Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
Tak už jsem 803 Gemeran konečně tak nějak přivedl k životu. Kdo má zájem pište na můj mejl. Jinak mám až do pondělí včetně volno a k netu se nedostanu. Leda bych šel ve svym volnu do práce a tomu sám moc nevěřím. Takže to pořádně otestujte a já za těch pár dnů zkusím udělat něco novyho.

UPOZORNENIE PRE POUŽíVATEĽOV AKTIVíT:

Meno zložky trate 150 treba nechať tak ako je po nainštalovaní, teda "Zsr150".Inak zbalené aktivity neprečítate.Rozbalia sa vám iba consists súbory.Teraz som musel všetky súbory vyzobávať programom na obnovu odstránených súborov aby som si týždňovú prácu nespláchol niekam do...Takže teraz sú apk aktivity opravené, preto si všetci zložku trate 150 premenujte na "Zsr150" a prosím Všetkých záujemcov o tento balíček aktivít aby mi znova poslali e-mail.Zároveň prosím Pelikána aby mi znova poslal aktivitu R 803 nakoľko bola zlá.Ak dobre predpokladám nemá zložku premenovanú takto ako tu píšem.Preto treba zložku premenovať a nezabalené! súbory obnoviť.Potom túto aktivitu znova zabaliť a malo by to byť OK.

Teší ma že aktivity sú už "pojazdné", môžete mi potom napísať vaše dojmy a postrehy.Ospravedľnujem sa zato že ste museli vaše žiadosti posielať dvakrát, ale bolo to jednodušie ako sa hrabať v tých mailoch, a možno by som aj na niekoho pri tom zmätku zabudol.

Mirec napsal:
Teší ma že aktivity sú už "pojazdné", môžete mi potom napísať vaše dojmy a postrehy.Ospravedľnujem sa zato že ste museli vaše žiadosti posielať dvakrát, ale bolo to jednodušie ako sa hrabať v tých mailoch, a možno by som aj na niekoho pri tom zmätku zabudol.

Ten osobák spadne hned po výjezdu z depa přesně při míjení těch tří nečinných el. loko. :cry:
Hron vypadá dobře, ale ještě jsem ho nedojel, protože jsem zapomněl dát výstrahu a samozřejmě jsem neukládal. Takže znovu. :P

Boby napsal:
Mirec napsal:

Ten osobák spadne hned po výjezdu z depa přesně při míjení těch tří nečinných el. loko. :cry:
Hron vypadá dobře, ale ještě jsem ho nedojel, protože jsem zapomněl dát výstrahu a samozřejmě jsem neukládal. Takže znovu. :P

V tomto mieste nabieha doprava vo Zvolene os.st., preto ak máš slabší PC tak to môže padať.Mne to tam trochu cukne a ideme zas ďalej.Ale pár krát mi to seklo priamo vo Zvolene os.st.MSTS je jedna veľká záhada... :?:

Mirec napsal:
Boby napsal:
Mirec napsal:

V tomto mieste nabieha doprava vo Zvolene os.st., preto ak máš slabší PC tak to môže padať.Mne to tam trochu cukne a ideme zas ďalej.Ale pár krát mi to seklo priamo vo Zvolene os.st.MSTS je jedna veľká záhada... :?:

No tak slabý PC zase nemám PIV 2,6 HT 1024 RAM dual DDR GF FX 5900 na Asusu. Ještě to párkrát zkusím. Aspoň kdyby to hlásilo nějaké chyby.
Ale Hron šlape dobře. Hezká pohodová jízda. To se mi líbí. A na závěr hlášení v Levici - super. Jenom drobná muška - neukončí se korektně, prostě slítne. Ale to nevadí.

Boby napsal:
Mirec napsal:
Boby napsal:
Mirec napsal:

No tak slabý PC zase nemám PIV 2,6 HT 1024 RAM dual DDR GF FX 5900 na Asusu. Ještě to párkrát zkusím. Aspoň kdyby to hlásilo nějaké chyby.
Ale Hron šlape dobře. Hezká pohodová jízda. To se mi líbí. A na závěr hlášení v Levici - super. Jenom drobná muška - neukončí se korektně, prostě slítne. Ale to nevadí.

Ja mám 1,7 Ghz,512 MB RAM, 128 MB Grafika a pri šturci mi to len trocha sekne, a to je vyvovalé tým že nabieha traffic doprava.A samozrejme že Hron by mal ísť v pohode, tam tej dopravy nieje až toľko a nenabieha tak skoro za sebou ako pri Vrútockom osobáku.Treba len skúšať a skúšať...Ináč si to neviem vysvetliť.

No tak jsem zkoušel a zkoušel. Nakonec jsem vše povypínal včetně rezidentního štítu. Dostal jsem se až k poslední výhybce před nástupištěm a zas to spadlo. Nechal jsem dokonce zmizet i oba Os. Ale můj PC to prostě nezvládne. Nehlásí nic, protože jednoduše nemá co. On to načte, ale nestíhá PC, resp procesor. Jediná možnost nová instalace a dát slovenské tratě zvlášť. Má tam nacpaných 5 českých a 2 slovenské a to je asi při náročné aktivitě už moc.

Boby

Ono to nebude ani traťou, ani PC, ale zrejme bordelom v tvojom opreračnom systéme ... ja nemám taký PC, a je všetko OK, Jene, autor trate má ešte slabši ... A trate mám všetky "naše" + k tomu zo 10 zahraničných ... v PC ani v trati to nebude ... hľadaj chybu inde

Re: Boby

Tax napsal:
Ono to nebude ani traťou, ani PC, ale zrejme bordelom v tvojom opreračnom systéme ... ja nemám taký PC, a je všetko OK, Jene, autor trate má ešte slabši ... A trate mám všetky "naše" + k tomu zo 10 zahraničných ... v PC ani v trati to nebude ... hľadaj chybu inde

Dohromady mám caa 20 tratí a mise to už ani nespočítám. Nainstalované jsou v pěti adresářích. VŠECHNY FUNGUJÍ BEZPROBLÉMU. Jen jedna jediná mise ne. OS mám udržovaný jako málokdo - dělám i defragmentaci registrů a po každé odinstalaci aplikace registry hezky ručně čistím. Takže bych to jenom upřesnil - pravděpodobně zrovna moje kombinace ovladačů a můj OS resp. jeho konfigurace této misi nevyhovují. Třeba to může dělat i SP2. To už jsem taky řešil ale ne v případě MSTS. Vycházím i z toho, že ani nová instalace do samostatného adresáře nepomohla. Ale nevadí alespoň mám Slovensko zvlášť. A místo na další tratě. Škoda, chtěl jsem si misi zajet, protože Mirec umí.

Re: Boby

Boby napsal:
Tax napsal:

Dohromady mám caa 20 tratí a mise to už ani nespočítám. Nainstalované jsou v pěti adresářích. VŠECHNY FUNGUJÍ BEZPROBLÉMU. Jen jedna jediná mise ne. OS mám udržovaný jako málokdo - dělám i defragmentaci registrů a po každé odinstalaci aplikace registry hezky ručně čistím. Takže bych to jenom upřesnil - pravděpodobně zrovna moje kombinace ovladačů a můj OS resp. jeho konfigurace této misi nevyhovují. Třeba to může dělat i SP2. To už jsem taky řešil ale ne v případě MSTS. Vycházím i z toho, že ani nová instalace do samostatného adresáře nepomohla. Ale nevadí alespoň mám Slovensko zvlášť. A místo na další tratě. Škoda, chtěl jsem si misi zajet, protože Mirec umí.

Ešte sa chcem spýtať či aktivita Ex Hron ide v poriadku.Tam nieje toľko traffic dopravy takže tá by mala ísť.Ako posledné riešenie by som ti odporúčal vojsť do editora, a zmazať počiatočné časy traffic dopravy aby nenabiehala.Pre istotu zálohuj súbor trf v adresári Traffic.Alebo skús vymazať pevné objekty v priestore RD.Aktivitu bez fixných objektov a bez traffic dopravy by už mala zvládnuť hocijaká šunka...

Jo už jsem to psal Hron bez problémů a moc se mi líbil.
Os 7506 jsem si samozřejmě v editoru upravil. Bohužel jsem musel odstranit veškerou traffic dopravu. Fixní objekty kupodiu nevadily. Zajel jsem ji potom už vpohodě. Ale bez okolní dopravy to není ono. Nechtěl jsem takhle veřejně přiznat jak jsem Ti zmršil tvoji krásnou aktivitu. :)

Zdravim, mam prosbu. Nechal jsem si zaslat aktivity pro trat, ale bohuzel po preinstalovani MSTS mi opet nefunguje tsunpack, mohl by mi ho prosim nekdo poslat na mail andrewM@centrum.c ? Diky moc

Naposled editoval moderátor:
JOHNZ napsal:
Nájdeš ho na Zbyňkových stránkach alebo stránkach autorov Vysočiny

Mohu poprosit o odkaz, ani na jedne ze stranek jsem ho nenalezl ... mozna to bude tou vcerejsou parbou :-)

Boby napsal:
Jo už jsem to psal Hron bez problémů a moc se mi líbil.
Os 7506 jsem si samozřejmě v editoru upravil. Bohužel jsem musel odstranit veškerou traffic dopravu. Fixní objekty kupodiu nevadily. Zajel jsem ji potom už vpohodě. Ale bez okolní dopravy to není ono. Nechtěl jsem takhle veřejně přiznat jak jsem Ti zmršil tvoji krásnou aktivitu. :)

U mňa bol zas opačný problém,osobný vlak bez problémov a Ex mi padol dvakrát,ale na takých miestach kde som to nečakal a to ako Tax písal mám fakt PC na hranici hrateľnosti MSTS,ináč aktivity sú perfektné a konečne som si zajazdil po dlhom čase na svojej trati aj nejakú inú aktivitu ako svoju.Dobre je ukladať si trať na slabsich PC pri predzvestiach do stanic Hul,Podhajska,Levice,Tekovska Breznica alebo jednoducho pri vsetkých predzvestiach.Momentálne upravujem mnozstvo objektov na jednotlivých stvorcoch po celej trati a rovnako aj hlásenia stanicnych rozhasov.Ked bude trať dokončená po Žarnovicu,tak by mohla byť nejaká aktualizácia,čo je cca 1-2 mesiace,lebo nejak nestíham.Ale medzitým budú uverejnené aj nejaké mašinky pre túto trať.

Chtěl jsem si spustit trať 150, ale při načítání se objevila chybová hláška "INICIALIZACE TERÉNU SELHALA" nevíte někdo co s tím?
To samé mi dělá i u trati 180... :x

chyba

Stavitelxx napsal:
Chtěl jsem si spustit trať 150, ale při načítání se objevila chybová hláška "INICIALIZACE TERÉNU SELHALA" nevíte někdo co s tím?

Trať 150 sice nemám, ale u té 180 mám naprosto stejnou zkušenost.....

Stavitelxx napsal:

A stahnul jsi si ke 150 její Global?
K té 180. Taky typuji na problém v Globalu. Už si to přesně nepamatuji, ale u Havla byly opravy. Myslím, že se jednalo o dva soubory. Každému se to povedlo rozchodit s jiným. Postahuj to, vyzkoušej. Nezapomeň zálohovat! Jsou tam myslím i consisty k aktivitám a textura na 754. Příp. tam přes to zkus ještě nacpat XTracks 3.12, alespoň mě to na něm funguje.

Back
Nahoře