Trať ČD/ŽSR Olomouc - Ostrava - Žilina - (Košice)_archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
KaMat

Jo. ČD je komplet v elektronické podobě. Už jsem se ti kdysi pokoušel napsat a posílal jsem ti i pár plánků ale žádná reakce. Někde se to asi stratilo. Jinak je to i na CD se spoustou dalších věcí. Jediné, co tam chybí, jsou plánky větších vleček neobhospodařovaných ČD.

Planky

Co sa tyka planov stanic mohol by som cosi doma pozriet. Vlani som robil bakalarsku pracu na useku Zilina - Liptovsky Mikulas a mam nejake prefotene zo Spravy riadenia dopravy v ZA (ci co to kedysi bolo), ale bohvieco to nie je. Neviem ci by to bolo postacujuce, ale odskenujem to a poslem(mozno ale az po Novom roku - predsa len zapocty a skuskove...)

Re: Planky

wlk napsal:
Co sa tyka planov stanic mohol by som cosi doma pozriet. Vlani som robil bakalarsku pracu na useku Zilina - Liptovsky Mikulas a mam nejake prefotene zo Spravy riadenia dopravy v ZA (ci co to kedysi bolo), ale bohvieco to nie je. Neviem ci by to bolo postacujuce, ale odskenujem to a poslem(mozno ale az po Novom roku - predsa len zapocty a skuskove...)

To by bylo super, posli je jak budes moct. A JOHNZi diky za stranku, taky se hodi :wink:

Ppoollll napsal:
KaMat

Jo. ČD je komplet v elektronické podobě. Už jsem se ti kdysi pokoušel napsat a posílal jsem ti i pár plánků ale žádná reakce. Někde se to asi stratilo. Jinak je to i na CD se spoustou dalších věcí. Jediné, co tam chybí, jsou plánky větších vleček neobhospodařovaných ČD.
Asi opravdu nic neprislo tak dekuju za namahu a omlouvam se :(

KaMat napsal:
Ppoollll napsal:
KaMat

Asi opravdu nic neprislo tak dekuju za namahu a omlouvam se :(
On je taky problém v tom, že si někteří zde přispívající ani nevyzvedávají poštu na udané adrese nebo nemají ani tušení, že existují v tomto foru SZ.
Řada jich má dosud nevyzvednuté soukromé zprávy i přes měsíc.
To se pak těžko komunikuje.
Pánové , koukněte se na vlastní SZ - je to tady nahoře. To se někteří budete divit, jak dlouho vám to tam už visí.

Možno nejaké podklady

Zdravím!

Veľmi rád by som aj ja nejako prispel a pomohol staviteľovi pri stavbe trate 180. Na nete som našiel nejaké fotky hlavne čo sa staníc týka....:wink:

http://www.vlaky.net/servis/objekty.asp?lang=1&id=53&kat=29

Ak to pomôže, budem rád...študujem v Lipt. Mikuláši, takže z tohoto okolia by som mohol tiež nejaké tie veci poskytnúť

Naposled editoval moderátor:
Ahoj MULDER, informacie zo stranky http://www.vlaky.net... uz mam, len sa cudujem, ze mi tuto znamu stranku doteraz nikdo nedoporucil.
Ale dakujem.
Esi byvas v Liptovskem Mikulasi, tak fotky ani moc nesu potreba, bolo by super, ked bys tam zkusil zohnal planky stanic, mozes? Alebo sklonove pomery, to su dve najdulezitejsie veci ktore potrebujem pro stavbu Zilina - Kosice.
Predem dakujem a prejem vela uspechov.
Martin

zsbeer napsal:
Nedalo by sa niečo urobiť s Tvojo stránkou http://trat321.webzdarma.cz, pretože sa mi to načítava hrozne hrozne pomaly. :roll:
Dala by se udělat jedna rozumná věc- u všech screenů, které jsou jako náhledy tyto obrázky zredukovat co do velikosti na skutečné rozměry screenů a nepoužívat parametr size v tagu IMG......každý takovýto obrázek má 130 kB, a je jich tam jak malých myší.......

Teď trochu nechápu, co se tu po mě chce... Při otevření stránky Tratě 321 se načítají pouze náhledové obrázky (o velikosti max 10 KB), čili by se tato stránka měla zobrazit raz dva. Až po kliknutí na některý náhledový obrázek se začne načítat skutečná velikost toho daného obrázku, těch cca 130 KB a více.
Teď jen doufám, že tu nepíšu o něčem úplně jiném, než máte namysli Vy...

Stavitelxx napsal:
Teď trochu nechápu, co se tu po mě chce... Při otevření stránky Tratě 321 se načítají pouze náhledové obrázky (o velikosti max 10 KB), čili by se tato stránka měla zobrazit raz dva. Až po kliknutí na některý náhledový obrázek se začne načítat skutečná velikost toho daného obrázku, těch cca 130 KB a více.
Teď jen doufám, že tu nepíšu o něčem úplně jiném, než máte namysli Vy...
Martine, sorry, v náhledu to vypadá, že to tahá obrázky s těmi 130 kB, ale ve zdrojácích to máš OK, omlouvám se.

Tu sa vazeni jedna o nieco uplne ine ... zsbeer, takisto ja, ako aj velka cast slovakov ma niekde na ceste svojej linky do telekomu infrastrukturu Deutsche Telecom ... a na tu ma wz.cz nevedno preco, ale tak spatny peering az to pekne neni ... robia to vsetky stranky umiestnene na serveroch wz.cz a ziadne ine ... a jedine riesenie tohoto stavu je odstahovanie stranok zo serverov wz.cz niekde inde (napr. http://ic.cz ) ... toto som davnejsie urobil aj napr. ja ...

JOHNZ napsal:
Tu sa vazeni jedna o nieco uplne ine ... zsbeer, takisto ja, ako aj velka cast slovakov ma niekde na ceste svojej linky do telekomu infrastrukturu Deutsche Telecom ... a na tu ma wz.cz nevedno preco, ale tak spatny peering az to pekne neni ... robia to vsetky stranky umiestnene na serveroch wz.cz a ziadne ine ... a jedine riesenie tohoto stavu je odstahovanie stranok zo serverov wz.cz niekde inde (napr. http://ic.cz ) ... toto som davnejsie urobil aj napr. ja ...

JOHNZ: skús zmeniť prehliadč, to mi pomohlo.Id eto OK. A ešte ostatne WZ-ky mi to nerobia...

Jelikož mě skolila nemoc, musel jsem autoškolu odložit a tím pádem se urychlili práce na Trati 321. Výsledkem je hotová Aktualizace 2, kterou si už teď můžete stáhnout na stránce Tratě 321. (velikost aktualizace je 70 MB)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře