Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
Pikku: Tú históriu poznám, ale vždy mi z toho nejak uniklo, či to teda konibilné (pre VáclavaS kompatibilné ) je alebo nie je ...

Naposled editoval moderátor:
Já mám dojem, že ne. 321 autor píše, že se musí použít jen verze z jeho CD, jinak problémy v kolejích, například Vlastíkova trať potřebovala úplně jinou verzi Xtracks. Tak mne to připadá, co trať to jiný Global.
Proto byl dotaz, které tratě pod daným Globálem fungují 100%
Já mám už Global150, GLOBAL180, atd, jinak mi to padalo.
Pokud to máte někdo 100% otestováno, dejte vědět pro všechny.

Slavný autor originálních XTracks se dopustil při jednom release XTracks (netuším které verse) jisté fatální chyby, kterou při dalším release opravil. Bohužel, kdo začal stavět s těmito chybnými Xtracks měl smůlu. Já mám v MSTS nainstalovanou trať 321 a chodí mi bez problémů, ale faktem je, že jsem jí ještě neprojel celou. Stejně bezchybně mi funguje i 180, Vysočina, CR140, Harkabusova trať z opavska nebo polské trati využívající ÚZK 3.16. Původní Jeneho trať 150 mi fungovala stejně bezchybně, ale časem se mi někam z hdd ztratila Všechny dotazy ohledně ÚZK popř. funkčnosti s XTracks adresujte raději Tygymu, já jsem jen spokojený uživatel tratí.

Naposled editoval moderátor:
- Pri vchádzaní do žst. Podhájska mi MSTS vypíše, že nevie nájsť súbor so zvukom autoalarm.sms. A potom ma to pošle do Mikrosoftu. Robí to voľná jazda, aktivity som neskúšal. ( Pravdepodobne to bude v aktualizácii, pretože pôvodná trať pred aktualizáciou to nerobila ) Môžete mi ten súbor, prosím, poslať na e-mail? :roll:

Súbor autoalarm.sms sa v trati naozaj chýba, ten nebude mať asi nikto. Nie je ani na CD, ktoré sa rozdávalo na Slovenskej slezine. Zaujímavé že môj MSTS sa uspokojí s odkliknutím hlášky o chýbajúcom súbore a fachčí to ďalej.

najviac sa mi páči hláška vo Zvolene nákladnej stanici :lol: , akurát stále je to o šiestej a šesťnástej koľaji ... :lol: :lol:

Chybyčka se vloudila s tým autoalarmom,len neviem,prečo mi nevyhodilo chybu pri teste aktualizácie...všetci,ktorých adresy mám to už majú v pošte,tak si to stiahnite a ostatní sa mi ozvyte a pošlem..čo sa týka tých objektov v Globale,tak na to musím ešte prísť ako upraviť potrebné súbory bo ja som to dával tam,kam sa to pýtalo..trať by mala aj naďalej fungovať s ostatnými traťami,ktoré používajú štandardné koľajivo...

Jene napsal:
Chybyčka se vloudila s tým autoalarmom,len neviem,prečo mi nevyhodilo chybu pri teste aktualizácie...všetci,ktorých adresy mám to už majú v pošte,tak si to stiahnite a ostatní sa mi ozvyte a pošlem..čo sa týka tých objektov v Globale,tak na to musím ešte prísť ako upraviť potrebné súbory bo ja som to dával tam,kam sa to pýtalo..trať by mala aj naďalej fungovať s ostatnými traťami,ktoré používajú štandardné koľajivo...
Von se tam dá použít i jinej sms soubor, stačí ho nakopírovat pod jiným názvem. To dělávám dosti často. Jinak nádherná trať, gratuluji. Těším se, až ji jednou celou dokončíš.

aktualizace

zdravím zatím jsem nenašel aktualizaci tvoji tratě .Jak byla avizována .Je nějaký problém?latich

Re: aktualizace

Martens napsal:
latich napsal:
zdravím zatím jsem nenašel aktualizaci tvoji tratě .Jak byla avizována .Je nějaký problém?latich
Problém máš mezi židlí a klávesnicí....je jako obvykle na Jeneho stránkách a nebo tady přímo ve foru asi o 10 příspěvků zpátky....

Problém není mezi židlí a klávesnící - já jsem to tam taky nenašel. Problém je, že odkazy jsou viditelné jen v IE. Já mám Firefox a nic tam není.

Re: aktualizace

Jacek napsal:
Martens napsal:
latich napsal:
Problém máš mezi židlí a klávesnicí....je jako obvykle na Jeneho stránkách a nebo tady přímo ve foru asi o 10 příspěvků zpátky....

Problém není mezi židlí a klávesnící - já jsem to tam taky nenašel. Problém je, že odkazy jsou viditelné jen v IE. Já mám Firefox a nic tam není.
Ani přímý odkaz z fora o příspěvek výše není vidět? Ze serveru, odkud se stahují aktualizace a trainset pro BP?
A co jít přímo na Jeneho stránky? Tam je taky.....

Jene napsal:
Aktualizácia trate ŽSR150 je už nakopírovaná na serveri,tak kto máte prístup môžete sťahovať.Download na stránke bude možno zajtra večer alebo v nedeľu určite..má veľkosť cca 185MB.

Tak už tahám aktualizaci, ale musím doma opět nainstalovat celý MSTS. Teď šak nevím, esli mám mám dřív instalovat Šemorovu trať, nebo Jeneho. Asi budu muset přejmenovávat GLOBALy, nebo mít dvě instalace.

mironic napsal:
Jene napsal:
Aktualizácia trate ŽSR150 je už nakopírovaná na serveri,tak kto máte prístup môžete sťahovať.Download na stránke bude možno zajtra večer alebo v nedeľu určite..má veľkosť cca 185MB.

Tak už tahám aktualizaci, ale musím doma opět nainstalovat celý MSTS. Teď šak nevím, esli mám mám dřív instalovat Šemorovu trať, nebo Jeneho. Asi budu muset přejmenovávat GLOBALy, nebo mít dvě instalace.
Raději běž cestou 2 GLOBALů - furt je to lepší, než si držet 2 instalace....

CAwte, hru MSTS hravam iba kratko a este sa v tom velmi nevyznam.Vcera som si stiahol trat Zvolen - Surany aj s poslednym updatom. Mama taky problem, ze si potrebujem stiahnut este tu lokomotivu 240 140 (myslim), ktora je pouzita v mode vyhliadkova jazdy, ale tie odkazy, odkial sa ma dat ta lokomotiva stiahnut zial nefunguju. A dalsia vec, niektorí tu uz pisali, ze jazdia az po Zvolen.Ako to je mozne, ked trat (posledny update) je vystavana iba po Bansku Stiavnicu (myslim). Tak teraz neviem ci som ten posledny update nezvladol nainstalovat, alebo som to tu zle cital, alebo neviem... MOzte ma niekto dostat prosim do reality, ako to je s touto tratou? Dakujem

Back
Nahoře