Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Zbyňku, super, díky. Vyhrál jste 3 červené bludišťáky.
Zkusím teda 1.8.052113, a při té přiležitosti, si trochu stáhnu viditelnou vzdálenost a zapnu dráty TV. Protože po 321 jezdím bez drátů.
Tak ti teda newím Edie! Tůdle ses nabízel s pomocí na výrobu návodu pro začátečníky a poslední dobou už je to několikátej začátečnickej problém,se kterým si newíš rady.A to nemluvím o tvém trainsetu... Co tedy chceš do toho návodu dát za dobrou radu začátečníkům?????
ad Edie -zbytečně složitý postup.Ccleaner nevyčistí úplně všechny zbytky msts,to jen na okraj.Stačí po nové instalaci nainstalovat češtinu,pak patch a nakonec Bin.Vyhodit global,sound a celou složku train z defaultního msts.Pak už jen do msts nakopírovat vše z 321 a trať musí běžet na první pokus.Vyzkoušeno včera.
Zdravím mal som jeden problém spustil som si MSTS ako obvikle dal som si lokomotývu a začiatok v Bohumine (to je jedno kde spravilo to to samí) MSTS sa začalo načítavať ale po chvíli ho vyplo skúsil som to ešte 5x s inou lokomotívou a iným začiatkom ale stále to isté. A tak som z MSTS vymazal pár aktivít a najednou to ide vedel by mi niekto prosím vysvetliť v čom bol problém ? Ďakujem
To jsou takové tři písmenka, jedna pomlčka a tři číslice a to vše napíšeš do pramateru zástupce MSTS, kterého máš na ploše a taky do Trainstore.
Viz už podruhé Desatero Zbyňka Šemory: www.semora.cz/msts Sekce "Pokyny k instalaci a nastavení MSTS" v nabídce vlevo.
Zapomněl jsem ještě na dvojtečku.
jo už sem to zmenil teď když kliknu na odkaz Train Simulator tak mi hned vyhodí tohle: [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://obrazku.cz/obr705963_asas.jpg je to správně ?