padání MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Nie do PC som nepridával žiadny hardvér, nič. :( Menil som si len trate takým štýlom že som si presunul zložku global,sound a z routes určitú trať do iného disku a naspäť som zase presunul inú aby som nemusel k tratiam stále po jednom inštalovať aktualizácie.
Mohlo sa tým niečo porušiť?

3michal napsal:
Nie do PC som nepridával žiadny hardvér, nič. :( Menil som si len trate takým štýlom že som si presunul zložku global,sound a z routes určitú trať do iného disku a naspäť som zase presunul inú aby som nemusel k tratiam stále po jednom inštalovať aktualizácie.
Mohlo sa tým niečo porušiť?
Jo, to co vždy....zřejmě nemáš správný global pro danou trať. Stačí chvilka nepozornosti a oheň je na střeše.

Já neznám případ, že by mi někdy MSTS restartoval celý PC. Naopak, pokud nešlo ze zamrznutí vyjet, bylo nutné PC resetovat ručně. Ale tyto případy s příchodem binu jsou už ojedinělé.

Zkus vypnout automatické restartování.
Vlastnosti systému - Upřesnit - Spuštění a zotavení systému (Nastavení) - Selhání systému -> Automaticky restartovat

Martens napsal:
Jo, to co vždy....zřejmě nemáš správný global pro danou trať. Stačí chvilka nepozornosti a oheň je na střeše.
Nie GLOBALy mám určite správne pri trati BP mám skopírované v hlavnom priečinku aj TRACK_B tak fakt netuším čo s tým môže byť :( .Myslel som že sa tomu vyhnem ale asi to budem musieť celé preinštalovať :( ale aj tak ďakujem za rady. Ešte skúsim aj toto s vypnutím toho reštartu.A nemôže dôjsť k nejakému poškodeniu počítača keď to vypnem?
Verziu MSTS Bin mám: 1.7.081920

Než se pustíš do přeinstalace MSTS tak vem v potaz ještě tuto možnost. Předem upozorňuju že to není výmysl ale zcela konkrétní případ z reálu.
To že je MSTS žroutem výkonu je bohužel realita. A to platí i když jsi najetý jen do samotného menu simulátoru. Z toho vyplývá že je zatížen procesor a jako druhotný důsledek se začne hřát. A pokud máš jakýmkoliv způsobem omezen odvod tepla - prach, o stupeň vyšší teplota v místnosti atd... - tak může nastoupit i vnitřní ochrana biosu proti přehřátí procesoru. A věř že ne vždy jsou indikované teplotní údaje správné. Už jsem se právě setkal s tím že to teplotní čidlo procesoru mělo blbě posunutou snímanou hodnotu - indikovalo o 20 až 30 stupňů vyšší teplotu - a díky tomu se uváděla do činosti ochrana proti přehřátí procesoru. V některých případech podle typu biosu a základní desky se PC vypne a v jiných to jen restartuje. V mém konkrétním případě stačilo tuto ochranu v biosu vypnout a byl klid. Citované PC bez této "ochrany" běhá zcela spolehlivě již více než 18 měsíců bez újmy na svém zdraví.
Tím ale netvrdím že je to i tvůj problém. Je to ale další možnost kterou stojí za to také zvážit.

Ppoollll napsal:
Než se pustíš do přeinstalace MSTS tak vem v potaz ještě tuto možnost. Předem upozorňuju že to není výmysl ale zcela konkrétní případ z reálu.
To že je MSTS žroutem výkonu je bohužel realita. A to platí i když jsi najetý jen do samotného menu simulátoru. Z toho vyplývá že je zatížen procesor a jako druhotný důsledek se začne hřát. A pokud máš jakýmkoliv způsobem omezen odvod tepla - prach, o stupeň vyšší teplota v místnosti atd... - tak může nastoupit i vnitřní ochrana biosu proti přehřátí procesoru. A věř že ne vždy jsou indikované teplotní údaje správné. Už jsem se právě setkal s tím že to teplotní čidlo procesoru mělo blbě posunutou snímanou hodnotu - indikovalo o 20 až 30 stupňů vyšší teplotu - a díky tomu se uváděla do činosti ochrana proti přehřátí procesoru. V některých případech podle typu biosu a základní desky se PC vypne a v jiných to jen restartuje. V mém konkrétním případě stačilo tuto ochranu v biosu vypnout a byl klid. Citované PC bez této "ochrany" běhá zcela spolehlivě již více než 18 měsíců bez újmy na svém zdraví.
Tím ale netvrdím že je to i tvůj problém. Je to ale další možnost kterou stojí za to také zvážit.
Ďakujem.Vyskúšam to, zdá sa mi to veľmi pravdepodobné.A kde to nájdem v Biose pod čím?

:( :(
Dobrý deň sa praje:
Mam asi takyto problem:
stiahol som si aktualizaciu c. 3 pre trat ZSR 150......po aktualizovani mi trat blbne.... spustim hru a po asi 3 minutach hry mi hra sekne a padne celaaa......a robi mi to na roznych miestach......aj ked trat spustim na mistach s mensim poctom textuuuuuuuur.......pred 3 aktual. trat isla v pohode aj po prvych 2 aktualizaciach......problemy nastali az po 3 aktualizacii.......uz som sa pytal aj autora trate ale nic z toho co mi poradil mi nepomohlo......newedel by mi prosim Vas niekto poradittt???

DAKUJEEEEEEEEEEEEEEEEEM !!!!!! :| :|

ferenc003 napsal:
:( :(
Dobrý deň sa praje:
Mam asi takyto problem:
stiahol som si aktualizaciu c. 3 pre trat ZSR 150......po aktualizovani mi trat blbne.... spustim hru a po asi 3 minutach hry mi hra sekne a padne celaaa......a robi mi to na roznych miestach......aj ked trat spustim na mistach s mensim poctom textuuuuuuuur.......pred 3 aktual. trat isla v pohode aj po prvych 2 aktualizaciach......problemy nastali az po 3 aktualizacii.......uz som sa pytal aj autora trate ale nic z toho co mi poradil mi nepomohlo......newedel by mi prosim Vas niekto poradittt???

DAKUJEEEEEEEEEEEEEEEEEM !!!!!! :| :|

Musíš používat správný global - JINAK JE TO V TÉMATU PRO 150!

Re: Skiny na el. lokomotivy (reklamní nátěry)

Zdravim.Mam takovy problem.Stahnul sem si nektery skiny na el.lokomotiv s reklamnima naterama napr. 151.001 - IC/EC nebo 151.014 postvka ale kdyz spustim hru tak vsechno jde normalne dokud nedam jeden z pohledu mimo kabinu.Tohle se deje u vsech lokomotiv s tema reklamnima naterama.Kdyz prepnu pohled mimo kabinu tak MSTS hodi chybu a je konec.Muze mi s tim nekdo prosim poradit? Diky za odpoved..

Re: Skiny na el. lokomotivy (reklamní nátěry)

Martas49 napsal:
Zdravim.Mam takovy problem.Stahnul sem si nektery skiny na el.lokomotiv s reklamnima naterama napr. 151.001 - IC/EC nebo 151.014 postvka ale kdyz spustim hru tak vsechno jde normalne dokud nedam jeden z pohledu mimo kabinu.Tohle se deje u vsech lokomotiv s tema reklamnima naterama.Kdyz prepnu pohled mimo kabinu tak MSTS hodi chybu a je konec.Muze mi s tim nekdo prosim poradit? Diky za odpoved..
V nastavení si vypni dynamické stíny.

Zdravim.
Poslední dobou se mi u MSTS děje to,že jakmile odkliknu hlášku (zprávu),okamžitě se mi MSTS vypne bez jakéhokoliv upozornění nebo telefonátu k Billovi.
Stává se to nepravidelně.
Dá se to nějak odstranit?
Díky

Mám problém. MSTS mi spadne vždy, když jedu v dieslové lokomotivě a spojím se s elektrckou. Pokaždé se objeví jen černá odrazovka a po chvíli to chce psát Billovi. :( Myslím, že se tady někde psalo, že to záleží na MSTS bin, ale mám nainstalovanou tu verzi, kterou pan Šemora přikládá do složky Activities a píše se o ní, že je jediná stabilní. Takže podle mě to bude v něčem jiném. Nevíte prosím někdo, na čem to záleží? Já už opravdu nevím co mám dělat. Takhle nejsem schopen hrát některé aktivity. Kdyby někdo věděl, co s tím, tak prosím poraďte. Děkuji všem, kteří se o tom se mnou alespoň budou bavit. :|

Naposled editoval moderátor:
Podle mě to stejně těma ovladačema nebude. Mě to myslím dělá od určité doby (začalo to teprve nedávno), ale nemůžu si vzpomenout odkdy, ale jsem si jist, že s GK jsem něco dělal naposledy mnohem dřív, než jsem nainstaloval MSTS (což je hodně dávno), takže podle mě to bude ještě něčím jiným. Nevěděl by prosím někdo, co to ještě může ovlivnit? Já už fakt nevím, co s tím mám dělat. :(

Svěšování lokomotiv různých trakcí je problém ve Windows Vista. Teď jsem udělal nové instalace s SP1. Pak dám vědět, jak vše funguje po korektních instalacích jako správce. Údajně byl problém s najetím elektrické lokomotivy na motorovou. Při nesprávné instalaci je problém i se spojením motoru na elektriku.

Back
Nahoře