Trať ČD/ŽSR Olomouc - Ostrava - Žilina - (Košice)_archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.

Martens

Strojvedoucí
Správce
Trať ČD/ŽSR Olomouc - Ostrava - Žilina - (Košice)

Stavitelxx

Zaslal: pá březen 11, 2005 9:16 pm Předmět: * * * NOVÁ TRAŤ * * *

--------------------------------------------------------------------------------

Tak a je to hotové. Postavil jsem reálnou trať č.321 OSTRAVA SVINOV - ČESKÝ TĚŠÍN, rád bych ji nechal zveřejnit, ale potřebuji s tím pomoct. Pokud někdo víte o možnosti, jak tuto trať umístit na web k Downloadu, tak prosím poraďte.
Kontaktoval jsem zatím Filipa Havla, bohužel nemá na webu místo.
Velikost trati je 350 MB.

Moderátor :
Proč začínat téma takovým nic neříkajícím názvem Nová trať......
předpokládejm, že tady bude více lidí a bude i více příspěvků k tématu...takže si dovolím založit Ti nové téma s názvem, který řekne více

Martens

Teď už jenom dva stavitelé, jeden ji právě dokončil :D :D A ikdyž ta trať bude třikrát, tak od každého stavitele bude vypadat jinak.....

Ok, to přesunutí bylo docela chytré...
Jinak Filip Havel nakonec sehnal to místo na webu, takže během příštího týdne by se měla trať objevit na jeho stránkách. :wink:

Myslím, že se moc nepřiučíš, já jsem se stavěním začátečník, takže nic extra neočekávej...
A určitě to budete mít lepší, když vás na tom dělá víc.
jo jo, každopádně se na tu vaši verzi taky těšim :)

AlesB:

Já to před dvouma měsícema taky vůbec neuměl, a teď už mám svojí trať.
Chce to hlavně snahu a pevné nervy! :D

Zdravím,
dnes jsem poslal panu Havlovi Trať 321, takže by se brzy měla objevit na jeho stránkách.
Velikost stahovaného souboru je 293 MB.

Pokud někdo nemá možnost stahovat z internetu, mohu takovým zájemcům zaslat trať poštou, za cenu 15 kč cedečko s vypálením, 7 kč protinárazová obálka, + poštovné (dobírka).

Pěkný den.

Pád tratě

Staviteli, zdravím. Tak jsem dnes obdržel Vaši trať, a celý natěšený jsem si ji nainstaloval a chtěl projet. jenže po ujetí zhruba kilometru až dvou (za Ostravou-Svinovem směrem na Havířov a za Českým Těšínem směrem na Chotěbuz) mi zničehonic celý MSTS zamrzl a už jsem s tím nehnul. Původně mi to dělalo jen v aktivitách, ale teď už i v průzkumné jízdě. :roll:

Vlado:

Tak to je problém! Mě to funguje v pořádku a před vydáním tratě jsem ji testoval ještě na dvou dalších PC (u kamarádů) a všude to fungovalo.
Takže problém je někde u Vás v PC, trať je v pořádku.
Zkuste kdyžtak přeinstalovat MSTS, anebo vyzkoušet trať u někoho jiného...... MUSÍ FUNGOVAT! :wink:

Stavitelxx napsal:
Vlado:

Tak to je problém! Mě to funguje v pořádku a před vydáním tratě jsem ji testoval ještě na dvou dalších PC (u kamarádů) a všude to fungovalo.
Takže problém je někde u Vás v PC, trať je v pořádku.
Zkuste kdyžtak přeinstalovat MSTS, anebo vyzkoušet trať u někoho jiného...... MUSÍ FUNGOVAT! :wink:

Tak jsem přeinstaloval celý MSTS, ale když jsem chtěl z CD zkopírovat tu trať, tak mi to během kopírování vyhodilo hlášku, něco ve smyslu: Chyba, soubor CRC porušen. Takže problém bude už asi na Vašem samotném CD.. :roll:

Vlado:

Na CD problém není, vždyď předtím jste to spustil.
Momentálně trať testují dva zkušení lidé, tak vydržte a já Vám napíšu, jak to dopadlo. 8)

Takže výsledky testování znám, prý kromě několika kosmetických chyb je trať v pořádku, dá se v pohodě nainstalovat, spustit a taky hrát...

Pokud to někomu nepůjde, tak má bohužel nějaký problém v PC.

Mě se tohle stalo například u trati č 180, rozjedu v počítači každou trať, ale tu 180 ani za nic!!! Už jsem s tím bojoval hodněkrát a prostě to nejde.... Takže hold asi někomu nějaká trať není souzená...

Rači ještě upozorním, že trať ke stažení bude na stránkách pana Havla ve formátu *.ace (je to z důvodu snížení její velikosti o cca 90 MB).
Mělo by to jít rozbalit normálním WinRarem, nebo WinZipem, ale pokud by to náhodou někomu nešlo, tak si nainstalujte WinAce. :wink:

Vlado:
S tím Vašim problémem Vám asi nepomůžu, trať je v pořádku a CD taky.
Určitě budete mít nějaký chrobák v počítači, a takhle na dálku Vám těžko poradím.
Možná byste mohl zkusit spustit trať na nějakém jiném PC a uvidíte...

Když jsem se stavbou začínal, tak z nějakého neznámého důvodu jsem měl problémy s editorem, nešel mi ani spustit a neustále mě posílal k Billovi. Několikrát jsem přeinstaloval MSTS a stejnak to nepomohlo.
Až když jsem potom přeinstaloval celý Windows, tak už bylo všechno v pohodě...
Takže i Vy můžete mít problém s Windowsem a né s MSTS, proto zkuste trať spustit na jiném PC.

Jinak jste z Českého Těšína, což je kousek ode mě, takže bychom se mohli i domluvit, že Vám tu trať zkusím pomoct zprovoznit.
Ale nejdříve vyzkoušejte, co jsem Vám tu napsal.

Tak přeji pevné nervy a pěkný večer.

CD bylo v poradku ale to rozbalovani je celkem na nervy. Kdyz to posilas na CD tak to balit nemusis je to zbytecne. Trat se ti fakt povedla az na par vyjimek ktere tu nebudu jmenovat :lol: . Stavet fakt umis

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře