Ivan.ps
Hradlař
NO vidim, ze mi nikto nevie asi poradit
. Uz 5 hodin sa snazim prist na to, preco sa mi takto vlastne MSTS sprava. Myslel som, ze mam v MSTS nejaky bordel, ktory mi sposobuje taketo problemy a tak som si vytvoril este jednu instalaciu MSTS. Do tejto instalacie som pridal iba trat BP so vsetkymi aktualizaciami a trainset BP so vsetkymi aktalizaciam a poslednu verziu MSTS bin. Ked som si pustil volnu jadzu, bol som opat nemilo prekvapený.
Volna jazda 17:00 - pomaly sa zacina stmievat, kabiny denne,
Volna jazda 18:00 - uplne taky isty stav oblohy a kabin, ako pri 17:00,
Volna jazda 20:00 - o niečo vacsie šero ako o 18:00, kabiny stale denne,
Volna jazda 22:00 - konecne prislo k prepnutiu kabin, ale o normalnej tme sa zdaleka hovorit neda,
Volna jazda 24:00 - ten isty stav, co o 22:00,
Volna jazda 03:00 - prepnutie kabiny na denne, uz skoro denna obloha,
Po tomto teste som odinstaloval bin 1.6.122319 a nainstaloval bin 1.6.102213, ale neprislo vobec k ziadnej zmene.
Takze zaver je asi taky ze kabiny sa prepnu na nocne okolo 22:00 a na denne sa prepnu okolo 03:00 pricom uplna tma /standardna/ pocas noci v MSTS vobec nenastane.
Vobec neviem preco mi MSTS toto robi a cim je to sposobene. Ma niekto nejaky napad? Uz som zufalý
Dakujem
Volna jazda 17:00 - pomaly sa zacina stmievat, kabiny denne,
Volna jazda 18:00 - uplne taky isty stav oblohy a kabin, ako pri 17:00,
Volna jazda 20:00 - o niečo vacsie šero ako o 18:00, kabiny stale denne,
Volna jazda 22:00 - konecne prislo k prepnutiu kabin, ale o normalnej tme sa zdaleka hovorit neda,
Volna jazda 24:00 - ten isty stav, co o 22:00,
Volna jazda 03:00 - prepnutie kabiny na denne, uz skoro denna obloha,
Po tomto teste som odinstaloval bin 1.6.122319 a nainstaloval bin 1.6.102213, ale neprislo vobec k ziadnej zmene.
Takze zaver je asi taky ze kabiny sa prepnu na nocne okolo 22:00 a na denne sa prepnu okolo 03:00 pricom uplna tma /standardna/ pocas noci v MSTS vobec nenastane.
Vobec neviem preco mi MSTS toto robi a cim je to sposobene. Ma niekto nejaky napad? Uz som zufalý