padání MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Já už jsem to jel dříve, ale nezaznamenal jsem žádný problém: WIN7x86, 2GB RAM, mem:512 bin (tuším) nejnovější.

Jj, tím testem jsem chtěl vyvrátit chybu aktivity a ujistit se, že bohužel problém se týká někde u mě v pc :-(
* že problém bude někde u mě v pc

Naposled editoval moderátor:
neotryx napsal:
XP-Prof 32bit, SP3..To jsem úplně zapomenul napsat
Tak to musí fungovat na 100% bez jediného pádu.
Jinak na solo mašině se má přecházet na druhé stanoviště, pokud sunu vozy, nepřecházím. Nějaké couvání se solo lokomotivou jsem netestoval, v reálu se to ani nesmí. Respoktive nesmělo.

Já mám taky Visty a po najetí dieslu na elektriku nebo naopak mě to vždy taky zamrzne.Jediné co pomůže je snížit detaily na minimum a zkoušet parametry. Nevím proč,ale je tam velký skok v paměti při těch přechodech.

Já to musím projet v těch Vistách, aby mi to eventuelně také padlo. Pokud nepomůže reinstall bin, tak pomůže otočení lokomotivy, na kterou najíždím, v editoru aktivit. Ale v systému XP a Sedmičkách to funguje 100%. Jedinný problém jsem měl v Sedmičkách, kdy mi hra zamrzla před Liticemi, když se ve stanici načítal ten cisternový vlak. Jelikož v XP problém není, tak je možné, že parametr 512 v sedmičkách asi už nestačil. Ale po loadnutí už problém nebyl.

Zdravím, mám MSTS pod WiIn 7 Pro 32b, provozuji trať 321 (a mám tam jednu původní), bin je 1.8.0105, s parametrem -mem:512.
Hra mi padá při načítání tratě. Chtěl by mi někdo pomoc :) ?
Ještě doplním, že hru spouštím jako správce, a v režimu kompatibility s XP - SP3.

Tak mne to svojho času tiež v XP SP3 padalo pri prechode z diesla na elektro, bol som z toho zúfalý, ale pomohla úprava soundcfg.dat. Lenže podľa bodu 1 to máš upravené, ale aj tak by som to skontroloval, či sú tam tie správne hodnoty

Skip ( Scalability 5 - Memory Guide 30M )
SoundTimer ( 5, 30, 5 )
AudioStream ( 5, 500, 100 )
SoundSystem ( 5, 1000, 300, 52428800 )
TrainMinMaxDistance ( 5, 25.0, 1000.0 )
AmbientMinMaxDistance ( 5, 20.0, 1000.0 )
Rolloff ( 5, 1.0 )

No, nebyly. Tak jsem to přepsal, a teď už to aspoň vyhazuje hlášku "inicializace terénu selhala".

Edie napsal:
Ještě doplním, že hru spouštím jako správce, a v režimu kompatibility s XP - SP3.
Není chyba v té zapnuté kompatibilitě? Podle návod p. Šemory cituji:

- Nikdy v zástupci nezatrhávat "Režim kompatibility pro XP SP3" V Sedmičkách to pak dělá velké problémy.

Já to jako správce spouštím jako vše ostatní v Sedmičkách. Pokud volbu nezatrhnu, tak se SW chová divně. Možná, když je něco přímo pro Sedmičky psané, pak by se možná nic zatrhávat nemuselo, ale to ať raději odpoví zasvěcenější.

padání hry cd 680

Ahoj, vytvořil jsem si svou aktivitu na trati 321 a jako soupravu jsem nastavil sc penodlino - cd 680. Ale když se aktivita načte normálně ve hře, tak hned jak se to načte tak to padne zpět do windows. Co mám dělat?

Zdravím.
Mám takový problémek s AE.
Normálně tvořím, vytvořím pár Services, ale skoro vždycky tak po 5-6 vytvoření consistů to vyhodí hlášku, že AE neodpovídá a pád do Windowsu.
Což o to, když to budu po každém vytvořeném Servicu ukládat, tak to vlastně nic není, ale pokaždé zapínat AE je fakt otrava...
Díky
WIN7 64bit Pro

Ahoj.
Určitě pomohlo, ale já když vytvořím consist v CB, tak pak musím znovu vypnout a zapnout AE, jinak se mi tam ten consist neukáže, takže efekt by byl úplně stejný...

No, jsem tu zase se svým problémem. Pořád to né a né spustit s tratí 321.
Můj postup:
Odinstalace, vyčistění registrů pomocí CCleaner a restart.
Nainstalování jako správce s jednou původní tratí. Hra šlape, udělaná pomocí raru záloha.
Patchnutí na 1,4 jako správce, hra šlape, udělaná záloha.
Nastavení grafiky, hra šlape, udělaná záloha.
Instalace Binu 1.7.0519 jako správce, hra šlape, udělaná záloha.
Pokaždé hru spouštím jako správce a s těmito parametry: "C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\launcher.exe" -rungame -mem:512
Nakopírování Globalu co mám ke trati 321 vyhazuje to chybky (chybějící zarážedlo a nějaká kolej). Hra šlape, je stabilní.
Přikopírování trainsetu, hra šlape, je stabilní.
Přikopírování tratě 321, hra se načte, naklikám si věci v menu a spouštím trať. Hra se bez jaký-koliv hlášky poroučí do Woken.
A vůbec nevím, co s tím.

Jaký Launcher.exe? :D To přece nemůže fungovat :D
přepsat na train.exe
Jinak tem BIN doporučuji vyšší, jinak nebudou svítit všechna návěstidla ve velkých železnočních uzlech.
Takhle to má vypadat:
"C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:512
Pokud se hra kopíruje ze záloh a padá, tak reinstalovat BIN.

Back
Nahoře