Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
lokotrain napsal:
Mam len jednu trať

Máš nainštalovaný msts.bin? Po poslednej aktualizácii ho trať vyžaduje,ja používam MSTS Patch 1.7.0519 a problém nemám a na jednom Globale jazdím trate 240, 183, DVK a Vysočinu a s pádmi som sa nestretol.

Problém bol v tom že som mal naozaj zlý Global.mam trať bez patchu len základnu verziu a mamnajnovší bin.Ale včera som stiahol 750 300 od duusa a už mi trať zase nejde.

lokotrain napsal:
Problém bol v tom že som mal naozaj zlý Global.mam trať bez patchu len základnu verziu a mamnajnovší bin.Ale včera som stiahol 750 300 od duusa a už mi trať zase nejde.

Ahoj.
Prosím tě, mícháš hrušky a jablka, trať s trainsetem nemá nic společného, pokud nemáš nainstalovanou aktivitu v dané tratí a nechybi ti model vozidla. To pak MSTS řve. ;) Jinak základní verze obsahovala právě jednu demonstrační aktivitu a tuším, že to chtělo lokomotivu zssk 240, která je v TBP pojmenovaná jinak a stačilo jen vyměnit v CB.
S pozdravem Dan.:cool:

Dan J. napsal:
lokotrain napsal:

Ahoj.
Prosím tě, mícháš hrušky a jablka, trať s trainsetem nemá nic společného, pokud nemáš nainstalovanou aktivitu v dané tratí a nechybi ti model vozidla. To pak MSTS řve. ;) Jinak základní verze obsahovala právě jednu demonstrační aktivitu a tuším, že to chtělo lokomotivu zssk 240, která je v TBP pojmenovaná jinak a stačilo jen vyměnit v CB.

Zdar,
máš pravdu s tou 240 ale pls poraď kde sa dá ten conbuilder stiahnuť.

lokotrain napsal:
Dan J. napsal:
lokotrain napsal:

Ahoj.

Zdar,
máš pravdu s tou 240 ale pls poraď kde sa dá ten conbuilder stiahnuť.
Ahoj.
Například zde: http://mlasevic.ic.cz/ sekce ke stažení

Dan

Tu ftp://msts.tyk0kso.sk/zsr150/ZSR150upd_uniglobal.exe si môžete stiahnuť úpravu trate aby fungovala pod Uniglobalom,ktorý nájdete na http://jirik-tk.sweb.cz/dwnl_%20index.htm.Za spoluprácu ďakujem Tygymu a všetkým ďalším testerom.

Jene : Prosím o opravu linku na Jiříkovy stránky, omylem je tam zahrnuto i slovíčko Za a tudíž je link nefunkční :)

Přeji hezký den, i když se tento dotaz stahuje spíš k aktivitám, ale týká se tratě a mohlo by to zajímat i další aktivitáře, neznající tuto trať, dávám onen dotaz zde.;) Nevíte prosím někdo kam vede odbočka tratě ze stanice Kalná nad Hronom:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img99.imageshack.us/img99/5783/trat150kalnanh.jpg
Na mapěkončí bez názvu a tak nevím co tam dát k příjezdu v chystané aktivitě.
Předem díky za info. S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Přeji hezký den, i když se tento dotaz stahuje spíš k aktivitám, ale týká se tratě a mohlo by to zajímat i další aktivitáře, neznající tuto trať, dávám onen dotaz zde.;) Nevíte prosím někdo kam vede odbočka tratě ze stanice Kalná nad Hronom:
http://img99.imageshack.us/img99/5783/trat150kalnanh.jpg
Na mapěkončí bez názvu a tak nevím co tam dát k příjezdu v chystané aktivitě.
Předem díky za info. S pozdravem Dan.

Vlečka vede do JE Mochovce, na mapě od Googlu je to pěkně vidět.

Jo jo, Dane, je to vlečka do JE Mochovce. A na jejím konci u trianglu v areálu JE bylo a možná ještě je kryté nástupiště, kam mne dva roky každý všední den vozil vlak z ž.st. Levice co by vojáka základní služby - příslušníka stavební roty. Souprava, nejprve 1x Bpjo, později 2x Bpjo (to jsem zažil já) a později snad i 3x Bpjo nebo dva vlaky, ale to už nevím 100%, bývala odstavena na kolejích, které máš při odjezdu z Levic směr Kozárovce po levé ruce. Ráno pro soupravu přijel Brejlovec, odvezl ji do areálu JE, kde ji zanechal u nástupiště a odjel za jinými výkony. Odpoledne přijel jiný Brejlovec a odvezl vlak s vojskem zpět do Levic. Většinou se jezdilo bez zastavení, jen výjimečně odpoledne jsme občas čekali před vjezdem do Kalné.

A chodilo to s T478.3055 a 3056, ktoré boli stále v Leviciach ukážkovo naleštené.

Ale to bolo bolo dávno... Teraz sa maximálne občas vyskytne vlečková 740 z atómky na stanici v Kálnej.

A tak to se použije ze stránek od Janeho ZSNP T488.0, ale co za ní? I když je aktivita fiktivní a mohu prozradit, že se pojede z Nov. Zámků do Zvolena jako historický vlak s M274, ale tak by mne zajímalo co se na vlečku vozí, či ještě nedávno vozívalo. :-)
S pozdravem Dan.

Sem tam nejaká rajka alebo cisterna, potom iba čerstvé alebo vyhorené jadrové palivo.

Ahoj Jane.
Tak jsem při testu aktivity narazil na zajímavou věc. Jedu z Nových zámků na blok za osobákem směr Šurany a na vjezdovým i odjezdovým ze stanice Banov mám volno, (zelenou bez omezení) a hned za ním, klasicky za výhybkami červená s rychlostí 120 skryté návěstidlo. Ale po projetí onoho návěstidla mne vyřadí stůj z aktivity a v editoru jsem koukal, že jsou podivně dvě návěstidla za sebou. Viz screen, je nahov..., že pokud tou stanicí jedu o pár vteřin později, už to projedu v pohodě, ale to neřeší to, že někdo jiný tam může zabřednout v oné aktivitě taky. :-) S pozdravem Dan.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img26.imageshack.us/img26/43/zsr150problemsestuj.jpg

Jinak screeny z testů aktivity dávám k sobě do vlákna aktivit. :-)
S pozdravem Dan.

Pozeral som tie návestidlá v trati a zrada bude asi niekde v databázi,lebo to stredné návestidlo v trati nie je a ani nemá čo robiť.Prvé od Bánova je označník so zrušením rýchlosti a posledné je vchodové od Šurian.Vyhodil som označník aj vchodové a toto mi tam stále figuruje.Ak je to možné tak to stredné náv. v aktivite nejak odignoruj.

Tohle se dá opravit jednoduše. Odsuň platná návěstidla z kolejového dílu, kolejový díl vyndej a odlož vedle. Pak save a tím to neviditelné návěstidlo bude řvát. Potvrdit "Smazat objekt". Pak dám kolejový díl zpět a legální návěstidla přisunu zpět. Uložit a problém je vyřešen.
Tohle se stává, pokud po odstranění nějakého návěstidla neudělám hned save, ale až po doplnění návěstidla jiného.

Back
Nahoře