Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Von se tam dá použít i jinej sms soubor, stačí ho nakopírovat pod jiným názvem. To dělávám dosti často. Jinak nádherná trať, gratuluji. Těším se, až ji jednou celou dokončíš.Jene napsal:Chybyčka se vloudila s tým autoalarmom,len neviem,prečo mi nevyhodilo chybu pri teste aktualizácie...všetci,ktorých adresy mám to už majú v pošte,tak si to stiahnite a ostatní sa mi ozvyte a pošlem..čo sa týka tých objektov v Globale,tak na to musím ešte prísť ako upraviť potrebné súbory bo ja som to dával tam,kam sa to pýtalo..trať by mala aj naďalej fungovať s ostatnými traťami,ktoré používajú štandardné koľajivo...
Problém máš mezi židlí a klávesnicí....je jako obvykle na Jeneho stránkách a nebo tady přímo ve foru asi o 10 příspěvků zpátky....latich napsal:zdravím zatím jsem nenašel aktualizaci tvoji tratě .Jak byla avizována .Je nějaký problém?latich
Problém máš mezi židlí a klávesnicí....je jako obvykle na Jeneho stránkách a nebo tady přímo ve foru asi o 10 příspěvků zpátky....Martens napsal:latich napsal:zdravím zatím jsem nenašel aktualizaci tvoji tratě .Jak byla avizována .Je nějaký problém?latich
Ani přímý odkaz z fora o příspěvek výše není vidět? Ze serveru, odkud se stahují aktualizace a trainset pro BP?Jacek napsal:Martens napsal:Problém máš mezi židlí a klávesnicí....je jako obvykle na Jeneho stránkách a nebo tady přímo ve foru asi o 10 příspěvků zpátky....latich napsal:zdravím zatím jsem nenašel aktualizaci tvoji tratě .Jak byla avizována .Je nějaký problém?latich
Problém není mezi židlí a klávesnící - já jsem to tam taky nenašel. Problém je, že odkazy jsou viditelné jen v IE. Já mám Firefox a nic tam není.
Jene napsal:Aktualizácia trate ŽSR150 je už nakopírovaná na serveri,tak kto máte prístup môžete sťahovať.Download na stránke bude možno zajtra večer alebo v nedeľu určite..má veľkosť cca 185MB.
Raději běž cestou 2 GLOBALů - furt je to lepší, než si držet 2 instalace....mironic napsal:Jene napsal:Aktualizácia trate ŽSR150 je už nakopírovaná na serveri,tak kto máte prístup môžete sťahovať.Download na stránke bude možno zajtra večer alebo v nedeľu určite..má veľkosť cca 185MB.
Tak už tahám aktualizaci, ale musím doma opět nainstalovat celý MSTS. Teď šak nevím, esli mám mám dřív instalovat Šemorovu trať, nebo Jeneho. Asi budu muset přejmenovávat GLOBALy, nebo mít dvě instalace.
Ivan.ps napsal:Este taky dotaz. AKo to je vlastne s nocnym rezimom v tejto trati???