Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
Jene napsal:
freeone napsal:
To Jene: Už mi to fachá!!! Ďakujem za pomoc. Ináč som pozeral na stránku microsoftu o MSTS, tam majú Train_Update1 a má 7.03 MB.

Perfektná trať, veľmi sa mi páči. Keby bola až do Blavy, bola by ešte viac cool... 8)

To Jene & all:
P.S: Existuje do nej aj nejaký traffic, alebo aktivity??

Aktivity k trati nájdeš na rovnakej stránke.
Už som asi fakt blbý, alebo neviem.. hľadal som všade možne a nič som nenašiel.. ktorú stránku si mal na müsli??

freeone napsal:
Jene napsal:
freeone napsal:
To Jene: Už mi to fachá!!! Ďakujem za pomoc. Ináč som pozeral na stránku microsoftu o MSTS, tam majú Train_Update1 a má 7.03 MB.

Perfektná trať, veľmi sa mi páči. Keby bola až do Blavy, bola by ešte viac cool... 8)

To Jene & all:
P.S: Existuje do nej aj nejaký traffic, alebo aktivity??

Aktivity k trati nájdeš na rovnakej stránke.
Už som asi fakt blbý, alebo neviem.. hľadal som všade možne a nič som nenašiel.. ktorú stránku si mal na müsli??

Hledej, nejlépe Routes -> activity zsr 150 .....

ja sa môžem aj rozkrajať a nič..

Tak ešte raz, prosim niekoho, hocikoho, kto vie kde (link) by som stiahol aktivity pre túto trať, nech mi dá vedieť. Ďakujem
Hlavne mi ide o to, aby tam okrem mňa jazdilo aj niečo iné.

Sakra, teraz som prišiel na to, prečo som to nevedel nájsť. Ja používam operu a tá nezobrazila menu stránky.. a potom že nepoužívajte IE.. :eek:

Naposled editoval moderátor:
JOHNZ napsal:
freeone: Nie že používajte IE ale ...
Jene: Netvorte stránky použiteľné len v IE!
jo jo.. to je tá lepšia, tá správna varianta.. potom by som nevyzeral ako blbec.. :eek:

Naposled editoval moderátor:
Blahoželam čechom k majstrovskému titulu..

(pre tých čo by náhodou nevedeli, jedná sa o hokej.. :idea: )

Stiahol som si aktivity ( vdaka vsetkym co sa na nich podielaju ) a potom som nestihal odklikavat hlasky o chybajucich vozidlach ( zacal som odpisovat co vsetko mi chyba, ale ked som zapisal takmer celu A4 mal som dost). Nejake vozidla som si uz siahol zo stranky trate, ale myslim ze by nebolo od veci umiestnit prislusne vozidla priamo na stranku trate ( staci odkaz).

nebulus napsal:
Stiahol som si aktivity ( vdaka vsetkym co sa na nich podielaju ) a potom som nestihal odklikavat hlasky o chybajucich vozidlach ( zacal som odpisovat co vsetko mi chyba, ale ked som zapisal takmer celu A4 mal som dost). Nejake vozidla som si uz siahol zo stranky trate, ale myslim ze by nebolo od veci umiestnit prislusne vozidla priamo na stranku trate ( staci odkaz).

Mne sa to stalo včera v noci, keď som tam tie aktivity dal, ale už sa mi to nechce riešiť. dnes sa na to pozriem..

Ešte by som mal jeden dotaz: kde sú teraz modely zo stránky rado.msts.cz ???

nebulus napsal:

Mne sa to stalo včera v noci, keď som tam tie aktivity dal, ale už sa mi to nechcelo riešiť. dnes sa na to pozriem..

Ešte by som mal jeden dotaz: kde sú teraz modely zo stránky http://rado.msts.cz ???

Nechápu. U trati ZSR 150 pokud si dobře pamatuji žádný trainset přiložen nebyl. Takže je jasné, že vozidla si musí každý stahnout, nebo upravit dle svého trainsetu.

Anonymous napsal:
Nechápu. U trati ZSR 150 pokud si dobře pamatuji žádný trainset přiložen nebyl. Takže je jasné, že vozidla si musí každý stahnout, nebo upravit dle svého trainsetu.

Keby si čítal poriadne, tak by si zistil že tu nikdo nehovorí o priložených trainsetoch, ale o aktivitách, ktoré sa dajú stiahnúť na stránke autora trate ŽSR 150.

freeone napsal:
Anonymous napsal:

Keby si čítal poriadne, tak by si zistil že tu nikdo nehovorí o priložených trainsetoch, ale o aktivitách, ktoré sa dajú stiahnúť na stránke autora trate ŽSR 150.

Když už o přiloženém trainsetu. Je přeci pochopitelné, že autor mise se bude snažit použít vozidla, která na dané trati jezdí. A pokud u tratě žádný Trainset není, tak si je každý musí stahnout, nebo misi upravit na svůj trainset.

Chlapi k aktivitám a použitým vozidlám toľkoto:

Na Jeneho stránke sú linky odkiaľ môžete vozidlá do aktivít dostať, drvivá väčšina použitých vozidiel je u F.Havla,p.Starého,Taxa,Ondru Janiša a niektoré aj u Jeneho /kde budú postupne pribúdať moje a Jeneho skiny,moje až po nejakej dobe,havaroval mi comp...a skoro s ním aj ja/

K hláškam chýbajúcich vozidiel: Trainset ktorý používa Jene,ja a ešte niekoľko ľudí je značený podľa starého systému p.Šemoru, nakoľko nikto z nás nemá čas na preznačovanie 3 GB súborov, takže treba si to v aktivitách preznačiť na Váš systém.

Das ist alles

duuso napsal:
Chlapi k aktivitám a použitým vozidlám toľkoto:

Na Jeneho stránke sú linky odkiaľ môžete vozidlá do aktivít dostať, drvivá väčšina použitých vozidiel je u F.Havla,p.Starého,Taxa,Ondru Janiša a niektoré aj u Jeneho /kde budú postupne pribúdať moje a Jeneho skiny,moje až po nejakej dobe,havaroval mi comp...a skoro s ním aj ja/

K hláškam chýbajúcich vozidiel: Trainset ktorý používa Jene,ja a ešte niekoľko ľudí je značený podľa starého systému p.Šemoru, nakoľko nikto z nás nemá čas na preznačovanie 3 GB súborov, takže treba si to v aktivitách preznačiť na Váš systém.

Das ist alles

Jjj.
Hlavně, že někdo vůbec nějaké mise udělal. Nenechte se odradit nemístnými připomínkami.

To Jene: otázka: prečo je k návestidlu pískaj priradený warovný signál horn?? mal som tú možnosť si zajazdniť na skutočnom vlaku a ten mal trúbu a píšťalu.. takto to má spravené aj 750 110-9, ktorú mám v MSTS, kde bol namiesto zvuku zvočeka, ktorý používajú amíci, použitý zvuk píšťaly klasickej lokomotívy. pýtam sa to preto, lebo, ako ty sám najlepšie vieš, ak nevydáš príslušný varovný signál pri "pískači", tak MSTS vyhodí error a zruší aktivitu, a ja som nepužíval trúbu, ale píšťalu, takže ma to stále zrušilo.. a až neskôr som došiel na to, kde je pes zakopaný..

freeone napsal:
To Jene: otázka: prečo je k návestidlu pískaj priradený warovný signál horn?? mal som tú možnosť si zajazdniť na skutočnom vlaku a ten mal trúbu a píšťalu.. takto to má spravené aj 750 110-9, ktorú mám v MSTS, kde bol namiesto zvuku zvočeka, ktorý používajú amíci, použitý zvuk píšťaly klasickej lokomotívy. pýtam sa to preto, lebo, ako ty sám najlepšie vieš, ak nevydáš príslušný varovný signál pri "pískači", tak MSTS vyhodí error a zruší aktivitu, a ja som nepužíval trúbu, ale píšťalu, takže ma to stále zrušilo.. a až neskôr som došiel na to, kde je pes zakopaný..

Pes je zakopaný v tom,že MSTS nepozná ako varovný signál len píšťaľu,a okrem toho ak si dobre pamätám podľa D1 sa má používať "trúba" z toho dôvodu,že píšťaľu nemusí počuť vodič poľnohospodárskeho stroja alebo "nákladného auta" pre jeho hlučnosť,ale okrem toho je potrebné dodržiavať "hygienu" železničnej prevádzky,teda používať "trúbu" s mierou (v MSTS stačí zahúkať pri pískači).Pri denných pískačoch "D" toto neplatí,lebo tie sú použité len pri tuneloch a mostoch z dôvodu varovania pochôdzkárov a pod.,tam stačí použiť píšťaľu a MSTS nekončí.Aby to bolo zaujímavejšie,tak som pôvodne chcel urobiť aj podobné obmedzenie pre nerešpektovaní návestidla pre el.prevádzku,ale to už je na MSTS veľa.

Back
Nahoře