Stavitelxx
Průvodčí
Tak pomalu stavím dál, můžete se podívat na pár obrázků na stránce http://www.ama-cb.cz/msts/
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
duuso napsal:Pre Mirca:K tomu vymieňaniu tratí BP a ŽSR150 kvôli Globalom by som chcel poznamenať že ja som tento problém u seba vyriešil tak že som na disku vytvoril jednu kópiu MSTS,ktorá obsahuje len trať BP a nič viac.Samozrejme že som vytvoril aj kópiu Editorov zvlášť pre BP.Ide mi to takto už asi 2 mesiace bez ťažkostí,pričom odpadá kopírovanie a podobné veci.V originálnom MSTS mám ŽSR150,ČD321 a Vysočinu a v kópii BP/a v druhej kópii cca 6 zahraničných tratí/ a fachčí to v pohode bez ťažkostí.
S tím nic neuděláš - pořadí instalace na to nemá vliv. Je to dané MSTS jako takovým. Ale když promázneš aktivity včetně path, services, traffic a consisty, tak to zrychlíš.Anonymous napsal:Mám to stejně jako Jene. Mám MSTS nainstalovaný dokonce čtyřikrát. Jednou BK, jednou ostatní české a slovenské tratě, jednou MHD a jednou Metro Praha. Jsem také bez problémů a načítám rychle. Jen ta původní instalace nabíhá pomalu (shodou okolností jsem tam nechal trať pana Šemory). I když jsem smazal všechny ostatní tratě a nepotřebná vozidla (např. tramvaje), tak stejně se doba nabíhání nezměnila . To nevím proč !
duuso napsal:Pre Mirca:K tomu vymieňaniu tratí BP a ŽSR150 kvôli Globalom by som chcel poznamenať že ja som tento problém u seba vyriešil tak že som na disku vytvoril jednu kópiu MSTS,ktorá obsahuje len trať BP a nič viac.Samozrejme že som vytvoril aj kópiu Editorov zvlášť pre BP.Ide mi to takto už asi 2 mesiace bez ťažkostí,pričom odpadá kopírovanie a podobné veci.V originálnom MSTS mám ŽSR150,ČD321 a Vysočinu a v kópii BP/a v druhej kópii cca 6 zahraničných tratí/ a fachčí to v pohode bez ťažkostí.
Stavitelxx napsal:Po ČR pokračovat nemůžu, protože z Ostravy na západ už trať staví někdo jiný, tak musím stavět na druhou stranu - na Slovensko.
Vždyť je to přece dobře, proč bychom měli stavět jenom v ČR, vždyť i naši východní sousedé mají pěkné železniční tratě a stojí za to je zvelebit do MSTS.
A navíc Trať 321 už prochází přes tři státy, tohle Vám žádná jiná trať nenabídne![]()
Takže proč jenom po ČR???
Stavitelxx napsal:Po ČR pokračovat nemůžu, protože z Ostravy na západ už trať staví někdo jiný, tak musím stavět na druhou stranu - na Slovensko.
Vždyť je to přece dobře, proč bychom měli stavět jenom v ČR, vždyť i naši východní sousedé mají pěkné železniční tratě a stojí za to je zvelebit do MSTS.
A navíc Trať 321 už prochází přes tři státy, tohle Vám žádná jiná trať nenabídne![]()
Takže proč jenom po ČR???
Stavitelxx napsal:Na stránce http://ama-cb.cz/msts se můžete podívat na nové screeny z Trati_321, tentokrát se jedná o úsek Čadca - Zwardoň.