Prehazování výhybek v MsTS a activity editoru

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Miran:jak jsem psal zkoušel jsem to z toho návodu,který je dobře popsán všechno mi jde až na ty proklaté (momentálně) vyhýbky!

bastard napsal:
Miran:jak jsem psal zkoušel jsem to z toho návodu,který je dobře popsán všechno mi jde až na ty proklaté (momentálně) vyhýbky!

V navode je to pekne vysvetlene, aj tam je priklad na prehodenie vyhybky.
No ale tak v strucnosti : vytvoris si hracom riadenu supravu. Po vytvoreni supravy si definujes trasu. Kliknes pravym tlacitkom, das " Umistnit vychozi bod trasy ". Trasa sa ti vysvieti zelenou farbou. A teraz ked kliknes pravym tlacitkom na vyhybku, tak ju mozes prehodit.

To Bastard
to ti ještě nedošlo, že výhybky lze přehazovat jen a pouze jsou-li součástí trasy vlaku? V tom případě jsou označeny zeleně.

Zelenou barvu jsem viděl ,na vojně jsem jezdil se Zilem co zvedal rakety!

PS:takže jsem definoval trasu,zelená mi šla až do Přerova a to já nepotřebuji! Potřebuji konstruktivní názor.

To Miran:poradíš mi přes SZ!
peteret:tobě se ozvu přes SZ!

Já ti odpověděl na SZ a výsledek se nedostavil.Zde si trochu dotčen přístupem Mirana,já si myslím,že chyba bude jako vždy na stejném místě.Stáhni si program pro nahrání videa z Plochy a ukaž nám všem zde,že máš při kliknutí na výhybku nefunkční výběr "Přehodit výhybku".Díkes
poison napsal:
Já ti odpověděl na SZ a výsledek se nedostavil.Zde si trochu dotčen přístupem Mirana,já si myslím,že chyba bude jako vždy na stejném místě.Stáhni si program pro nahrání videa z Plochy a ukaž nám všem zde,že máš při kliknutí na výhybku nefunkční výběr "Přehodit výhybku".Díkes
PS:Díky za kladné hodnocení,ale spíše bych byl radši,kdybys nám všem řekl,kde je(byl)problém s výhybkami.Pokud mezi klávesnicí a židlí,nic si z toho nedělej,ten máme občas všichni.;)

Naposled editoval moderátor:
bastard napsal:
Zelenou barvu jsem viděl ,na vojně jsem jezdil se Zilem co zvedal rakety!

PS:takže jsem definoval trasu,zelená mi šla až do Přerova a to já nepotřebuji! Potřebuji konstruktivní názor.

To Miran:poradíš mi přes SZ!
peteret:tobě se ozvu přes SZ!
A začínám toho mít právě dost. Jsi snad natrvrdlý, asi ano po tom zvedání raket. A nenapadlo tě přehodit první výhybku která tě směruje na trasu kterou nechceš?
Pokud ne, nemá jakoukoliv cenu ti cokoliv radit!A co takhle poslat obrázek trasy v okolí té výhybky? Kam tě vede trasa? Já jsem vlakovou cestu natrasoval podle SZ do Púchova bez jediného problému.

Naposled editoval moderátor:
Problém s výhybkami u Bastarda byl vyřešen. Chyba byla v tom že neměl zapnuto zobrazování trasových bodů. Pozor taky na to, že AE u této volby nezobrazuje zatržítko pokud je zvolena, je to vidět pouze v okně AE

Tady zmizel můj včerejší příspěvek. Člověk se snaží s obrázkem a nakonec to zmizí. Asi mám stejný problém, jako Bastard s přehozením výhybky. :D

To Z.Š.
Tvůj příspěvek jak se nakonec ukázalo neměl s řešením problému nic společného. Problém jsme s Bastardem řešili mailem a on nakonec přišel na příčinu u sebe. A popis řešení jsem sem dal pro poučení ostatním.

Já už se lekl, že jsem to nechal v náhledu a měl za to, že je to odeslané. :D
Jsem rád, že ještě neblbnu. :D
Jinak jasně, pokud je příspěvek už bezpředmětný, tak dát pryč.

Back
Nahoře