, MSTS sa však nespustí, hodí ma to len do zložky Train simulator na disku, kde ho mám nainštalovaný. MSTS teda môžem spustiť ručne, avšak po skončení aktivity, keď chcem znovu spustiť Train store, ten sa ma pýta na cestu (kde mám nainštalované MSTS a kam bude odkladať súbory), ako pred prvým spustením po inštalácii. Nevie niekto, kde by mohol byť problém?
Ďakujem, podarilo sa mi to už medzitým odhaliť. Zaujímavé však je, že ešte včera to fungovalo a dnes ráno, napriek tomu, že som s Train store nehýbal mi vznikol tento problém. Každopádne už vyriešený.
Ospravedlňujem sa, že vás ruším ale neviem si už nijako poradiť Nastal mi problém s programom trainstore. Keď si chcem spustiť aktivitu cez trainstore, tak po zabalení aktivít mi vyhodí hlášku ,, chyba: neočekávaný výsledek v module Common Line no 3532 --1--. A keď stlačím ok, trainstore spadne a pri znovuotvorení znovu si pýta zložku MSTS a úložisko pre trainstore a to robí stále dookola ako pri prvom spustení programu, lenže sa to už nedá spustiť, lebo úložisko pre trainstore nie je prazdné. Musím ho ručne vrátiť do pôvodného stavu MSTS a ukládaciu zložku vymazať. Pritom som program nastavil podľa návodu a robí mi to pri každej aktivite. V minulosti som s ním nemal problém, ale po dlhom odpočinku mi začal robiť tieto problémy. MSTS je správne nastavený, podľa návodu, všetky consisty a trainsety sú v poriadku, MSTS bin nainštalovaný, global opravený, parametre pre MSTS mem:512 -nofiltercab, v trainstore takisto, ale po páde sa všetko z programu vymaže... Neviete, čo môže byť príčinou tohto pádu Trainstore?
Dobrý den.
Mám takový problém, že v modu prozkoumat trať mi TS ukazuje v trati 310 pouze dieselové loko a v trati 183 pouze elektrické loko. Nezobrazují se tam všechny. Prosím o radu.
Dík moc.
Luba.
Varování - číslo položky: 1
Následující soubor obsahuje 'Wagon' parametr, který je odlišný od názvu souboru
(Měly by být identické)
Toto způsobí v MSTS chybu při opětovném načtení uložené Aktivity
Složka: 'TRAINS\TRAINSET'
Soubor: 'PKP CARGO Eaos\Eaos-w_0391-E-E.WAG'
Popis: 'Eaos-w_0391-E-E'