Elektrosergej a iné exoty

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Díval jsem se na fotky korejských elektrik, a zarazil jsem se u Polských sergejů. Co to maj poláci za vadu, že na každý loko (i parní) musej mít světla jak medicimbál?

Vitas napsal:
Díval jsem se na fotky korejských elektrik, a zarazil jsem se u Polských sergejů. Co to maj poláci za vadu, že na každý loko (i parní) musej mít světla jak medicimbál?
Jedná se už o jakýsi národní zvyk :D :D :D

Muj nazor je ten, ze dieselove lokomotivy, ktere jezdi pod troleji, nebo aspon cast cesty pod troleji, tak by mely mit smetak a tim usetrit naftu. A myslim si, ze uprava by nebyla tezka.

122 030-0 napsal:
Muj nazor je ten, ze dieselove lokomotivy, ktere jezdi pod troleji, nebo aspon cast cesty pod troleji, tak by mely mit smetak a tim usetrit naftu. A myslim si, ze uprava by nebyla tezka.
Tiež si myslim že takých 20ton naviac je nič :D ...

Já Vám dám elektrosergej. Sergeje už v pravidelným provozu nejezdí, takaže udělám akorát ty dva Slovenské muzejní. S nějakýma Korejskýma mašinama bežte ..... a laskavě přestaňte provokovat, nebo se tu strhne další hádka viď Taxi, Dráčiku, pane Šemoro.

Takhle zprznit brejlovce dokáže jenom člověk, který nemá ani trošku citu pro tuto řadu a pro dráhu - šotouš. Co se týče Koreje tak No comment. Země třetího světa.

Prečo nie ? Celkom dobrý stroj do vinice, už sa len spriateliť so šéfom Slovnaftu. :lol: Ale docela ma to zaujalo, Zbyňku, nejakých pár riadkov k tomu nebolo ?

Naposled editoval moderátor:
Uz tu chyba iba ocelova matrioska s podvozkom zill a s 10cm kanonom. Pokial to nie je kvalitna fotomontaz co moze bit tak potom v ruskej armade je mozne vsetko.

Pekne, tak toto by som nebol tušil ani náhodou.Ináč keď už točíme o Rusku nedá mi nespomenúť boostre prerobené zo zrušených ČME3 prvých sérií a TE2 a TE3, všetko je ponechané okrem SM a kabíny, je to spojené s lokomotívou, prevažne ČME3, ČME3T alebo ČME3E, z ktorej sa napájajú boostrove TM.Získa sa tým adhézia a väčšia ťažná sila a s týmito vecami červený brat tlačí cez zvážny pahrbok aj 5000-6000 ton.

Back
Nahoře