G
Guest
Host
prosím o pomoc,při načítání se mi objeví hláška-chýbí soubor *.ace v Global/textures .V trati je ,ale nechci rozšiřovat Global.Díky
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tohle je chyba v adresáři World,nejsou tam všechny soubory,které by tam měly být.Pokud je to u všech tratí,tak pomůže jen kompletní přeinstalace MSTS,ale pozor,zde se také můžou vyskytovat chyby.Buď má instalační CD některé sektory nečitelné,MSTS se tak nenainstaluje kompletně.Pokud je chyba pouze u některé trati,stačí přeinstalovat pouze tuto trať.Jest-li je to i u defaultních tratí,tak jedině vše smazat,vyčistit registry a pak zkusit novou instalaci.Když i potom budou chybět textury,zbývá jedině výměna instalačních CD.Poruchu vypalovačky bych si otestoval V Nero Info Tool,ale to už je hraniční možnost.slexx napsal:Prosím o radu.. Přeistaloval jsem už několikrát TrainSim a u všech tratí mi chybí textura povrchu.. mám koleje ve vzduchu a přitom jsou všechny textury tam kde mají být..![]()