Trať ČD/ŽSR Olomouc - Ostrava - Žilina - (Košice)_archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Stavitelxx napsal:
Jezdí tam EC 120/121 Košičan.
No to hej, ale ja som myslel trať Bratislava - Žilina, keď sme sa motali okolo Ladiec a Považskej Bystrice.

Johny, Martin - Tiež si myslím že by to bolo presunúť, nech dáme priestor veciam okolo trate 321.

Dráčik napsal:
Mirec: ...aj na Žilinu... :wink:

Tuším je tu nedostatok moderátorov...
Miro, neboj sa, nedostatek moderátorů tady není, ale toto vlákno je už tak dlouhé, že jej bude muset admin zaarchivovat přímo v databázi a vytvořit vlákno nové.....už jsem p.Starému psal, jestli by to neudělal...do té toby toto vlákno moderovat nejde.....

P.S.: A zatím co se tady vedou plamenné diskuse,tak moderátoři pracují ;-)

a zahodno este spomenut trat 110 a EC134/135 Slovenská strela (po tejto trati samozrejme ide aj vsetko to co po 130) ... a jak panbo da GVD 2007 tak bude to EC aj v Povazskej Bystrici (a jak sa ti hore zblaznia tak budu rovno 3 pary) ... to bude super kvalitka ... EC vlecuce sa po 70tkach v useku Puchov - Lidec - Vsetin - Hranice ...

... aj by som aj presunul, ale ako kukam, Martens ma pravdu ... neni ako ...

Trat 270/320

Ahoj Staviteli,

vcera jsem po delsi dobe zprovoznil na svem PC Tvoji trat, doinstaloval jsem vsechny aktualizace a stahl nektere aktivity na Tvem webu. Jako prvni jsem si dal EC z Prerova do Petrovic a musim uznat, ze cela trat je skvela prace. Gratuluji. Mam jeden dotaz - trat ze Svinova nebo lepe receno z Odb Odra do Ostravy Vitkovic je skutecne v takovem stoupani?

Ahoj Petr

Re: Trat 270/320

Petr B. napsal:
Ahoj Staviteli,

vcera jsem po delsi dobe zprovoznil na svem PC Tvoji trat, doinstaloval jsem vsechny aktualizace a stahl nektere aktivity na Tvem webu. Jako prvni jsem si dal EC z Prerova do Petrovic a musim uznat, ze cela trat je skvela prace. Gratuluji. Mam jeden dotaz - trat ze Svinova nebo lepe receno z Odb Odra do Ostravy Vitkovic je skutecne v takovem stoupani?

Ahoj Petr

Ne to stoupání je trochu přehnané, to jsem kdysi ještě stavěl od oka :eek:

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře