Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
Prosim nevi nekdo kde sehnat do této trati soubor.... Texture/SNOW/Asfalt_Transfer_1xA... kdyz clovek jede v zime tak to hlasi chybu,nevim z jake jiné trate to vzit,dekuji

Trikatel napsal:
Prosim nevi nekdo kde sehnat do této trati soubor.... Texture/SNOW/Asfalt_Transfer_1xA... kdyz clovek jede v zime tak to hlasi chybu,nevim z jake jiné trate to vzit,dekuji
A není v letních? Teď zrovna dělám aktivitu na této trati, kouknu do textur, kdyžtak tu písni mejla a pošlu ti ji.
Dan

No, páni, keďže mám dnes narodeniny tak som si dal malý darček, z http://www.railman.motorhorse.net môžete sťahovať trať ŽSR 150 v pracovnej verzii 1.0. Download má cca 315 MB bez Globalu.Global má osobitný download cca 70 MB pre prípad že by trať nešla spustiť. Na tomto Globale mne idú všetky trate okrem tratí, ktoré používajú iný Tsection.dat (Paris-Cherb. a pod.) Podrobný popis je vo formáte PDF na stránke.
Moc by mě ale zajímalo, kde je onen link na download tratě ŽSR 150. Nikde ho tu nevidím. Děkuji.

No vida, tak to je dobrá zpráva... Uvidíme, jak dlouho to vydrží. Třeba to prodlouží do konce roku.

Back
Nahoře