padání MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
No jasně, proto můj trainset má 16 GB, nový má 18 GB. Ale i po redukci na 12 GB to prostě nejde spustit. Takže nevidím důvod, proč jít na TS, když MSTS pracuje dobře, jen ten trainset je nějaký bolavý.

Tak to opravdu vypadá na trainset. Od začátku po commnon.cab "uklidil" bokem, a MSTS naběhl.

Stejný problém může být i u mě, ale to je jako hledat jehlu v kupce sena. Zatím to nechám přes TS a až ten eng nebo wag bude použit v aktivitě, tak na něj hned přijdu. O víkendu jsme něco podobného řešili s Midrafonem, kdy chyběla poslední závorka ve wagu a chybu nehlásil ani Convoi ani CB až samotný msts to zahlásil po nějaké době jízdy, když dotyčný vůz měl být načten. Někdy se při kopírování sound řádků stává, že jsou dvě "" vedle sebe a tohle taky odhalí až simulátor.

Tak, je asi čas napsat, co s tím bylo.
To bohužel sám nevím :D. Nějakým způsobem jisté složky zapříčiňovaly pád MSTS. Postupnou selekcí jsem došel ke konkrétním složkám. Bohužel, můj trainset obsahuje i nějaké to muzeum, takže je možné, že to je i díky tomu.

Chtěl bych poděkovat za pomoc při řešení Pavlíkovi, ale hlavně bobovi57_cz, který mi ke zprovoznění velice pomohl.

Edit: Tím muzeem myslím veci, které se při aktualizaci TBP měly smazat, a ne modely/skiny které byly na mysli v jiném tématu.

zdravím,mám problém s trati 321,strašně se mě seká u jiných trati to nedělá nevi někdo v čem je chyba? nebo když jedu 120km/h a víc tak to najednou spadne,poradí někdo?

Tady je každá rada drahá... Nevíme nic o tvé sestavě, nevíme kde to padá, zkrátka až na to že to je v trati 321 nevíme nic.

spadne to vždy před tunelem za zastávkou Prahou-Holešovice směr Praha hl.n, 3 krát to spadlo(že to nemůže najit nějakej sms soubor objektu) jednou sem to v poho projel je to divný

Pozor skin cd_754-049 od SAPPHIRA zapříčiní pád vašeho simulátoru. Taktéž nespustíte Train Simulator Editors & Tools. Chyba se nalézá v souboru eng je tam totiž fatální chyba v definici.

Tohle nebude tím, dle mého názoru.
Jestli se máš problém u Prahy, a máš chybové hlášky s vazbou na sms, tak s tím prostě nenaděláš nic. Pouze save/load. Tím trpíme všichni.

Já měl stejný problém s trainsetem 16GB.Vůbec se nedivím,že se Edie vyhýbá TS,protože já když to přes TS spustím mám z toho "MainCraft" a nevím proč :D
Musel jsem přeinstalovat celý MSTS dát tam šemorův trainset a postupně tam vkládám všechno možný takže teď mám 12,5GB a funguje zatim normálně :)

To je daň zato, že si do trainsetu pcháte všetko možné. Mi čo sme mimo a čo nechápeme MSTS aktívnych máme smolu. Nám to ide bez problémov.....

Ahoj, mám další můj nováčkovský a přihlouplý dotaz.

Stál jsem si trať 310 (http://msts.jacek-modely.cz/). Normálně jsem postupoval podle instalátoru, stáhl jsem aktualizaci a pak jsem chtěl spustit MSTS. Jenže hned, co se načetlo načítání, aniž by tam naběhla čárka msts spadlo, bez žádné hlášky.

Nevíte, jak na to, bez odstranění tratě?

V případě špatného umístění se omlouvám.....

Ahoj, a čo Global ? Nemá tá trať vlastný? Pokial hej tak pôvodný Global zálohuj a daj tam ten ktorý ak je na stiahnutie. Túto trať nehrávam takže stýmto ti nepomožem.

tak ta trať má vlastní.

A příjde asi průser.....:eek:
Když jsem postupoval blbě, neboli nahradil některé soubory ve složkách soubory ve složkách z archivu (momentálně nevím jaké, jsem na notebooku asi 130 km od domova) pokonil jsem si to tak, že musím msts reinstalovat?

Vypadá to celkem logicky....hlavně když jsem zjistil z příspěvků na fóru že global je téměř nedotknutená zóna

Naposled editoval moderátor:
Tak tak, pokial používaš trať Bp bude potreba nainštalovať na novo MSTS alebo si požiadaj o zaslanie Globalu pre trať Bp ak hráš 321 skús to isté. Myslím že tu na fóru ti pomôžu, ak by si chcel zaslať niečo tak SZ.

Back
Nahoře